Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Roland Micro Cube

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Roland Micro Cube

Bu amfiyi kullananlar görüşlerini yazarlarsa sevinirim. Amfi 2 wattlık olmasına rağmen ses düzeyi yeterli mi ve ses kalitesi nasıl? Kullananlar yorum yazsın lütfen.

Eğer stüdyoda veya sahnede kullanmayacaksan gözün kapalı alabilirsin, ses kalitesi olarak daha iyisini (o fiyata ve büyüklüğe göre) bulamazsın.
    Sahnede bile bir mikrofonlama ile kullanılabiliyor.

Ses düzeyi ev için fazlasıyla yeterli, yarımdan yukarıya açamazsın zaten.

Yorum

Clean tonu nasıl peki?

Yorum

Micro Cube RX kullanıyorum.Gayet iyi bir amfi, sevmediğim tek yönü seslerin dijital olması, e tabi o fiyatada bir setup kurulamayacağına göre oldukça kullanışlı.Kolay taşınabilir olması, pille çalışıyor olması büyük avantaj.
        Ev için en ideal amfi diyebilirim.2 watt olduğuna bakma arkadaşın dediği gibi yarıdan fazla açamayacaksın sesi

Yorum

dostum, roland micro cube deli gibidir. clean tonunu sormuşsun denedim çok yüksek çıkıyor ve temiz. distortiona gelince fazla ses açtığında **** bir cızırtı çıkarıyor. ama genel olarak o boyuta daha iyi bir amfi bulamazsın.

Yorum

peki benim bir sorum olacaktı, eğer bu amfinin ses düzeyi 2 Watt olmasına rağmen çok çıkıyorsa, marshall ms-4 1 watt 'ın sesi ev için yeterlidir değilmi?

Yorum

sally isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Micro Cube RX kullanıyorum.Gayet iyi bir amfi, sevmediğim tek yönü seslerin dijital olması, e tabi o fiyatada bir setup kurulamayacağına göre oldukça kullanışlı.Kolay taşınabilir olması, pille çalışıyor olması büyük avantaj.
              Ev için en ideal amfi diyebilirim.2 watt olduğuna bakma arkadaşın dediği gibi yarıdan fazla açamayacaksın sesi
              Evet dijital olduğundan şikayet edenler var. Peki bu dijital olması kulağa çok fazla batıyor mu ve dedikleriniz normal micro cube için de geçerli mi? (Rx olmayan)

Yorum

Buradan bilgi edinebilirsin

Yorum

Git al . Dijital mijital . Paran varsa al . 300 milyon . Bence yazık günah . 75 tl ekle Marshall MG15FX al . Lambalı gibi . Tonları süper .

Yorum

Marshall mg15 ile kıyaslarsak, hangisi hard rock için daha iyi olur?

Yorum

marshall mg15 lambalı gibiyse lambalı amfiler olmaz olsun. roland'ın tonları başarılıdır, efektleri çabuk sırtlanır hafif kullanılmaz gibi bir durum var, fakat yine de işini görüyor clean takılacağın zaman, distortionla beraber flanger falan zaten gereksiz oluyor ayıptır söylemesi, ya da çok başarılı bir ayar yapman gerekiyorki prosesörlerin genelinde öyle birşey yapamıyorsun. alet çok başarılı bir arkadaşımda var, bangır bangır seside çıkıyor ses bozulması yok ağırlık yok zorluk yok karışıklık yok, tam bir çılgınlık paran yetiyorsa al derim gönül rahatlığı ile.

Yorum

kreacher isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Evet dijital olduğundan şikayet edenler var. Peki bu dijital olması kulağa çok fazla batıyor mu ve dedikleriniz normal micro cube için de geçerli mi? (Rx olmayan)
                        Tabiki geçerli, zaten bu tarz amfiler dijital olur.Sonuç olarak sen bu amfiyi evde kullanacaksın, dijital olmasının sana hiç zararı yok.
                        Arkadaş Marshall mg serisini söylemişte, bu amfiyle mg serisini kıyaslamam bile, bi kere o amfide dip gürültüsü ile başın belada, son ses açtığın zaman seste bozulmalar olacak, marshallı hiç tavsiye etmem.Micro cube iyidir, tonları tatmin eder seni emin ol.

Yorum

Solitary Cryogenic isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          marshall mg15 lambalı gibiyse lambalı amfiler olmaz olsun. roland'ın tonları başarılıdır, efektleri çabuk sırtlanır hafif kullanılmaz gibi bir durum var, fakat yine de işini görüyor clean takılacağın zaman, distortionla beraber flanger falan zaten gereksiz oluyor ayıptır söylemesi, ya da çok başarılı bir ayar yapman gerekiyorki prosesörlerin genelinde öyle birşey yapamıyorsun. alet çok başarılı bir arkadaşımda var, bangır bangır seside çıkıyor ses bozulması yok ağırlık yok zorluk yok karışıklık yok, tam bir çılgınlık paran yetiyorsa al derim gönül rahatlığı ile.
                          Vatandaş . Lambalı gibi . Tonu güzel dedim . Lambalı amfiyle hiç bi farkı yok . Ne gerek var lambalıya mı dedim ben ? Lambalı amfiyle transitörlü amfi yan yana bile gelemez zaten . Ama MG15 FX 'in transitörlü amfi gibi bi tonu yok bana göre . Gayet hoş .

Yorum

microcube den pişman olan görülmemiştir yeryüzünde !

Yorum

Herhangi bir 15 wattlık amfiden (lambalı amfiler hariç) alacağın ses den çok daha kalitelisini alırsın microcube den.
                              Micro cube bir modelleme amfisi, yani tamamen dijital ancak bu kötü demek değil, çünkü evde analog bir setup ve lambalı bir amfiniz olmadıkça o küçük amfilerden daha iyi ses alamazsınız. Evde kullanılacak bir lambalı amfi ise ses açamadığınız için yine istediğiniz gibi olmayabilir.

Sonuç olarak, bu bütçe ile alınabilecek en iyi ev amfisidir microcube, kesinlikle düşünmeden alabilirsiniz. Boyundan çok çok büyük işler yapıyor...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X