Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Online Fender Almak

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Online Fender Almak

Online şekilde alıp kargoyla Türkiyeye gönderen yabancı bi site var mı?Mygitardakilerin hepsi bitmiş.

Ebay e bakabilirsin orda jagmaster gibi birçok farklı modelide bulabilirsin

Yorum

evet var Viaddress.com ücretsiz denemelisiniz.
      çoğu Amerikan mağazası **** ebay üyeleri Amerika dışına gönderim yapmıyor.

Nasıl oluyor anlatayım, önce www.viaddress.com adresine giriyorsunuz ve size bir Amerika adresi veriyor. Sonra aldığınız ürünü oraya postalatıyorsunuz, sonra Viaddress size postalıyor. Alternatifleri arasında en ucuz olan servis bu. Tavsiye ederim

Yorum

www.americanmusical.com[/url] Alışverişi bu siteden yapmanı tavsiye ederim..
        Bu siteden fender gitar aldım.2 gün içerisinde verdiğim adrese teslim ettiler.Fiyatlarda Türkiye'dekinin yarısı kadar nerdeyse..

www.globeshopperturkey.com Bu sitedende Türkiye'ye getirtebilirsin.Kargo ücreti biraz fazla tutuyor ama yinede Türkiye'deki fiyatı geçmiyor .(:
        Son güncelleyen yutup123458; 25-10-2010, 17:58.

Yorum

bulsobuls isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          www.americanmusical.com Alışverişi bu siteden yapmanı tavsiye ederim..
          Bu siteden fender gitar aldım.2 gün içerisinde verdiğim adrese teslim ettiler.Fiyatlarda Türkiye'dekinin yarısı kadar nerdeyse..

www.globeshopperturkey.com Bu sitedende Türkiye'ye getirtebilirsin.Kargo ücreti biraz fazla tutuyor ama yinede Türkiye'deki fiyatı geçmiyor .(:
          Arkadaşım americanmusical.com'un müşteri temsilcisi bana Türkiye'ye ürün göndermediklerini söyledi.Nasıl aldın sen o gitarı?

Yorum

Elime 30-40 arasi Fender almis biri olarak internet uzerinden, calmadan, denemeden, Fender marka gitar almani tavsiye etmiyorum.

Yorum

bulsobuls isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              www.americanmusical.com Alışverişi bu siteden yapmanı tavsiye ederim..

Bu konuda detaylı bilgi verebilir misin çünkü adreslerdeki sitelerde pek bi karışık işin içinden çıkılmıyor.

Yorum

blindguardian isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Arkadaşım americanmusical.com'un müşteri temsilcisi bana Türkiye'ye ürün göndermediklerini söyledi.Nasıl aldın sen o gitarı?
                Biraz daha detaya gireyim.Ben gitarı alırken ordaki bi akrabama göndertmiştim..Daha sonra uçakta çalışan tanıdıklar sayesinde getirttim.. (:
                Peki siz ne yapacaksınız ? Sipariş verirken ;

şirketinin adresini vereceksiniz.Tabi detaylı bilgi konusunda burayı aramanızı tavsiye ederim..American Musical ürünü Global Shop'un firmasına gönderecek..Onlarda Amerika'dan Türkiye'ye sizin verdiğiniz adrese gönderecek..Tabi ne kadar sürer bilmem ama ücreti boyut ve ağırlığa göre siteden hesaplayabilirsiniz..
                Son güncelleyen ynx; 25-10-2010, 19:27.

Yorum

Teşekkür ederim =)

Yorum

erdoing isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Bu konuda detaylı bilgi verebilir misin çünkü adreslerdeki sitelerde pek bi karışık işin içinden çıkılmıyor.
                    Siteyi Türkçe'ye çevirirsen google translate ile rahat rahat bakarsın..Ben anlatamam çünkü ürüne ve kredi kartına göre farklı satın alma menüsü çıkıyor..Global Shop için de üye ol onlar sana bi adres verir.O adresi American Musical'daki Adress Kısmına yazıcaksın o kadar..
                    Son güncelleyen bulsobuls; 25-10-2010, 23:07.

Yorum

sahibinden com gibi sitelerde bol miktarda 2 el stratocasterler var.300 500 tl ye bulunuyor.acaba sahte olup olmadığını nasıl anlarız

Yorum

boraycaglar isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        sahibinden com gibi sitelerde bol miktarda 2 el stratocasterler var.300 500 tl ye bulunuyor.acaba sahte olup olmadığını nasıl anlarız
                        300-500 liraya fender olamayacağını düşünerek anlayabilirsiniz. 2.el satın almak isteyenler için SRV müzik'i önerebilirim. Yeri kadıköyde, internetten aratırsanız sitesini ve ellerinde neler olduğunu görebilirsiniz.

Yorum

Hocam peki gümrük vergisi? sonuçta yurtdışından elimizde gitarla gelmiyoruz

Yorum

aynen katiliyorum denemeden asla fender alma

Yorum

arkadaşlar 3 sene gecikmeli bir cevap olacak ama artık ciddi anlamda yurtdışından fender getirmenin bir alemi yok.. geçen gün kendime almak için geziyordum tüneldeki mağazaları, distribütör değişmiş ve fiyatlar inanılmaz düşmüş.. bildiğin avrupa fiyatları ile aynı fiyatlara satıyor adamlar.. siteleri de var bir tane bakın isterseniz http://www.tune-l.com tüm bayilerde de aynı fiyat var.. (belki birbirine düşürür fiyat kırarım diye iki üç bayi gezdim ama bana mısın demediler ) ayrıca istediğiniz gitarı da getirtebiliyorlar artık.. ayıptır söylemesi bir custom shop almak istiyorum da ben.. 6 ay sonra gelecek canım custom shop telecaster'ım ) darısı hepinizin başına..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X