Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vox Valvetronix AD30VT 30w

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Vox Valvetronix AD30VT 30w

http://www.guitarcenter.com/shop/product/buy_vox_valvetronix_ad30vt_30w_guitar_combo?full_s ku=102640802
    arkadaslar sizce bu amfi nasildir?? peavey transtube 258 efx( http://www.zzounds.com/item--PEVTT258EFX )mi yoksa bu mu ?
    lutfen bi yardimci olunuz?
    tarz hard rock nu metal alterbatif rock. pedallarim ; mt-2 ve ds-1. gitarim emg hz li schecter damien fr. http://www.guitarcenter.com/shop/product/buy_schecter_damien_fr_electric_guitar?full_sku=51 3103%2e974
    tesekkurler

Düzenleyen - child_of_angels87 on 12/08/2007 04:58:58

tabiikide vox..

Yorum

tabiikide vox..
      kardes biraz aciklasana ya?? kullandun mi hic? nasildir? nesini begendin ? cleanlari iyi mi ? peavey kullandin mi hic? o nasil ?

Yorum

kullanmadım fakat test videolarını izledim ve kullanan müzisyenlerde dinledim,en yakın verebileceğim örnek kıracın grubundaki gitaristlerde gördüm.Benim izlenimim jazz,rock'n rol, hardrock gibi tarzlar için çok uygun ama metal müzik yapacağım diyorsan peavey.çünkü peaveyin tiz ve sert tonları iyi verdiğini kullananlar söylüyor.Birde gördüğüm kadarıyla vox un üzerinde 11 ayrı efekt ve ampli modellemesi mevcut.ayrıca vox ile metalçalınmaz diye bir kaidede yok ama bu ampliyle güzel bi stratocaster bileşiminden ne sound çıkar düşünebiliomusun??ayrı bir efektöre gerek bile kalmaz

Yorum

vox almalısın. 1. si 30 watt. 2. si hoparlrü 10 inch. Peavey transtube serisi de çok iyidir ama vox bir adım daha önde her bakımdan. Gerek clean olsun gerek drive olsun. Üstündeki efektler de dijital olmasına rağmen fena sayılmaz. Üstelik tap tempo delay falan da var. Gayet iş görür yani. Çekinmeden alabilirsin güzel amfidir.

Yorum

arkadaslar madem oyle, degisitriyorum peavey imi vox ile.... sonra , yok soyle, yok boyle demeyin..bozusuruz valaa P

vox umu aldiktan sonra, herkes , oooooo supppeerrrr diycek.. anlastik mi ?

Yorum

Haydi hayırlısı.

Yorum

kullanmadım fakat test videolarını izledim ve kullanan müzisyenlerde dinledim,en yakın verebileceğim örnek kıracın grubundaki gitaristlerde gördüm.Benim izlenimim jazz,rock'n rol, hardrock gibi tarzlar için çok uygun ama metal müzik yapacağım diyorsan peavey.çünkü peaveyin tiz ve sert tonları iyi verdiğini kullananlar söylüyor.Birde gördüğüm kadarıyla vox un üzerinde 11 ayrı efekt ve ampli modellemesi mevcut.ayrıca vox ile metalçalınmaz diye bir kaidede yok ama bu ampliyle güzel bi stratocaster bileşiminden ne sound çıkar düşünebiliomusun??ayrı bir efektöre gerek bile kalmaz

kıraç ın arkasında çalan müzisyenlerde gördüğün vox lar ac 30 falan gibi efsane tüplü amfilerdir ad serisi hybrid amfilerden çok farklıdır.

vox ad serisi her tarza uyum sağlayan amfi modellemeleri ile gayet mantıklı alınası amfilerdir fakat ac serisi vox lar gitar dünyasında efsane haline gelmiş tonlarıyla meşhur daha ziyade clean ve hafif kirli tonlatıyla bilinirler.karıştırmamak lazım birbirine bana aklırsa

vox seni oldukça memnun edecektir.bütçenin müsade ettiği kadarıyla alabildiğin kadar yüksek watt al çünkü watt ve hoparlör çapı büyüdükçe ton da gayet farkedilir oranda güzelleşiyor bu amfilerde.ses açmak sorun olur diye düşünme amfinin arkasında çıkış gücünü ayarlayabildiğin bir düğme var düşük seslerde bile güzel ton verebilmek için tasarlanmış.
                bende vox tavsiye ederim

Yorum

ad50vt almış birisi olarak ben pek beğenmedim.Gitarım fender american deluxe strat.Bu amfinin internetteki videolarını izledikten sonra büüylendim ama elime geldiğinde hüsrana uğradım.Çok abartılan bir amfi.Denemeden almayın.Processor gibi bir alet.Benim zevkime uymuyor hiç.Almadan önce iki kere düşünün.Tüplü bir amfinin tadı tüplü amfiden alınır

Yorum

niye begenmedin ki kardes. 50 vt lerde celestone speake var bildigim kadariyla. 30 watt liktan cok daha iyidir tahminimce. benim listemde birde su amfi var ; bi baksaniza

Enjoy the lowest prices and best selection of Tube Combo Guitar Amplifiers at Guitar Center. Most orders are eligible for free shipping.

nasildir sizce? ?

Yorum

AD30VT-XL kullanıyorum ben. Bu klasmanda açık ara kullandığım en iyi amfi.

Artıları:
                      - Efekt modellemeleri çok iyi. Ben amfiyi aldıktan sonra elimdeki drive pedallarını sattım, sadece şu an ZW-44 kullanıyorum, o da amfinin drive'ını boostlamak için.
                      - Arkasında kendi atteunator'u var. Bu ne demek oluyor? Çıkış gücünü ayarlayabiliyoruz. Yani bir barda çalarken çıkışı sona getirip çalabilirsiniz, evdeyken kısıp takılabilirsiniz.
                      - Footswitch ile kullanımı çok güzel. Bir kanalı Clean-Drive geçişi için, diğer kanalı efektleri açıp kapamak için kullanıyorum ben mesela.
                      - Efektlerin parametreleri ayarlanabiliyor, örneğin zamanları, sıklıkları, vs.

Eksileri:
                      - Ses çok açıldığında bir noktadan sonra şişebiliyor amfi, seste patlamalar oluyor.
                      - Reverb efektlerden bağımsız yapılıp footswitch ile bağımsız bir kanalda kullanılabiliyor olsa çok daha iyi olurdu.

Umarım yararlı olmuştur Kolay gelsin...

Yorum

vox ad30vt xl'ı ayKanKK'dan almış bulunmaktayım zaten çoğu şeyi söylemiş.bende bi kaç şey söyleyeyim epiphone lespaul standart kullanıyorum , drive'ı köklediğim zaman bile amfide ufak bi cızırtı olmuyor bu çok hoşuma gitti.amfi modellemeleri sayesinde ton aralığı çok geniş.
                        belki cleanlere daha fazla önem verilebilirdi ama comp chorus efektleri sayesinde tonu süsleyebiliyorsunuz.kısacası albenisi fazla olan bi amfi

Yorum

Bende de Ad30vt var. Auto wah idare eder, (yoruma kötü noktalardan başlıyorum.) Edit kısmının ne işe yaradığını henüz bilmiyorum. Bypass özelliği çok güzel. Lambalı olması zaten sıcak ve tatlı tonlar almanızı sağlıyor.

İçerik: Amp modellemelerinden (Tiz sever olduğum için) Nu-Metal olanı sıkça kullanıyorum. Çok beğendiğim bir modelleme. Efektlerde birçok pedalın yaptığı işlevler mevcut. Hatta kombinasyonlama şeklinde yapılmışlar. Örn: Chorus+Reverb, Tremolo+Reverb gibi... Reverb, Comp ve Delay efektini bağımsız olarak kullanabiliyorsunuz. Ayrıca 2 tane kanala sahip write özelliği ile istediğiniz tonu kaydedebilme şansınız var bu kanallara. Üstte bir volume, bir master ve arkada ana master olara görev yapan ses seviyesi ile alakalı tuşlar mevcut.

Arkada kulaklık girişi ve kendi özel modeli olan Vox VFS2 model footswicth girişi mevcut.

Eksikler: Bana göre; bu amfi de Input 2 olması ve footswicth'in her modele uygun olması gerekirdi.(Eğer her modele uyuyorsa, haberdar edin ) Yani olsa süper olurdu. Eksikliğini çektiğim özellikler bunlar.

Yorumum: Çok tatlı, sıcak, sert distortion ve aynı zamanda blues tonlarını alabilmek mevcut. Clean modellemelerinde Tweed denen bir meret var ki... Özellikle tadından yenmez .

Alet feci ağır ama değiyor . Alternatifden tutun, metal veya at metale kadar tüm tarzlara hatta, milletçe deyimimiz olan ''alayına gider'' bu İngiliz yavru için doğru bir tabir olsa gerek . Kullanımı kolay, ve Zw44 alıp boostlamak için can atıyorum. Arkadan bir Boss Ge-7 of of of. İstekler bitmez. Çok modelleme ve efekt kombinasyonları olması çok güzel.

Umarım yazdıklarım, alacakların soru işaretlerini silmeye yarar .

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X