Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Marshall MG100 dfx

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Marshall MG100 dfx

100dfx amp. yi yeni aldım...bu amp yi kullanan grupların efekt ayarları nasıldır bilmiyorum elinde olan arkadaşlardan bekliyorum ve genelde hangi tarzda çalarken hangi ayarlara getiriyorlar ...

ve ikinci bir konu olarakta bende doğru dürüst bir gitar olmamasına rağmen çok iyi tonlar geliyor gerçekten tatmin edici ve ev içinde ideal çünkü volümü sonuna köklemiyorum biraz aç yeter kuvvetli amp. olduğu için kendini belli ediyor...alcaklara tavsiye ederim lambalı falan boşverin burası türküye bozulsa ne yaparsınız...anlıyacağınız plazma tv ler gibi alırken milyarları sayarsınız bozuluncada garantisi bittiyse hayatınızı kaydırırlar anlıyacağınız...

Düzenleyen - KronikDeli on 31/12/2006 01:50:53

Kullanıcısıyım.
    Bende başlarda Lambalı amfi ya da MG ikilemine düşmüştüm.Fakat lambalı amfi biraz hassas.Ben amfiyi sağa sola pek fazla taşımak zorunda olduğum için ve tonları da beğenmem dolayısıyla MG serisini kullanıyorum.Şuan için hiçbir ekstra drive pedal gerekmeksizin amfinin tonlarından yararlanıyorum.Oldukça memnunum açıkçası.FDD modunu devreye sokunca AVT yi pek aratmıyor diyebilirim..

Yorum

arkadaslar peki bu amfinin kabinli modeli olan mg100 hdfx icin bilen ve kullanan arkadaslardan metal zone`la sert ve saglam tonlar icin yapilacak ayarlar hakkinda bilgi alabilir miyim acaba bir turlu saglam tonu alamiyorum bi yardimci olursaniz.simdien tesekkurler

Düzenleyen - dreamer on 10/11/2007 10:23:07

Yorum

Studyoda Washburn + mg100hdfx denedim.Evimdeki mg30dfx ile arasında pek fark yoktu.Drive'ları tizdi.

Arkadaşın JH-1 ini bağlayınca fark etti.

Yorum

evet driveları tiz ve kuvvetsiz ne yazık ki ve de fazlaca bi boğukluk var tonda.

Düzenleyen - dreamer on 11/11/2007 09:01:57

Yorum

Drive ve tizleri klasik bir marshall amfisi standardlarında arkadaşlar yanlış anlamayın, mt2 kullanıyorum ben mid freq 7clock ve low 14.00 civarlarında olursan o tizllikten kurtulma şansın olur ancak sert bir ton istiyorsan high gain bir amp almanı öneririm.

Yorum

Driveları tiz ve kuvvetsiz olduğunu düşünmüyorum klasik bir marshall amfisi kıvamında buluyorum. Boss Mt-2 ile denemelerde bulundum güzel bir amfidir kendisi.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X