Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Ibanez Rga serisi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Yeni Ibanez Rga serisi

Selam arkadaşlar ibanezin yeni rga serisi gitarları ülemize geldi, hatta mydukkan satmaya başladı. Benim beğendiğim bir model var ve ilk defa ibanez'e ısındım bu model sayesinde. Gitarın link'i ;

Ibanez RGA42 BK - Siyah Elektro Gitar

Gerçekten'de tam aradığım gibi bir gitar. Maun gövde, sabit köprü, ve kaliteli işçilik. Şimdi esas sorum şu bu gitarın manyetiklerinden kullanan varmı. Çünkü mayıs gibi almayı düşünüyorum bu gitarı modifiye'ye gerek varmı?

Vay linke baktm gitar gerçekten çok güzelmiş görünüşünü beğendim.
    Ama Türkiyeye yeni geldiği için kullanan fazla yoktur sanırım bence önce bekle alsın millet denesin beğenirse alırsın sende
    Birde RGA modeli 2 tane gördüm fazla yok galiba?

Yorum

O güzel olmuş dandik floyd rose lu ibanezlerden soğumuştum sabit köprülü güzel modeller piyasaya renk katar biraz

Yorum

manyetikleri de aktif alınmaya değer sanırım

Yorum

Vallahi ıhlamur ağacı dandik floyd rose'lu ibanezlerden sıkılmıştım. Hatta ibanez'den soğumuşdum. Aklımı okumuşlar valla tam istediğim gibi bir gitar.

Yorum

tek kelime mükemmel görnüyo aşık oldum umarım sesininde aşağı kalır yanı yoktur

Yorum

Görüntüsü acaip derecede bana S serisi gitarları anımsatıyor sabit köprü ve maun gövde olması üstüne bir de aktif manyetik kullanması, çoğu komşunun şu ya da bu şekilde kulanmış ve kullanmakta olduğu rg350 ve kardeşlerinin satışlarını ve kullanım oranını düşürebilir gibime geliyor. Bu gitarın modifiyeye ihtiyacı yok gözüküyor burak, alıp kullandıktan sonra herhangi bir eksiği varmıdır yokmudur daha rahat anlarız

Yorum

The_Philosopher isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Görüntüsü acaip derecede bana S serisi gitarları anımsatıyor sabit köprü ve maun gövde olması üstüne bir de aktif manyetik kullanması, çoğu komşunun şu ya da bu şekilde kulanmış ve kullanmakta olduğu rg350 ve kardeşlerinin satışlarını ve kullanım oranını düşürebilir gibime geliyor. Bu gitarın modifiyeye ihtiyacı yok gözüküyor burak, alıp kullandıktan sonra herhangi bir eksiği varmıdır yokmudur daha rahat anlarız
                Aynen öyle fiyatı'da 990 lira döviz düşük olsa 750 liraya alırız bu gitarı. Bence ibanez gerçekten iyi iş yaptı bu sefer.

Yorum

Kesinlikle katılıyorum. Millet artık fıtık olmuştu edge-III köprülere ayar çekmeye çalışmaktan .Benim asıl bekledğim gitarlar yeni RG Prestige gitarları.

Yorum

Çok hoş gitarlara benziyor.Manyetikler sanırım art-120 de kullanılar aktiflerin daha üst modeli.Maun gövdeyle iyi uyum sağlar bence.Bence tek şüpheli olan yeri köprüsü çünkü sanırsam yeni bir sabit köprü dizaynı "gibraltar" diye geçiyo.Görünümü müthiş ama sustain ve tona etkisi nedir bilinmiyor şu an için.Bi süre sonra hakkında yorumlar gelmeye başlar

Yorum

Gibraltar yeni bir köprü sistemi değil

Yorum

Merhaba

Vaş abi manyetikler,köprü ve bombeli gövde yakıyor beSüper gitarmış harbi param olsa gözüm kapalı alırım .
                        İbAnEz

Yorum

Bana şu gitarı anımsatıyor.

Ibanez offers electric guitars, bass guitars, acoustic guitars, effect and pedals, amps, plus guitar accessories like tuners, straps and picks.

Zamanında denemiş fakat alamamıştım çünkü fiyatı o zamanlar 2000'e yakındı.

Bende şimdi bu gitarı alıp ona benzetirim. Benim anlamadığım gitarın manyetik switch'i var switch'in arkasında bir Switch daha var o ne işe yarıyor?
                          Son güncelleyen Burak2050; 18-02-2009, 02:39.

Yorum

görünüş olarak s ve rg serisinin harmanlanmış hali gibi. geçen ay amerikaya giden üst komşum bu gitarla geldi geriye. ben de duramadım hemen denedim tabi. tonları hoşuma gitmedi desem yalan olur. manyetikleri aktif olmasına rağmen çok hoş clean tonları var. sert tonları da hiç fena değildi. üstelik amfi marshall mg15cdr olduğu halde fena bir performans değildi. gitarın endonezya üretimi olmasına bakmayın işçiliği hiç fena değil. uyduruk floyd lardan sıkılanlara göre bi gitar. yalnız kimse aktif manyetiklerini EMG ile karşılaştırmasın. EMG nin yanından bile geçemez çünkü. yine de lz3 manyetikleri iyi iş görür. fiyatına ve görünüşüne göre çok tatlı bi gitar.

Yorum

Merhaba

Burak2050 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              Bana şu gitarı anımsatıyor.

Ibanez offers electric guitars, bass guitars, acoustic guitars, effect and pedals, amps, plus guitar accessories like tuners, straps and picks.

Zamanında denemiş fakat alamamıştım çünkü fiyatı o zamanlar 2000'e yakındı.

Bende şimdi bu gitarı alıp ona benzetirim. Benim anlamadığım gitarın manyetik switch'i var switch'in arkasında bir Switch daha var o ne işe yarıyor?
                              Bayağı bir benziyo aslında köprü aynı manyetikler ve gitarın kesimi falan artı fazladan resim.
                              Son güncelleyen IbAnEzKeMaL®; 19-03-2009, 21:45.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X