Herkese selamlar.JD Brothers marka gitar kullananlar ya da bu marka gitarlar hakkında bilgisi olan arkadaşlara soruyorum.Sizce ne derecede bir gitardır? 365$ a bir les paul tipi (maun gövde)sıfır birtane buldum ama bu marka gitarlar hakkında birşey bilmediğim için pek güvenemedim.Sizce nasıldır yardımlarınız için şimdiden saolun..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
J&D Brothers
Collapse
X
-
T&T Sisters bulabildiğim tek solak gibson taklidi gitardı. 350'ye almıştım, 50'ye de elden geçirmem gerekti. Maliyeti fazla oldu ama bu fiyat aralığında bulunabilecek en uygun les paul modeli...
J&D Brothers gitarlarını öneririm; birçok strat modelini denedim ve klavyelerini rahat, tonlarını hoş, fiyatlarını uygun buluyorum
Düzenleyen - Akrep on 08/07/2008 16:17:23
Yorum
-
Administrator
- Jul 2006
- 278
-
Manyetik alacağım, fakat neye göre seçilir bu meret diyen arkadaşlar buyursunlar...
Elimize her geçeni 5+1'e bağlamaya çalışıyoruz. Ne 5+1'miş...
Uzun hali Jack and Danny brothers. **** bir gitar çeşitleri var adamların. Hiç denemedim ama çok gördüm. Tam olarak emin olmamakla birlikte sanırım Tayvan'da üretiliyorlar. Çünkü adresleri Tayvan'da.
Yorum
-
4 aydır JD marka les paul goldtop kopyası gitarım var. Bir saat kadar deneyerek ve her bir köşesine dikkatle bakarak satın almıştım. 5 parça ama kusursuz şekilde birleştirilmiş alder gövdesi, gül ağacı klavyesi, harika işçilik ürünü boya ve cilası var. Amfisiz akustik sesinden de anlaşılan tok bir rezonansı ve upuzun sustain'i ile gitar siz çalarken kucağınızda titriyor resmen. Manyetikleri kapalı, clean tonları köprüde bell-like strat tonunu andıran berrak ama yine de strata göre daha karakteristiği var. Sap manyetiği daha jazzy tona sahip ama belki alder gövdeden dolayı maun kadar karanlık ve baslı değil. Manyetikler yeterince güçlü, sololarda çığlık attırabilirsiniz ama yapay harmonik olayı pek yok ve malesef manyetikler biraz mikrofonik. Çok yüksek seste belirginleşiyor. Ya balmumuna batıracağım ya da değiştireceğim ama yine de kolay kolay vazgeçilecek manyetikler değil, genel olarak memnunum. Sap ve köprü ton potansları ucuz bir gitar olmasına rağmen gerçekten işe yarıyor. Tiz tonları tamamına yakın kısıp, krem gibi tonlar yakalayabiliyorsunuz. Sapı çok rahat. İlk aldığımda les paul tipi gitarların gövde şeklinden dolayı sapın biraz geriye doğru olmasını yadırgamıştım ama şimdi çok rahatım.
Epiphone p-90 manyetikli goldtop gitarın 1200 ytl, gibson les paul standard'in 4000-5000 ytl civarında olduğunu düşünürsek, çok daha ucuza aldığım gitarımdan fiyatının çok çok üstünde verim aldığımı söyleyebilirim. Manyetiklerini dimarzio paflarla değiştirsem bile toplamda yine kardayım. Ayrıca gitarınıza iyi bakarsanız o da size iyi bakar. 1 yıl sonra fretleri paslanırsa da jumbo taktırırım daha güzel olur.
Düzenleyen - justaperfectday on 19/03/2008 21:34:33
Yorum
-
harika cila boya dion birader sanki sen yaptın gitarı ya yapmayın çin de yapılan bir gitardan ne işçilik çıkar
benim eskiden gitar kursu aldığım hocada vardı böyle teller klavyeden 200metre yukardaydı ayarlayıncada 1. perde de tel fila değiyo tavsiye etmem 2 gündede elinizdede kalırsa karışmam
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum