Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitar sehpası /seçim

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Gitar sehpası /seçim

Herkese Merhaba..
    Evdeki gitarların sağda solada düşmesinden bıktığım için gitar sehpası almayı düşünüyorum fakat duvara monte olanların gitarın sapında sorun çıkarabileceği hakkında şeyler duydum doğrumudur?!

Yoksa en garanti yol direk ayaklı sehpalardan mı alayım?

Duvara asılı olanlar da uygundur, senelerce orda kalmadıktan sonra, gitarın gövdeside 10 kilo değilse bir sorun olacağını sanmıyorum.

Ben linktekinden kullanıyorum ve çok memnunum katlandığında da A4 boyutuna geldiğinden kılıfa atıp taşımak bakımından da programlara giderken kolaylık sağlar.

Hercules GS-402 BB Mini Elektro - Bas Gitar Sehpası

Yorum

Bende herculesin 2 gitar için olan modelelini kullanıyorum.Alcaksanda hercules al diyorlar ben diyenlerin yalancısıyım...

Yorum

Racsen o Hercules modeli çok hoşmuş cidden tam istediğim gibi bir tane almam lazım hemen..
        Önerileriniz için teşekürler...

Yorum

hercules ler çok kalitelidir ler ama biraz pahalıdırlar fakat verdiğin parayı hak ederler

Yorum

bundan 2 tane var,1 tane de tekli, hem salonun köşesinde oldukça dekoratif duruyorlar(üzerlerinde gitarlar varken)

Yorum

ben duvara monte edilen sehpaların sorun yarratacağını sanmıyorum çünkü taksimde istiklaldeki dükkanlarda 1000$ lık ibanezler ve fenderlerın hepsi duvarda sergileniyor eğer bi problem yaratacak olsa koymazlar o şekilde bne SX kullanıyorum ucuz birşey ama işimi fazlasıyla görüyor bnce pahalı bişeye gerek yok

Yorum

ya ben de iki tane yerde duranlardan var.. no name ler fakat gayet kaliteli ve ucuzlar whisky de olması lazım hala çünkü geçen gördüm.. duvara monte edilenlerin sorun çıkartacağını sanmıyorum ancak benim içim gidiyor.. sanki düşcekmiş gibi.. sırf o yüzden tavsiye etmem..

Yorum

bnde hem gig bag var hem sehpa var ama benim hep sehpada duruyo biyere giderken gigbag e koyuyorum çnkü çalışmak içn üşeniyorum onuun içn hep sehpada alıp çalışıorm rahat ****

Yorum

o tip aletler aynıdır markanın önemi yok

Yorum

bende hem duvara monte var hemde stagg marka ayaklı sehpa var klasik gitarımı duvarda tutuyorum elektro gitarımı daha çok kullandığımdan ayaklı sehpada tutuyorum 15 ytl ye mi ne almıştım gayette memnunum

Yorum

Kişinin kendisine göre seçmesi lazım, mesela bana o linkteki üç ayaklı sehpa uyuyor, 25-30 ytl oldukçada kullanıcılar memnun.. Bir tane de portatif taşınabilen ayaklık var, yeterli.. Duvara asılma olayı kesinlikle gitara zarar vermez arkadaşlar yapmayın, les paul ler jem ler stratlar esp ler yurt dışındaki shoplarda hep duvardalar, belkide aylarca kalıyolar Ben de odaya dekor yapacağım zaman posterlerle dolu duvara çakabilirim mesela, gayet de içim rahat olur hem de yerden kazanırsınız ideallerdir

Yorum

elektro gitarı kullanmadığımız zamanlarda sehpa kullanarak mı yoksa sapından duvara asmakmı sağlıklı? bir kaç kişiden elektro gitarların zamanla ağaçın çalıştığından dolayı sapından asarak kullanmanın daha doğru olduğunu duymuştum. Sizin fikriniz nedir? Ayrıca hercules GS412B modeli elektrogitarlar için kullanılabilir mi? denge problemi falan olur mu?

Yorum

arkadaşlar biriside yorum yapsın soruma kimsenin fikri yok mu ?

Yorum

İki sorum var: 1 - Simetrik V kasa (Jackson JS 32 King V) için uygun bir sehpa önerisi bekliyorum
                              ve
                              2 - Bir müzik dükkanındaki eleman duvar askılarının zamanla sorun yaratacağını söyledi. Böylesi bir deneyimi olan var mı? (Tabi o malum soru benim de aklıma geldi, burada da zikredilmiş ama adam haklı olarak "bizim burada gitarlar haftalarca asılı kalmıyor ki" dedi. Ne diyeyim, hayli makul.)

Şimdiden teşekkürler.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X