dediğin amfi roland micro cube ise denedim,
belkim benim dediğim seninkinin küçüğüdür
geçende trigondaydim eleman aku boyutunda bi amfi gosterdi 155€ mu neydi fiyatı süper dedi
alet adaptorler çalışıyo ilginçtir,
üstünde delay,reverb,drive,flanger,tremolo gibi efektler var düşününce insan inanamıyo
sonra çaldım yarım seste bile mahvetti kulaklarımı gerçekten dumur oldum o kadar küçük alettten bu kadar güzel ve gür tonların çıkmasına..
hatta yanında askı yerleri bile vardı şarjda oluyor sanırım garip bi alet süper
Ya ben Kocaeli'de gördüm bi yerde ondan önce de duymamıştım. üstünde delay, reverb, drive, tremolo efekt menüsü vardı. 40W bişeydi sanırım, 400$ dedi adam, pahalı geldi. Bunun zaten Marshall'ı 360$ civarı değil mi, menüsüne mi para veriyosun, pedal almak bana daha mantıklı geliyor performansı da düşününce...
tünelde zuhal müzikte görmüştim 1 tane ama kaldıysa o da bilmiyom denedik ve mükemmeldi üstünde çok effect var. fiyatı da 420 ytl ye kadar indirdik ama yeni bi parti mal gelmişse vardır bi uğra zuhale bence.
roland cube 30 = 440ytl
roland cube 30x = 530ytl
arkadaşlar kararsızım.. yaklaşık 90ytl fark var.ne yapsam ne etsem..bu fiyatlara yoksa bir marshallmı baksam? yorumlarınızı bekliyorum.saygılar..
Oha, çok pahalıymış...
Ben 265'e almıştım 1 sene önce, Ant müzik't kampanya vardı (Amerikada bile daha pahalıydı).
Bence 2. el güzel bir şeyler bak... Ya da o kadar çıkabiliyorsan biraz daha kas "Tech-21 TM60" al...
Deneyenlerden ve internetteki incelemelerden/yorumlardan anladığım kadarıyla (zamanında epey araştırmıştım) piyasadaki en iyi transistörlü anfi ve fiyat performans oranı süper yüksek bir alet.
netten baktığım fiyatlar aşağı yukarı böyle..gitarcılara hiç sormadım.alırsam peşin alacağım onun için fiyat daha da düşer. ant müziğin siteye baktım ama kampanya yok. 1 sene önceymiş dediğin gibi. Tech21 TM60 değil de TM30'a baktım.kıyak amfi.. Osmancigil'in yorumlarını da okudum. Amfi, beni al diyor.1 hafta içinde gidip deneyerek alacağım artık birisini.cube 30 dan da vazgeçtim..fiyatları da göz önünde tutarak ya 30x ya da tm30 sağolun..
sağolasın ama 60watt şuan için bana çok fazla.adım adım ilerlemek daha mantıklı geliyor.zaten alacağım 30 watt bayağı bir götürür beni.daha profesyonel olunca terfi edecez elbette.fiyatları aynı olsa bile 30 alırım yani .) (tabi burayı abarttım) çünkü şuan için gereksiz ve fazla geliyor.
cube 30x de ekstradan dyna amp özelliği var..tellere yavaş dokununca clean, aynı anda biraz abanınca sert ton veriyor.) cube 30 almamama neden olan budur.yani aralarındaki fiyat farkını vermeye bence değer. ayrıca amfi üzerinde ek olarak tuner var.bir de power squeezer var o da düşük seviyede sesleri sıkıştırıp daha iyi ses vermeyi sağlıyormuş.
burdan dyna amp'a bakabilirsin.vidyoda cube 60'ı gösteriyor ama dyna amp 30x'de de mevcut.tech21 ile bunu deneyeceğim artık alırken kararımı vereceğim.
iyi iyi, zaten fiyat farkı fazla değil...
TM60 senkop'un sitesinde 460$ gözüküyor, pazarlıkla peşin meşin (tüneli ezecen artık) 400$ ya da aşağısına alırsın ki o da cube30x'e çok yakın + ondan 2-3 gömlek üstün bir amfi...
peki arkadaşlar iki amfide neredeyse aynı fiyatta
Marshall MG30DFX
Roland CUBE-30
ve ben hangisini seçsem diye kararsız kaldım. ikisindede efekt sayısı iyi gibi ama roland'da daha fazla. 400-450 ytl bütçemiz var. eğer sizinde bu amfiler dışında başka tavsiyeleriniz varsa ...
ve acaba marshall'daki ton derinliğine roland'da ulaşabilrmiyim? gerçi roland'ı hiç denemedim ama..tam olarak deneyenler varsa.cube-30'u..
Yorum