Duyuru

Collapse
No announcement yet.

randall 30 watt

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

randall 30 watt

arkadaşlar randall amfiler hakkında ki goruşlerniz nelerdir.Kalite olsun her türlü düşüncenizi paylaşın lütfen...

----kimseden cvp yok
    ---bilen biri yok mu?

Düzenleyen - seko1tr on 07/08/2006 20:23:56

hobaaa aşk olsun koskoca randall efsane ampli markalarından biridir yan sanayileri dışında kesinlikle tavsiye ederim gerçi yan sanayileride sağlam bi 10 watt lık combo modelini denemiştim 10 watt için bayy bayağı iyiydi.

Yorum

abi michael angeloda kullanıo orginal bi tanesini denemiştim gayet hoş ama ufak bi modeldi 20 25 watt lık bir şey o şekildeki marshall a göre bence randall daa ii bn yıllardır marshall kullanırım yane tabe öyle ufak amfilerle değil yane ufak amfiye göre o boyut çok iyiydi overdrive wardı üzerinde yanılmıosam bn beenmiştim
      Son güncelleyen canKUTTT; 09-08-2009, 15:36.

Yorum

pantera gitaristi darell randall kullanır. iyi amfidir güzel amfidir. amaaa...

randall orjinalleri amerikan malıdır. gidip de çin taiwan vs.. menşei amifler alırsanız tabiki fos.

+ ları :

küçük amfilerinde bile spring reverb vardır. bu oldukça iyi birşey.
        jaguar diye bi hoparlörleri var. genelde onu kullanıyolar. oldukça esnek güzel bi hoparlör
        cleanları iyi (biraz reverb sayesinde)

- leri
        drive tonları güzel değil. böyle vızır vızır bi ton geliyo ne olduğu belli değil. git marshall la çal daha iyi.
        solo tonları 12. perdeden sonra netleşiyo.

bunlar düşük watt lı küçük modeller için.

iyisi yokmu? var.
        randall rg50 tc lambalı güzel bi amfi. clean ı başarılı, drive ı gerçekten iyiydi. mid li güzel tonları var genelde.

Not:''Bi şey'' değil,''birşey'' dir doğrusu. Örnek alınız.
        üstünde celestion hoparlör var. ama spring reverb yok. sevmiyolar demekki. amfi sert alet zaten dijital koymuşlar. yaaani idare eder.

fiyatı ankara gürmusic de 1000$
        Son güncelleyen canKUTTT; 09-08-2009, 15:37.

Yorum

Ben rg 75dg3 modelini denedim ve drive tonlarına aşık oldum ceşit ceşit drive veriyor nesini begenmediniz randalların anlamadım. :S

Yorum

randall rg50tc sağlam full tube bir amplidir.Hardall gb birşey değildir.randall a hardall gb birşey diyenin zaten müzisyenlikle pek bi alakası yoktur demektir.

Yorum

ayıp etmiş diyen.randall lar piyasada tanınan saygın amfilerdir.bir kaç ufak modelini deneme fırsatı buldum bizim dükkanda.fiyat/performans olarak göz atmaya değer aletler.onun dışında washburn firmasıyla bi ortaklık olayları var sanırım.washburnün kataloglarında var hep randall amfiler.tercih edilebilir.tonlarıyla ilgili çok şey yazamıyacağım denediğim modellerin hepsi 30 watt altı transistörlü şeylerdi.sınıfındaki amfiler ayarında genelde tonları.ama modeline göre efekt footswitch çift dirve kanalı(crunch/lead)gibi fonksiyonel özellikleri var.özellikle celestion hoparlörleri olan modeller başarılıydı gayet.

Yorum

İlk mesa bogie amfi bile mrshall ve randall birleşiminden oluştu. Düşünün ne kadar iyi amfi. Tabi güzel olan modelleri 50W tan başlıyo. 50 W Aşağısı randall pek tavsiye etmem. Genelde onların tonları trash metal tonları gibi. Ama üst modelleri mükemmel...

Yorum

Kesinlikle katılıyorum.Sonuçta full tube ampli.ler iyidir.Çok fazla ampli.kullandm.Fender blues junior,marshall jtm60 kullandım hepsi iyidi.Şu an randall rg50tc kullanıorm üzerinde ki özellikle gayet hoş ve düşünülmüş ayrıntılar ve gayet başarılı bir ampli.dir.Ve kesinlikle metalci işi filan bi ampli değildir.Her yola rahatlıkla gelir.Fender gibson ibanez bir çok gitar testinden başarıyla geçmiş full tube bir amplidir.Transistörlü sınıfında 4*12 kabinli bi randall denedim sonuç yine çok çok başarılıydı.

Yorum

bende randall rg15xm modeli iyi demiyorum ama o fiyata 10 watt lık bi marshall ya da 15 wattlık ta olabilir onu alcağıma bunu aldım bence iyi beni götürüo fiyatına göre cok iyi bi anfi

Yorum

rx 25 denedim tonları mukemmel di ben ufak anfi kullanmam ama o anfiyi alacağım.

Not: ''Alı cam'' değil, ''alacağım'' dır doğrusu,Türkçe'ye uygun olanı. Örnek alınız.
                      Son güncelleyen canKUTTT; 09-08-2009, 15:31.

Yorum

selam arkadaşlar bende 30 wattlık randall almayı düşünüyorum ama kafam karıştı üst modelleri iyi biliyoruzda 30 wattlık modeli.

Not:''Slm'' değil,''selam'' dır doğrusu,Türkçe'ye uygun olanı. Örnek alınız.
                        Son güncelleyen canKUTTT; 09-08-2009, 15:32.

Yorum

warlock senin dükkan nerede bu arada?Uğrarım bu aralar aksesuara yatırım yapıyorum.

Yorum

30W lık modeli olarak RX30 DE tapılacak bi amfi. 20W lık modekini denedim ben bölyle kalite görmedim. Hep Roland 20X en iyi düşük Wlı amfi derdim ama iksini kıyaslayınca Randall açık ara fark koyuyor. Bir kere Celestion hoparlör kullanmışlar diğer yandan ise Bendeki RG serileri gibi dandik overdrive/dist. tonları yok. Kısacası RX20DE bile seni çok rahatlıkla götürebilir... RX30 un fiyatı çok uçuk çünkü

Yorum

bende Randall V2XM modelini düşünüyorum bi fikri olan varmı . bana sert ve kaliteli vızzlamayan tonlar lazım amfiden .

**** bu V2XM de Celestion hoparlör kullanılmış 35 lik RX modelinde Jaguar var bu kaliteyi değiştirir mi ? Celestion daha iyi diye biliyorum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X