Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mutasyon geçirip elektro gitarist olmak

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Eğitim Mutasyon geçirip elektro gitarist olmak

Selamlar,

10 senedir klasik ve latin gitar çalıyorum ve elektro gitar çalmaya karar verdim.

Teknik olarak bir sorun yok, klasik gitar çalsam da pena kullanmaya az çok alışığım. Gamları, akorları, modları su gibi biliyorum. Ancak elektro gitarı neredeyse elime hiç almadım desem yeridir. Garip gelebilir ama hiç merakım olmadı.

Önerileriniz nedir?

ben pek zorlanacağını sanmıyorum açıkcası 10 senedir elin gitarla haşır neşir yani 1yıl düzenli çalışsan mükemmel bir elektro gitarist olabileceğini düşünüyorum.

Yorum

1 yıl bence de yeterli bir süre. Ancak bahsetmeyi unuttuğum başka bir durum var. Gitar dersi verdiğim kurs benden habersiz 4 tane elektro gitar öğrencisi almış, yani ders vermek zorundayım.

Onları sıkmadan verimli şekilde ders yapmam için belli düzeyde bilgi ve tavsiyeye ihtiyacım var.

Önerebileceğiniz kaynaklar var mı? Özellikle internetten ulaşabileceğim.

?

Yorum

ben önerebilirim..fakat site adresi vermek yasak sanırım bana özel mesaj at sana bi adres veririm..selim ışık videoları var internette elektroyla ilgili herşeyi anlattı hocamız..çogu kisi o videolardan ögrendi gitarı..bana özel mesaj atarsan site adresini yollarım ..

Yorum

Yardııımmm!!

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X