Arkadaşım google.comdan grafikler bölümüne gir ve "skulls, badges, logos, decals, stickers," gibi anahtar sözcüklerden arat çıkan sayfalara bak oralardan kes kopyala düzelt falan.. Etrafta herkesin x-2sinde çıkartma olacak galiba..
arkadaşlar nerden buluyorsunuz böyle şeyleri kuru kafa motifleri ya da iskelet motifleri bulabilrseniz paylaşın bizimle ben de yapacağım vallahi acaip özendim
Arkdaşlar çeşitli Cross resimlerine aşağıda verdiğim linkten ulaşabilirsiniz ancak sayfada görünen görüntülerden muaf tutulmak istiyorum çünkü malum o işaretin tam olarak ne oldugunu önceki başlıklarda belirttim
aynısını istiyorsan ben koyayım buraya al..
ama ne isimle aradığımı hatırlamıyorum malesef, google'da; decal, sticker filan gibi aratmıştım.. bir de skull filan yazarsan bol bol kurukafa resmi çıkar..
ha, bu arada o resmin internette bulduğum hali değil o, başka bir sitede arkadaşlar sağolsun uğraştı yaptı..
bak ikisini de koyuyorum farkı gör..
bu ilk hali:
Şey tarih sohbetine dönmesinde biliyorsunuz 1. dünya savaşı sırasında Çanakkale Cephesi nin başında bulunan general Almandı Demirhaç nişanı da ordan geliyordur sanıyorum ki
Ben bu işareti Malta Haçı olarak biliyordum; ama eisernes kreuz adıyla Alman ordusunda çok kullanlmış. Mustafa Kemal Atatürk de 1917'de 1. ve 2. dereceden Demirhaç almış, ilginç geldi yazdım.
Genelde choper (nasıl yazılıyor bilmiyorum) kullanıcıları simgesi olarak bilinir...
Aslında simgenin orjinali nazilere ait değildir ancak NSDAP yükselişinden sonra Hitler cumhurbaşkanlığı koltuğunada oturunca partinin önde gelenleride ordu mensupları gibi bu simgeyi kullanmışlardır.
Kullandığın simgeyi ben klasik gitarıma anahtarla kazımıştım
Aslında sarı ağırlıklı değilde kırmızı ağırlıklı kullanman belki gerçek simgeye daha uygun olabilirdi bilmiyorum.
evet işte olayın sonu, bugün hallettim bu sticker olayını..
amma kafa patlattım ama aslında çok kolaymış, önce bir resim bul, bunu flash bellek, disket ya da cd içine atıp bir copy center yolunu tut, ver adama disketi, adam sana 30 saniyede stickerını versin..
olay bu kadar, fiyatı da sudan ucuz: 50 kuruş
canın sıkıldıkça değiştir istersen
bunlar da merak edenler için resimler;
ya sana anlatamadım arkadaşım pikaçu,balbazar,twety,çarmendır ve sikörtıl en idealleri ve en özgün olanlarıdır.inan bana kendine özgü bi stilin olacak.arkadaşların sana hayran kalacaklar kasım kasım kasılacaklar.
Yorum bırak: