Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jackson JS30RR

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Jackson JS30RR

Merhabalar,

Gitar hakkındaki olumlu ve olumsuz dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Made in U.S.A
    2.El 675 Ytl

Son güncelleyen Landser; 15-12-2008, 01:15.

çok şekil ***.

Yorum

Dostum Made İn Usa Olduğuna Eminmisin Bu Fiyata Usa Jakson Zor Bu Hindistan Olması Lazım

Yorum

JS serileri tamamen HİNDİSTAN üretimidir, biri size made in usa derse ordan koşarak uzaklaşın.

Ayrıca USA bir Jacksonu 675 liraya almak ancak 1 türk lirası = 4-5 dolar olduğu zaman geçerli olabilir, o da belki

Yorum

shnicx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          JS serileri tamamen HİNDİSTAN üretimidir, biri size made in usa derse ordan koşarak uzaklaşın.

Ayrıca USA bir Jacksonu 675 liraya almak ancak 1 türk lirası = 4-5 dolar olduğu zaman geçerli olabilir, o da belki
          kesinlikle katılıyorum amerikan olması imkansız....

Yorum

sanırım ben yanlıs anlamışım dostlar americadan aldım demis cocuk ama tam manası ıle soramadm ama tam olarak ogrenip sizinle paylasicam tesekkur ederim.

Yorum

Landser isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              sanırım ben yanlıs anlamışım dostlar americadan aldım demis cocuk ama tam manası ıle soramadm ama tam olarak ogrenip sizinle paylasicam tesekkur ederim.
              bak dostum o olabilir sonuçta uzakdoğuda üretilen mallar oraya da gönderilir ordaki bir müzik marketten almış olabilir arkadaşın ama o serinin amerikan olanı daha anasından doğmadı

Yorum

evet benim bi hatam oldu sanırsam ilandan yanıldım kusura bakmayın

Yorum

cakma mi yani

Yorum

Sagann isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    cakma mi yani
                    Hayır, sadece daha dusuk kaliteli uretim. Kötu mu, hayır. Ama super değil.

Bana frettleri fazla kalın gözuktu. Belki de fotoğraftan öyle durdu. Bilmiyorum.

Yorum

yanılmıyorsam o 0 ı 730 tl civarında hindistan üretimi üzerinde fabrika çıkışlı jackson manyetikler var.Bazı arkadaşlar ağacına ve manyetiğine kötü diyor EMG taktırılırsa alınabilir diyorlar ama ben gitarın çok videosunu izledim grupta çalabilecek seviye için fiyatıyla müthiş bir gitar.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X