Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FirebirdX Limited Edition

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme FirebirdX Limited Edition

Ben bugün bunu gördüm.
    Bir gitar mı yoksa başka birşey mi !!
    Gibson yine aşmış kendini bence özellikle otomatik akord yapan sistemi çok ama çok iyi bir özellik bence ; büyük kolaylık sonuçta

O sistem 2007 den beridir var dostum Gibson robot la başladı.

Yorum

Bilmiyordum dostum
      Gibson u pek takip etmem genelde bugün gözüme bu alet takıldı.Ah ah şu sistem her gitarda olsa ne güzel olurdu.

Yorum

ilk çıktığında Amerıkadan 6.000 usd ye almıştım çalmaya kıyamam kendisini tamamen robot gitar diyebilirim çok fantastik tonları var devreler için özel bataryası çok hoşuma gidiyor...özel efektlerde cabası zaten...gibson işini biliyor benim manyetiklere takıntım varr duramadım gibson custom manyetik getirttirdim...gitarin şimdiki tonunu duyan mest oluyor...

Yorum

bunlar vintage gitarlar değil ve hiç tadı yok eski gitaristler için. bu kadar dijitallik işe girince gerçeklik tadı kayboluyor. yeni nesil için sorun değil tabi ancak bu gitarlara elektroniği ekledikçe ağaç tonu yitiyor. tabi direkt elektronik bağlantı olunca da PC lere yük biniyor. eski kafa adamlara göre değil. bu cihazların üzerinde marka yazmasa aslında 300-500 dolarlık malzeme aslında. marketi kullanmayı iyi biliyorlar.

Yorum

kendımı enayı hıssettım şu an tonları cok sıcak aslında ama sen daha tecrubelısın sonuctaa

Lütfen mesajınızı düzenleyip bu uyarıyı silin.
            Son güncelleyen yutup123458; 03-02-2011, 20:16.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X