Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fender Deluxe 90

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Fender Deluxe 90

Arkadaşlar bende bir amfi var hediye etmişti eniştem zamanında amfinin modeli deluxe90 ama internetten arıyorum cıkan deluxe90lardan hiçbirisi benim alet degil.Prosesörle kullanıyorum ama sert tonlar sevdiğim için istediğim tonu tam olarak alamıyorum.Şimdi satmak istiyorum ama piyasası nedir ne degildir bilmiyorum.Ve yerine ne tavsiye edersiniz 500-700lira civarına...Merak edip resim isteyen olursa koyabilirim...

Düzenleyen - kaaam on 19/05/2008 19:44:59

Düzenleyen - kaaam on 19/05/2008 23:00:42

İnternette aynısı bulamadığın için merak ettim resmini koyarsan yardımcı olabiliriz...

Yorum

bende merak ettim resmini koyabilirsen iyi olur.

Yorum

Biraz aradım şunu buldum.
        Fender Deluxe 90W gitar amp.

üzerinde delay + reverb +chorous + vib+ tremolo+ flanger ve bunların kimi kombinasyonları efekt seçenekleri var.
        iyi durumda ve henüz iki yaşını doldurmadı. 700$

Yorum

sen ne kadara satıcaksın elinden hemen çıkarmak istiyorsan ö.m den bana ulaşabilirsin

Yorum

Şu an bi aciliyet yok ama degiştirmek istiyorum. robetr3 dediğin efekt katı yok benım amfide sadece reverb var.

Yorum

Hmm yani bence 400-500 dolar eder yine ama tamamen tahmin daha az da fazla da olabilir.

[img] [/img ] şeklinde yaparsan direk görünür resimler.Sondaki boşluk yok tabi.

Birde yeni amfi için tavsiye istemişsin ama bunun için daha çok bilgi vermen lazım,yani baz aldığın gruplar mesala birde nerde çalacaksın ev-stüdyo.Büyük ihtimalle evdir.Düşündüğün fiyatlarda marshall ya da roland alabilirsin ki sitede çok konuşuldu arama yapabilirsin.Marshall avt 20 güzel bir seçim olur bence ama sesi az da olsa açma imkanın varsa sonuçta lambalı.

Düzenleyen - robert3 on 19/05/2008 21:12:29

Düzenleyen - robert3 on 19/05/2008 21:13:38

Yorum

avt20 ye lambalı demek olmaz

Yorum

bence bu amplinin maximum ederi 400 ytl'dir.

yani mg100 dfx ile karşılaştırmak en doğrusu olacaktır 2 si de transistörlü ama mg100 dfx hem 100watt hem digital fx'lere sahip hem de kolay alınıp satılabilen bir ürün.450 ytl'ye falan gidiyor mg100dfx'ler , sıfırları da nakitte 625 ytl gibi bir rakama alınabiliyor Zuhal'den...

yanıldığım bir yer varsa lütfen düzeltiniz...

edit : bir site buldum buyrun;

13219 Fender Deluxe 90 DSP (used, recent.) 90W (solid-state), 1-12'' Celestion G12T-100 speaker, 9 DSP effects, three channels (clean, drive I, drive II). Comes with three button footswitch. $275.00

diye bir yazı var guitar amps bölümünde,275$ fiyat verilmiş ama bu alette 9 tane fx var ve solid state yani transistörlü.yani amplinin para etmesini sağlayan tek şey biraz vintage olması ve 12" celestion speaker'a sahip olması.

Düzenleyen - disposing capacity on 20/05/2008 21:57:41

Yorum

Evet haklı olabilirsin ama bu u.s.a fender değilmi yani öyleyse belki daha pahalıdır.Ama çinse ayrı tabi çok ayrıntılı bilmiyorum ya yine de bişiler bulursam yazarım.

Yorum

Amfinin üretim yeri u.s.a üretim tarihini bilmiyorum..Ayrıca yurtdışında ki herşey türkiyeden daha ucuz değil mi? Yani o fender 275dolar ama acaba türkiyede ne kadar?

Yorum

400 ytl gibi bir fiyatı varsa sakın satma elinde dursun 400 ytl ye anca pedal alırsın ama bu amfi elinde durursa blues rock için çok ideal olur bence fiyatı öğren sadece merakın gitsin sonra satmaama satıcak olursan ö.m den bana ulaşabilirsin

Yorum

yani mg100 dfx ile karşılaştırmak en doğrusu olacaktır 2 si de transistörlü ama mg100 dfx hem 100watt hem digital fx'lere sahip hem de kolay alınıp satılabilen bir ürün.450 ytl'ye falan gidiyor mg100dfx'ler , sıfırları da nakitte 625 ytl gibi bir rakama alınabiliyor Zuhal'den...

13219 Fender Deluxe 90 DSP (used, recent.) 90W (solid-state), 1-12'' Celestion G12T-100 speaker, 9 DSP effects, three channels (clean, drive I, drive II). Comes with three button footswitch. $275.00

diye bir yazı var guitar amps bölümünde,275$ fiyat verilmiş ama bu alette 9 tane fx var ve solid state yani transistörlü.yani amplinin para etmesini sağlayan tek şey biraz vintage olması ve 12" celestion speaker'a sahip olması.

Tamamen yanlış yorum. Amfide ne kadar dijitallik var ise o amfi o kadar kötüdür . 275$ abd fiyatı Türkiye de 450 ,550 dolar temizinden eder blues junior un abd de 400 $ falan gittiğini farrz edersek

Amfinin para etmesini sadece celestion speaker ile vintage olması sağlamıyor amfinin içne bakmak lazım özelliklerine bakmak lazım yoksa üzerinde dijital fx yok diye bir amfi kötü olamaz. hele hele bu amfi marshall ın mg srisi ile kıyaslanacak bir amfide değildir kıyaslarsan bile tepe taklak eder mg serisini.

Düzenleyen - punkııe on 22/05/2008 10:10:16

Yorum

Tamamen yanlış yorum. Amfide ne kadar dijitallik var ise o amfi o kadar kötüdür . 275$ abd fiyatı Türkiye de 450 ,550 dolar temizinden eder blues junior un abd de 400 $ falan gittiğini farrz edersek

Amfinin para etmesini sadece celestion speaker ile vintage olması sağlamıyor amfinin içne bakmak lazım özelliklerine bakmak lazım yoksa üzerinde dijital fx yok diye bir amfi kötü olamaz. hele hele bu amfi marshall ın mg srisi ile kıyaslanacak bir amfide değildir kıyaslarsan bile tepe taklak eder mg serisini.

Düzenleyen - punkııe on 22/05/2008 10:10:16
                            tamamen yanlış yorumsa al bu ampliyi 700 ytl'ye sat bakalım

niye cube 15x , cube 15'den daha pahalıdır?çünkü 15x'in üzerinde extra fx vardır.

kimse bu ampli 90 watt diye buna 600-700 ytl vermez kaldı ki şu sıralar avt100x'lerin bile ikinci ellerinin 750ytl'ye kadar düştüğü bir dönemde.kimse 90watt ampli alıp sonuna kadar açmaz sesini ve yüksek watt almaktaki ana mantık speaker kalitesi ve inch'idir.fiyat arttıkça olayın kalitesi artar.

bu ampli solid state yani transistörlü , ama 2. el marshall avt100x hem hybrid hem alımı satımı kolay bir ürün hem de üzerinde fx'ler var.

(senin söylediğin kadar kötü bir yorum yaptıysam marshall 100x gibi bir ampli fiyatına satılmış olmasını bekliyorsun )

yanlışım olabilir burda hiçbirimiz mükemmel de değiliz hani , 400 ytl biraz kötümser bir rakam olmuş evet , bence 500 ytl - 600 ytl arası değişir piyasası.

ayrıca , sen bu ampliyi mg 50 - 100 dfx ile karşılaştırırsan belki tepe taklak edebilir ama bu ampli hiçbir avt serisini tepe taklak falan edemez.(belki avt20x hariç)

Yorum

sen orada Avt serisi yazmamışsın Mg serisi yazmışsın git en kral gitarist e sor üzerinde Fx olanmı daha iyi yoksa olmayanmı. sana buarada tecrübelerimi anlattım sadece zaten şu an fender twin reverb kullanıyorum. amfileri kıyaslayış şeklin yanlış fiyatının pahalı olması daha iyi olduğu anlamına gelmez en azından bahsettiğin amfi için. 90 watt oluşundan bahsetmedim bile veya öyle bir kaide aklıma gelerek yazmadım. sadece fender in deluxe modellerini bir araştır deneyebiliyorsan dene . fender in bu amfileri ömürlük amfilerdir transistörlüde olsalar mükemmel clean leri vardır doğal olarak fender olduğu için. hala fx den bahsediyorsun dostum ne kadar dijitallik o kadar kötü diyorum bende sana bir amfinin üzerinde sadece reverb olması yeterlidir bunu bu işden anlayan herkez bilir. bu amfi ile avt serisini karşılaştırman bile tamamen hatadır. piyasasının olup olmadığını nereden biliyorsun bu amfiyi benim takıldığım foruma versen isim vermiyeyim 1 günde gider fender in piyasası her zaman vardır.bu arada avt 20 serisi hariç yazmışsın eğer amfileri watt kalitesine göre ayırıyorsan aradali fark sadece sesin harcimde olacaktır daha yüksek watt lı amfiden daha hacimli ses gelecektir.

Neyse tartışmaya girmek istemiyorum bu forumda adam akıllı yazdığımı bilen insanlar vardır d iye düşünüyorum zaten bu zamana kadarda hep deneyimlerimi yazmışımdır sana kolay gelsin. sadece şunu bil bir amfiyi çalmadan hiçbirşey bilemezsin günümüzde internet de hayatında eline gibson almamış insanlar gitar hakkında yorumlar yapıyorlar veya bir markanın bir modeli hakkında hiç çalmadan iyidir kötüdür diyebiliyorlar bende diyorumki bilgi kolay değildir deneyerek kazanılır kitap okumak gibi değil bu aletler hakkında yorum yapmak deneyerek anlayabilirsin hangisi iyi hangisi kötü. şu şunu döver vs diyemezsin alır bu amfiyi denersin sonrada hangisi daha iyi diyorsan onu denersin aradaki fark ı anlarsın zaten 5 d d anlarsın bir amfini nasıl bir karakteri olduğunu iyi bir gitaristsen.

sağlıcakla kal dostum.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X