Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Solo Gitar Metodu

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

bende yeni incelem firsati buldum trigon'a gelmis..baktim acikcasi Bora Abemiz pek orjinal bi is cikaramamis..

Ona gelene kadar Troy Stetina'nin Lead Guitar Methodlari var..Dahasi ve fazlasi yani)

o yuzden pek sevmedim..tabi Turk olmasi avantaj

Yorum

Kitap ba?langyç için güzel... Özellikle cdli olmasy... Ama tabi bazy eksikleri war. Bence en önemlisi gitar tutu?unun nasyl olaca?yny anlatmalyydy, hatta resimle göstermeliydi bile... Ayryca e?er ankarada aradym da bulamadym diyenleriniz warsa ben bacyno?lu'ndan(izmir cad.) aldym. Hatta aramadym bile, direk bu kitap i?ine yarar diye elime werdi...

Yorum

yalnyz bu derecede solo çalabilen bi insan zaten gitary nasyl tutaca?yny bilir gibime geliyo ayryeten ankaradada kyvylcymda da var

Yorum

Niye canm kitap 0 dan basliyor sonucta, ileri seviye bir kitap değil yani,...

Yorum

ben de meraktan aldym ba?langyç için iyi armoni ye yer vermesi çok ho?.
            yeni ba?layanlara tavsiye ederim

Yorum

bu kitap süpeeeeer!!!dün aldym ve dünden beri çaly?yyorum))

Yorum

ya kitabı nerden aldınız?ben de alıcam ama nerden?bu konuda aydınlatırmısınız beni?

Yorum

mygitarin dukkanindan alabilirsin, mydükkandan

Yorum

Progressive SOLO GİTAR METODU'nu artık Türkiye çapında pek çok kitabevinde bulabilirsiniz. Yeni çıkan Yeni Başlayanlar İçin GİTAR METODU ile birlikte dağıtımına başlandı. Daha ayrıntılı bilgi için:

Yorum

Ben ilk çıktığında aldım hemen. Bütün alıştırmaları yaptım artık gördüğüm soloyu fazla zorlanmadan çalabiliyorum.Birde metronomla çalışmazsanız bir işe yarmaz boşuna uğraşırsınız benden söylemesi

Yorum

Ben ilk çıktığında aldım hemen. Bütün alıştırmaları yaptım artık gördüğüm soloyu fazla zorlanmadan çalabiliyorum.Birde metronomla çalışmazsanız bir işe yarmaz boşuna uğraşırsınız benden söylemesi
                        evet metronom konusunda %100 katılıyoruım
                        bende geçenlerde çok iyi çaldığım bir alıştırmayı metronomla yavaştan hızlandırarak çalıştım daha önce çıkamadığım tempoda çalabildim

100 civarı bir tempo ile (daha yavaşta olabilir) başlayıp 10 ar 10 ar arttırarak çalışırsanız ama her tempoda mükemmel olmalı yani tam oturmadan hızlandırmayın çok faydasını göreceksiniz çalamadığınız bir tempoya geldiğinizde hızı biraz düşürüp o tempoda uzun süre daha çalışın

metronumu olmayanlar guitar prodakinden faydalanabilirler
                        **** başka metronom programı kullanabilirler

Yorum

kitap gayet güzel.metronom konusuna katılıyorum.önce örnek mp3ü dinleyip metronomu çıkartın sonra o şekilde çalışın.haftada yaklaşık 5 sayfa falan ilerleyin ve haftanın bir günü eski çalışmları tekrar edin.bunlar bora uslusoyun tavsiyeleri.

Yorum

şimdi kitap için şunu inkar edemem iyi bir kitap. ama çok orjinal mi? orası tartışılır. mesela benim ilk dikkatimi çeken şey şuydu, bu metod çok fazla egzersiz tarzı şeyler içeriyor. yani öğrendiğin şeyleri deneyeceğin bir şey yok. mesela hammer on, pull off mu gösterdin, o kadar alıştırma yazacağına küçük küçük parçalar yaz hem çalanın çaldıkça çalası gelsin, kendine güveni artsın, hem de görsün bakalım parça içinde neler yapabiliyor. Ben böyle bir metodun daha yararlı olacağı kanısındayım Bir de dikkat ettim 16'lık notalar 6'lamalar çok fazla, zorlayıcı notasyonlar biraz fazla bu açıdan, yani bu kitabı bitirirseniz şunu kabul ediyorum; iyi bir tekniğiniz olur ve bu iyi bir şey. ancak ben bu tekniğin bu kadar egzersizle verilmesi şart mı diye soruyorum. Eyvallah teknik zor ilerleyen bir şey ve tekrar tekrar söylüyorum ve kabul ediyorum kitap gelişimde yararlı. Ancak bu kadar egzersiz yerine dediğim gibi küçük parçalar daha iyi olmaz mıydı???

ama yararlanabilir misiniz, kesinlikle evet. oradaki alıştırmaları yaparsanız klavye hakimiyetiniz çok üst düzeye çıkar. ama ısrarla söylüyorum öğrettiklerinin parçalarda nasıl kullanılması gerektiğini göstermeliydi. sonuçta insanın eli tekniğe parçada kullandıkça alışır.

bu arada ben kitabın her sayfasını tek tek incelemedim ama genel incelemem budur.

Yorum

alıştırmaların hızlı versiyonları zor ya, pena kaç kere elimden fırladı onları yapacam diye

Yorum

kitap bende de var ve bi çok egzersizi çalışmaya çalıştım , parmaklar siz farkında olmadan gelişme sağlıyor. fakat benim problemim biz bu gamları kullanarak atıyorum do majör akorlarla nasıl birleştirecez.
                                çünkü kitap daha çok parmak çalışmaları üzerine benim eksiğim bu SELÇUK BEY bu konuyla ilgili ufakta olsa aydınlatabilirmisiniz.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X