Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tremolo kolu ne kadar önemlidir?

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    Tremolo kolu ne kadar önemlidir?

    arkadaşlar ingiltereden fender jaguar special edition HH almayı düşünüyorum ama arkadaşlarım tremolosu olmadığı için onu alma alacaksan tremololu al diyor, tremolonun akort etmeyi zorlaştırdığını duydum, tek iyi yanı telleri gerip o değişik sesi çıkarması sanırım. Ama işte arkadaşlarımdan etkilendim sizcede tremolo gitar için olmazsa olmaz bir parça mı?

    Discover the sound of Fender, the spirit of rock-n-roll since 1946. Shop Fender guitars, basses, amplifiers, audio equipment, accessories, apparel and more.

    almak istediğim gitar

    #2
    Tramelo Zorunluluk Değildir Müzkal Zevkine Göre ... Tramelonun Sesini Seviyorsan Müziğe Ayrı Bir Zevk Kattığını Düşünüyorsan Alabilirsin Ama bunuda Alırsan Birşey Olmaz ...

    Yorum


      #3
      usta tremelo kol vibrasyon ve tel gerilimini arttırma veya azaltmada kullanılıyor.aslında bunların bir kısmını parmagınlada yapabilirsin bu bıraz zaman alır fakat cok tat alırsın bence tremelo kolu ınsanı bıraz tembellıge surukluyor katkıları konusu kısıden kısıye degısır bana sorarsan o kadar da onemlı degıl.

      Yorum


        #4
        Olursa arada bir kullanırsın olmazsa eksikliğini kolay kolay hissetmezsin

        Yorum


          #5
          çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız

          Yorum


            #6
            Önemli değil arkadaşım ne zaman istersen yardımcı oluruz

            Yorum


              #7
              Tremolo Kolu Ses perdesinikontrol amacıyla kullanılan bir koldur.Basılan perdede bir efekt sağlar ve genellikle solo gitaristler tarafından kullanılır eğer solo değilde ritim için gitar arıyorsan tremolosuz gitarlarda işini tabiki tremolo ünitesiz gitarlarlada solo atılır ancak ustalaştıkça tremolo işe yarar bir parça oluyor eğer standart köprülü bir tremolo üniteli gitar alırsan tel değişimi sorunu pek ortaya çıkmaz ancak floyd rose köprülü bir gitar alırsan üst eşikteki akot kilidi akort kaçmasını önler ancak tel değişimini zorlaştırır karar senin seçtiğin gitar gayet güzel bir fender modelidir.

              Yorum


                #8
                bende var ama takmam bile gitara...

                Yorum

                Unconfigured Ad Widget

                Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

                Trending

                Collapse

                Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                Çalışıyor...
                X