Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ibanez grg170dx--cortx6 --Cort KX5BP-- Cort X2BP

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arkadaşlar IBANEZ GRG 170 DX aldım.2 defa deneme amaçlı anfiye taktım.İhtiyaçtan dolayı acil satmam gerekiyor.Normal fiyatı 300 $ olmasına rağmen ben 240'a veriyorum.Ibanez GRG170DX BKN - Black Night Elektro Gitar açaıklamalı bilgiyi burda bulabilirsiniz.Numaram 05375143284 mail adresim :fgecimli@hotmail.com.İstanbul'da oturuyorum.İstanbul içi elden verebilirim.İstanbul dışı kargo ücreti bana aittir.

Yorum

aslında 50-60 ytl daha ekleyip sıfır ibanez TBX15R alabilirsin

Yorum

Ibanez grg 170 Kullanıyorum. amfi olarak marshall 30 birde Zoom g1 çok memnunum. Tavsiye ederim.

Yorum

arkadaşlar çok yakında ilk elektro gitarımı alacağım nasipse ama X6 ile Grg 170dx arasında kaldm 2 yıldır klasik gitar çalmaktayım X6 akord kaçırıyor diye yorumlar var sizce ne yapmalıyım acil biri yardımcı olsun lütfen complicated_04@hotmail.com

Yorum

Floyd Rose köprü yüzünden X6 da biraz sorun yaşayabilirsin ancak grg170dx'te bu sorun yok gayet sağlam bir gitardır grg170dx ve hala gibson les paul elimden indiğinde elime aldığım tek gitardır çünkü çalması çok zevklidir modifiyeye açıktır kendi fiyat skalasında en iyilerden biridir ve ibanez kaliteside tartışılmaz bir gerçek.

Yorum

Roland micro cube öneririm.. kalitesi 15-20 watt amfilere tozunu yutturur

Yorum

ya bende Ibanez GRG107dx var ve ben çok memnunum bi de ne kadarlık bi fiyat sınırın olduğunu söylersen sana daha çok yardımcı olabilim

Yorum

bi de nasıl bir müzik türü yapacağını söylersen ona göre bir yorum yapabiliz

Yorum

Biraz geç kalmış olabilirim ama x-6 veya grg170 ikisinden biri seni 2-3 yıl götürür yeni başlayan biri için.

Yorum

Ibanez GRG170DX + Marshall MG10 kullanıyorum, memnunum. Tavsiye ederim.

Yorum

Bende İbanez GRG170DX + Marshall MG10 ikilisini düşünüyorum . İnşallah ileride pişman olmam .

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                        X