Arkadaşlar sipariş ettiğim Marshall MG10 amfi yarın akşam gelicek.Şuan ben gitarı pc'ye bağladım elektronikciden aldığım bir jak kablosuyla,bu kablo amfiyede uyar mı? ve kablo kalitesiz diye sese bir etkisi olur mu?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Amfi Kablosu ?
Collapse
Bu konu kapandı.
X
X
-
Uyumlu olması kablonun boyutuna bağlı. Jak diye söyleyerek aldıysan uyumlu olacaktır. Zaten belli bir ölçüsü var bunun değişmez yani. Normal bildiğimiz kulaklık, hoparlör kablosu gibi değil onlardan çok daha kalındır. Kalitesiz kablo dip ses yapar. Bu da kötü bir şeydir. Yani çalmıyorken ve clean tonda bile bir cızırtı vardır. Ama kullanılmamış aldıysan böyle bir problem olacağını sanmıyorum. Ayrıca muhtemelen amfinin yanında bir jak kablosu göndereceklerdir. Bu da amfi ile birlikte sana sorun çıkarmayacaktır.
İyi akşamlar.
-
mcyardi isimli üyeden alıntı Mesajı gösterUyumlu olması kablonun boyutuna bağlı. Jak diye söyleyerek aldıysan uyumlu olacaktır. Zaten belli bir ölçüsü var bunun değişmez yani. Normal bildiğimiz kulaklık, hoparlör kablosu gibi değil onlardan çok daha kalındır. Kalitesiz kablo dip ses yapar. Bu da kötü bir şeydir. Yani çalmıyorken ve clean tonda bile bir cızırtı vardır. Ama kullanılmamış aldıysan böyle bir problem olacağını sanmıyorum. Ayrıca muhtemelen amfinin yanında bir jak kablosu göndereceklerdir. Bu da amfi ile birlikte sana sorun çıkarmayacaktır.
İyi akşamlar.
Yorum
-
mcyardi isimli üyeden alıntı Mesajı gösterGain tonun yüksekse drive açtığında cızırtı çıkması normaldir. Tabi ne hoşuna gidiyorsa onu kullanmalısın bu cızırtı hoşuna gitmiyorsa kullanmayabilirsin ama daha önceki gitar önerisi konularında gördüğüm kadarıyla bu tonu sevdiğin için gitara başlamak istiyordun?
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum