şu anda 3 kişiden oluşan bir grubumuz var ilerde grubumuza bir de baterici alarak profesyonel müzik çalmak istiyoruz arkadaşlarımdan biri bas çalıcak ben ve kardeşim elektro çalıcaz.uzun süre kurs aldıktan sonra artık bir sistem kurmaya karar verdik.bu yüzden kadıköye gittik.amacımız fiyat öğrenmekdi. gittğimizde dükkanlarda genel fiyat bas gitar +amfisi 2 tane elektro artı amfileri yanında kemeri jakları dağil 800 ytl tuttu çok profesyonel işi olmamasını istedik aletlerin bu fiyat çıktı sizce bundan daha ucuza bulabiirmiyim lütfen yardım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bu sisteme bu kadar para pahalı mı
Collapse
X
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
peki nerede bu arkadaş..?bir cevap yazsın da yardımcı olalım.yardım isteyen kendisi ama...bence çok basite kaçmışsınız bu kadar alet bu kadarcık para...
Yorum
-
başlangıç için gitar 300 ytl, grub iiçin en az 30 luk bi amfi lazım 300 de onu koy, 200 lede rp 200 falan. bundan aşağısı insanı bıktırabilir.
bass içinde aynisi o 200 lük pedal parasını çık 600 e mal edebilirsin bassı..
bence grubu erteleyin. ilk sadece gitarlarınızı alın o parayla. biraz daha kasarak amfi alın ve öyle girin bu işe derim. kısa bi süre amfinin od siyle idare eder gitaristler. ellerine para geçince en uygun olan rp serisinden alabilirsiniz diye düşünüyorum
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum