Duyuru

Collapse
No announcement yet.

J&D Brothers

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    J&D Brothers

    Herkese selamlar.JD Brothers marka gitar kullananlar ya da bu marka gitarlar hakkında bilgisi olan arkadaşlara soruyorum.Sizce ne derecede bir gitardır? 365$ a bir les paul tipi (maun gövde)sıfır birtane buldum ama bu marka gitarlar hakkında birşey bilmediğim için pek güvenemedim.Sizce nasıldır yardımlarınız için şimdiden saolun..

    #2
    bende almayı düşünüyorum.geçen gün gittim denedim.bayağı hoşuma gitti,klavyesi gayet rahattı,tonları da iyiydi ama bende bu gitarı daha önce hiç duymadım.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

    Yorum


      #3
      ben biliyorum ama sadece j&d sizin dediginiz mi ama bilmiyorum gitarları iyidir bi arkadaşım aldı yeni benim hosuma gitti tonlarıda iyiyidir ama sen bilirsin bana kalsa alıncak gitar

      Yorum


        #4
        bende j&d brothers les paul var deluxe serisi LC1 çokta memnunum hiç bir sorunu yok zaten Türkiyede sayılı bu gitarlar bulursanız hiç düşünmeden alın..tonları gayet sert ben mod. ettirdim satmayıda düşünmüyorum..

        Yorum


          #5
          Ben de yeni bi j&d brothers gitar aldım kardeşim için.Ama anlayamadığım birşey var: Bu gitarlar nerde üretiliyor?? Gitarın modelini yazıp arama yaptığımda gelen sayfalar hep rusça.Acaba Rusya'da üretiliyo olabilir mi?

          Yorum


            #6
            Bence fiyatlarına göre oldukça güzeller. Birtane les paul kopyasını çalmıştım marshall amfiyle çok güzel sesler yakalayabildim.

            Yorum


              #7
              benim aldığım model stratocaster kasa.200 milyona aldım.Gerçekten o fiyata o performans gayet iyi.Hem rahat bi klavyeye sahip hem de sesi çok güzel..x2'imi bırakıp onla çalmaya başladım.

              Yorum


                #8
                evet j&d'ler iyidir.strat kopyası çalmışlığm var sapı rahattı...gidip sx stagg bilmemne alcaana bunu alman bence daha mantıklı

                Yorum


                  #9
                  J&D Brothers mı
                  tesadüfe bak
                  benim eski gitar da T&T Sisters'dı ya

                  Yorum


                    #10
                    T&T Sisters bulabildiğim tek solak gibson taklidi gitardı. 350'ye almıştım, 50'ye de elden geçirmem gerekti. Maliyeti fazla oldu ama bu fiyat aralığında bulunabilecek en uygun les paul modeli...
                    J&D Brothers gitarlarını öneririm; birçok strat modelini denedim ve klavyelerini rahat, tonlarını hoş, fiyatlarını uygun buluyorum

                    Düzenleyen - Akrep on 08/07/2008 16:17:23

                    Yorum


                      #11
                      T&T Sisters şimdiki gitarım pek iş yok ama J&D'yi kesinlikle öneririm klavyeleri genelde çok rahattır, tonları da güzeldir.
                      Doğru söylüyorsun pek iş yoktu T&T de
                      bozuk bozuk tonlar veriyordu çok kalitesizdi(başlangıç için almıştım zaten)

                      Yorum


                        #12
                        arkadaşlar bende les paul standart kopyası var fakat 1 yıldan sonra fretlerinde paslanma oluyor.bu gitarlar tawain ve çin yapımı .ilk başta belki tonları iyi gelebilir fakat kullandıktan sonra da elinizde kalır.345 dolara almıştım.fakat bu fiyata marka gitar almak çok daha iyi.

                        Yorum


                          #13


                          Uzun hali Jack and Danny brothers. **** bir gitar çeşitleri var adamların. Hiç denemedim ama çok gördüm. Tam olarak emin olmamakla birlikte sanırım Tayvan'da üretiliyorlar. Çünkü adresleri Tayvan'da.

                          Yorum


                            #14
                            4 aydır JD marka les paul goldtop kopyası gitarım var. Bir saat kadar deneyerek ve her bir köşesine dikkatle bakarak satın almıştım. 5 parça ama kusursuz şekilde birleştirilmiş alder gövdesi, gül ağacı klavyesi, harika işçilik ürünü boya ve cilası var. Amfisiz akustik sesinden de anlaşılan tok bir rezonansı ve upuzun sustain'i ile gitar siz çalarken kucağınızda titriyor resmen. Manyetikleri kapalı, clean tonları köprüde bell-like strat tonunu andıran berrak ama yine de strata göre daha karakteristiği var. Sap manyetiği daha jazzy tona sahip ama belki alder gövdeden dolayı maun kadar karanlık ve baslı değil. Manyetikler yeterince güçlü, sololarda çığlık attırabilirsiniz ama yapay harmonik olayı pek yok ve malesef manyetikler biraz mikrofonik. Çok yüksek seste belirginleşiyor. Ya balmumuna batıracağım ya da değiştireceğim ama yine de kolay kolay vazgeçilecek manyetikler değil, genel olarak memnunum. Sap ve köprü ton potansları ucuz bir gitar olmasına rağmen gerçekten işe yarıyor. Tiz tonları tamamına yakın kısıp, krem gibi tonlar yakalayabiliyorsunuz. Sapı çok rahat. İlk aldığımda les paul tipi gitarların gövde şeklinden dolayı sapın biraz geriye doğru olmasını yadırgamıştım ama şimdi çok rahatım.
                            Epiphone p-90 manyetikli goldtop gitarın 1200 ytl, gibson les paul standard'in 4000-5000 ytl civarında olduğunu düşünürsek, çok daha ucuza aldığım gitarımdan fiyatının çok çok üstünde verim aldığımı söyleyebilirim. Manyetiklerini dimarzio paflarla değiştirsem bile toplamda yine kardayım. Ayrıca gitarınıza iyi bakarsanız o da size iyi bakar. 1 yıl sonra fretleri paslanırsa da jumbo taktırırım daha güzel olur.

                            Düzenleyen - justaperfectday on 19/03/2008 21:34:33

                            Yorum


                              #15
                              harika cila boya dion birader sanki sen yaptın gitarı ya yapmayın çin de yapılan bir gitardan ne işçilik çıkar
                              benim eskiden gitar kursu aldığım hocada vardı böyle teller klavyeden 200metre yukardaydı ayarlayıncada 1. perde de tel fila değiyo tavsiye etmem 2 gündede elinizdede kalırsa karışmam

                              Yorum

                              Unconfigured Ad Widget

                              Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

                              Trending

                              Collapse

                              Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                              Çalışıyor...
                              X