Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GT8 ler neden satılıyor?

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    GT8 ler neden satılıyor?

    arkadaşlar bir iki hafta öncesine kadar ilanlar bölümünde sürekli satılık gt8 ilanları vardı! ( sanırım şimdi çoğu sattıki göremiyorum ) 500 600 milyon arası bi fiyattan yeni almış olanlar bile sattılar ya da satmaya çalıştılar! daha yeni bir model olması ve gerçekten iyi bir alet olmasına rağmen neden satıyoruz gt8 leri!
    bnde kullanıyorum ve acaba satış sebebi aletin performansını göstermesini sağlayak kadar ii gitar ve anfiye sahip olunmayışı ya da kullanılamayışı mı ! yani aletten kaynaklanan memnuniyetsizliklermi yoksa elde olmayan imkanlar mı ! satmış veya satmayı düşünen arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok memnun olurum!

    #2
    Ya ben pedal kullanıyorum ama şunu da söylemeden geçemicem, bir arkadaş 98 amerikan strat ve çift hoparlör ingiltere yapımı bir 100 w marshall amfi ekipmanını kullanıyo.. Prosesörden geçirmeye gönlü el vermediğini söylese de bir kaç farklı marka pros kullanıyo.. Drive vs. amfiden alıyo onun da f.switch i var..
    ben onunki kadar sıcak onunki kadar gerçek ve kaliteli bir sound u daha hiç bir pedal kullanıcısından duymadım..
    Yani onu dicem, amfi ve gitar çok çok çok önemli..

    Yorum


      #3
      abi aslında en büyük sorunun ekipman eksikliği olduğunun farkındayım! bnde aynı problemi yaşıyorum ! ama bu soruyo cvp almak için böyle bi açık kapı bırakmam gerekti! ve şaşırtıcı olan gt 8 le ilgili onca şey konuşulmuşken kimse bu konuyla ilgilnmedi ! herneyse konuya gelim ! dediğin gibi anfi ve gitar çok önmli! arkaşın stüdyosunda bi elamnın fender telesiyle peavey classic 30 vardı! ikis birlikteyken okadar uyumlulardıki sanki birbirleri için yapılmışlar ! kusursuz blues grunch tonlaı alıyosun! ama tele yi alıp gt 8 le bi duman tonu yakalamaya çalışssan ... :S ıı ııh hayatta! velhasılkelam birbiryle kombineli aletler almak çok önmli!

      Yorum


        #4
        öyle metallicastic, tüm iş ekipmanda bitiyo sonuçta.. Bana gitarı kaptığım abilerimden biri sen iki kat pahalı bir gitara geç performansın da iki kat artar neredeyse demişti.. O sıralar klasik gitardan hoş bir akustiğe geçtiğimde ne demek istediğini anlamıştım.. Klavye konforu, ses tını olaylarının hareketlerine tepkileri falan cidden öyleymiş demistim.. Elektro için de tabiki geçerli bir hipotez, amfi faktörü ve gitar ton karakterini dolayısıyla senin tarzını (tabi çoğu zaman zorunlu olarak) belirleyen faktörler diyebiliriz..

        Yorum


          #5
          öyle kadeşş!
          perfomansımı katlıcak ekipmanları dört gözle bekliyorum teşekkür ederim ilglilendiğin için

          Yorum


            #6
            arkadaşar birşey sorcam. ben analog pedal kumak istiyorum. ama gt8 inde güzel bir prosesör. 3 tane analog kurmakmı daha iyi olur yoksa gt8 almak mı? sert distortionlar içi özellikle.

            Yorum


              #7
              3 tane analog kurmak derken 3 pedal demeye çalıştın galiba? Pedalla prosesörün farkı heryerde yazıyor, birinde daha gerçekçi sesler alırsın, diğerinde ise bir aletin içinde herşey vardır. Yüksek seviye prosesörlerin tonları bayağı gerçekçi olmaya başladı, deneyip bakabilirsin bence. Ben tercihimi pedaldan yana yaptım.

              Yorum


                #8
                kardeşş gt8 ii bir efekt prosesör ancakk burda bahsettiğmiz konudada tartıştığımız gibi diğer ekipmanların çok önmli! örneğin benim gibi on watt lık bi anfiyle can çekişiyosan analog setup kurmana hiç gerek yok ! çünkü ondan maxsimum verimi alamazsın! en basit şekilde genellikle prosesörlere tonlar 24 bit le kaydedilir ama analoglar 1 bd ye kadar ses alırsın ve gerçekçidir! sert tonları gerçekten çok tok ve canlı almak istiyosan analog kur derim ama anfi seçimini iyi yap! vintage bi anfi düşün! klasik drive lı bi anfi aldığında onun drive yla pedalların drıve ı çakışır ve verim alamazsın!

                Yorum


                  #9
                  analog kur diyorsunda bende analaog kuruyordum ama evimde çok iyi bir ses alıyordum stüyoya gittiğimde nefret ettim 2.gitaristimizdede gt8 varedı adm benim tonların aynısını buluyordu hemde aynısını şimdi gt8 e geçicem analog kurunca falza ton alamıyorsun o pedala ait olan özelliği yakalayabiliyorsun sadece

                  Yorum


                    #10
                    bu olay biraz "analog mu pros. mu" ya giriyor ama analog olarak kurduğun setupa bağlı arkadaşım.. Pros.larda GT8 neyse kalitesi açısından, pedallarda da o seviyede pedallar dizseydin şimdi bunu demezdin.. Yani Gt8 pros ların en üst seviye aletlerinden, sen de bir MXR bir EHX veya Line 6 dizdin de mi ton kısırlığı çektin??

                    Düzenleyen - DarKness_ on 13/04/2008 21:16:21

                    Yorum


                      #11
                      Boss da mı kurtarmıyor
                      Bence GT-8lerin çok satılıyor gibi görünme nedeni çok sayıda müzisyenin elinde bulunan aletler olmaları ve elden çıkarması kolay olmaları. Adam paraya ihtiyacı olunca bunu satar, sonuçta hem kolay satılır, hem de bir kaç ay sonra isterse aynı fiyata 2.el bulabilir. Piyasaya dün giren bir ürün değil ki bugün beğenilmeyip satılsın.

                      Yorum


                        #12
                        Yok Bosslar da dahil edilebilir tabiki Tauros ama anladın sen onu

                        Düzenleyen - DarKness_ on 13/04/2008 22:26:06

                        Yorum


                          #13
                          silici bn arkadaşa fikrimizi sorduğu için cvp yazdım! darkness doğru söylüyo! ehx veya line bi setup kurdundamı sıkıntı çektin! bn arkadaşa setup kurarsan iyi bi anfi al dedim! yoksa analogları salla hajı en iyisi prosesördür demedim! yazılanları dikkatli okuyalım arkaşlar!

                          Yorum


                            #14
                            Bana göre GT-8 lerin çok satılmasının nedeni;verilen parayı sonuna kadar hakedip,kullanıcıların çok beğenmeleridir.Bence haklılarda..

                            Yorum


                              #15
                              dün gt8 i aldım sonunda ve elimdeki analog pedalların hepsinin tonunu buldum abi yok böyle birşey ya süper bir cihaz ya tek saçma olan 85x4 ton var ama sen kendi tonunu yapmak istiyorsan onların içine kaydetmek orundasın yani bir başka yer açıp sıfırdan yapamıyorsun o özelliğinin olmaması çok kötü

                              Yorum

                              Unconfigured Ad Widget

                              Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

                              Trending

                              Collapse

                              Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                              Çalışıyor...
                              X