Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfi Kablosu ?

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Amfi Kablosu ?

Arkadaşlar sipariş ettiğim Marshall MG10 amfi yarın akşam gelicek.Şuan ben gitarı pc'ye bağladım elektronikciden aldığım bir jak kablosuyla,bu kablo amfiyede uyar mı? ve kablo kalitesiz diye sese bir etkisi olur mu?

Uyumlu olması kablonun boyutuna bağlı. Jak diye söyleyerek aldıysan uyumlu olacaktır. Zaten belli bir ölçüsü var bunun değişmez yani. Normal bildiğimiz kulaklık, hoparlör kablosu gibi değil onlardan çok daha kalındır. Kalitesiz kablo dip ses yapar. Bu da kötü bir şeydir. Yani çalmıyorken ve clean tonda bile bir cızırtı vardır. Ama kullanılmamış aldıysan böyle bir problem olacağını sanmıyorum. Ayrıca muhtemelen amfinin yanında bir jak kablosu göndereceklerdir. Bu da amfi ile birlikte sana sorun çıkarmayacaktır.
    İyi akşamlar.

Yorum

mcyardi isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Uyumlu olması kablonun boyutuna bağlı. Jak diye söyleyerek aldıysan uyumlu olacaktır. Zaten belli bir ölçüsü var bunun değişmez yani. Normal bildiğimiz kulaklık, hoparlör kablosu gibi değil onlardan çok daha kalındır. Kalitesiz kablo dip ses yapar. Bu da kötü bir şeydir. Yani çalmıyorken ve clean tonda bile bir cızırtı vardır. Ama kullanılmamış aldıysan böyle bir problem olacağını sanmıyorum. Ayrıca muhtemelen amfinin yanında bir jak kablosu göndereceklerdir. Bu da amfi ile birlikte sana sorun çıkarmayacaktır.
      İyi akşamlar.
      Göndermemişler amfinin yanında bir kablo.PC'ye bağladığımla yaptım ancak Drive tona geçtiğimde hemen cızırtılar çıkıyor.Tam uyumlu,kaliteli bir jak kablosunu nerden alabilirim?

Yorum

Gain tonun yüksekse drive açtığında cızırtı çıkması normaldir. Tabi ne hoşuna gidiyorsa onu kullanmalısın bu cızırtı hoşuna gitmiyorsa kullanmayabilirsin ama daha önceki gitar önerisi konularında gördüğüm kadarıyla bu tonu sevdiğin için gitara başlamak istiyordun?

Yorum

mcyardi isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Gain tonun yüksekse drive açtığında cızırtı çıkması normaldir. Tabi ne hoşuna gidiyorsa onu kullanmalısın bu cızırtı hoşuna gitmiyorsa kullanmayabilirsin ama daha önceki gitar önerisi konularında gördüğüm kadarıyla bu tonu sevdiğin için gitara başlamak istiyordun?
          Evet dediğin gibi o tonu seviyorum.Aslında Gain çok açmıyorum ama cızırtı geliyor az çok,biraz açıncada çoğalıyor.Amfiyi kurstada denedi hocam, kendi kablosu ile gayet net çıkıyordu.Kabloyu zaten bir elektronikciden 5 tl'ye aldım yani kalitesizliğinden diye düşünüyorum.Nerden alabilirim amfi için bir jak kablosu?

Yorum

Nereden alacağını bilmem ama bir de şöyle dene. Her şeyi kısıp volume'ü gitarın sesini duyabileceğin kadar aç. Bu seste bir cızırtı yoksa sorunsuzdur diye düşünüyorum ama eğer çok takıntı yaparsan götürüp hocana bir göstermende fayda var.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X