Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HH Pick Guard problemi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme HH Pick Guard problemi

Dostlar, Sx traditional series gitar aldım ikinci el.. harika bir gitar çok mutluyum vs.. herneyse, fakat pick guardı inanılmaz çirkin geliyor gözüme.. mydukkanda da HH pickguard yok bulabileceğime inandığınız bir yer varsa bana söylerseniz.. ya da alternatifleri konuşabilirseniz (istanbul içinde sticker yapabilecek bir yer gibi) sevinirim..

Tüneldeki dükkanlarda bulabilirsin. Eğer bulamazsan sipariş verirsin yaptırırlar senin için.

Yorum

bakacağım zaten en yakın zamanda, fakat hiç sanmıyorum bulabileceğimi çünkü gerçekten değişik gitarın manyetik aralıkları falan.. yinede umut kesilmez tabi

Yorum

banada lazım bulursan nerden aldıgını banada bildirirsen sevinirim

Yorum

bildiririm bildirmesine ama adanalı yazıyor senin için büyük ihtimalle babama kestireceğim istersen sanada kargolarım birtane ama benimkiyle birebir değilse boşuna kargo ödemiş olarsın

Yorum

Bakın tünel'de akdeniz müzik var orhan abiye gidin onda olması lazım. Yoksa bile sizin için yaptırır.

Yorum

gideceğim göreceğim inşallah.. en azından beyaz olsun istiyorum çünkü stock hali gerçekten berbat

Yorum

Hımm en son sarı,siyah ve menekşe rengi vardı. Ama dediğim gibi istediğin ölüçelerde yaptırtabiliyor. Benimki'de h-h bende siyah yaptırıcam.

Yorum

orda olsam bende giderimde

Yorum

Ozel yapim pickguard yapanlar var. Eskisehirde Cizmeli Kedi Gitar Atolyesini tavsiye ederim. Bu isin ehli insanlar. RG350ex icin seffaf pickguard yaptırmistim sandigimdan cok daha temiz iscilik cikarmislar. Tavsiye ederim.

Yorum

bunun fiyatı nedir peki? şeffaftır özeldir falan

Yorum

metronomtuner isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Ozel yapim pickguard yapanlar var. Eskisehirde Cizmeli Kedi Gitar Atolyesini tavsiye ederim. Bu isin ehli insanlar. RG350ex icin seffaf pickguard yaptırmistim sandigimdan cok daha temiz iscilik cikarmislar. Tavsiye ederim.
                        msn adresleri falan varsa verebilirmisin ?

Yorum

burak dostum, akdeniz müzike gittim.. oradaki dazlak kafalı amca sanırım senin bahsettiğin usta, gerçekten çok iyi bir insanmış yardımcı olmaya çalıştı.. ama benim pick guard zaten bi garip, manyetik düzeni daha dorusu.. hiç hh de yoktu :/ öyle kaldı.. ama teklif etti istersen numune bırak ben yaptırayım falan dedide gitarımı çalmayı özledim bırakamadım

Yorum

Hımm anladım neyse başka dükkanlara sordunmu? Daha doğrusu bulabildinmi?

Yorum

Google da Çizmeli Kedi Gitar Atölyesi diye aratırsan iletişim ve ürünlerini görebilirsin.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X