valla ben aldım çok aşırı kötü **** çok iyide **** ama iyiye yakın yani kullanan biri olarak söylüyorum yeni başlayanlar için bence iyi seçim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Boston Amfi
Collapse
X
-
hiçbirşeyi iyi değil ki
sen markalar yerine güçlerine takılmalısın.
bende boston var kullanmıyorum ev sinema sistemi afisi kat bat daha iyi. ama 10 watt lık bir marshalın da çok iyi olduğunu sanmıyorum
şimdiki aklım olsa yüksek wattlı birşey alırdım. ev için okul için sokak için amfi olmazz 100w watt lık amfide kısık sesle çalınmıyarmı.
iyisini büyüğünü alın kısık seste çalın.
Yorum
-
Öncelikle boston kullanan biri olarak size gerçekten gerçekçi yorumlar yapmaya çalışacağım.
Kullandığım boston GF-30 Yani 30 wattlık bir amfi ha bana sorarsanız gerçekten 30 wattmı orasını bilemem.
Bostonun artıları
-Öncelikle başlagıç için en ideal amfi markasıdır.
-Sizi 1 yıl rahat götürür zaten 1 yıl içinde gitarı temel hatlaruyla hatta çok çalışan arkadaşlar iyi öğreneceklerdir.İsterse elinizde en iyi amfi olsun değiştirme isteği uyanacaktır sizde.
-Bostona burada not vermem gerekirse clean tonları 10 üzerinden 6 overdrive kanalı ise 10 üzerinden 4.5
-Boston ucuz olmasıylada cep yakmaz
Genel hatlarıyla artı yönleri bunlar şimdide eksi yönlerine bakalım.
Bostonun Eksileri
-Öncelikle kutudan çıkardığınızda içinizde şöyle bir his oluşu lan acaba bu bozuk olmasın?.Çünkü amfinin işçiliği 3. sınıf olduğu pek göze çarpmasada ii ce incelediğinizde anlarsınız.
-Kullanılan hoparlörler kaliteli olmadığı için kaliteli bir ses alamazsınız.
-Gitarınız ne kadar iyi olursa olsun misal benim schecter damien 6 ama boston amfinizin belli bir sınırı vardır yani isterse dünyanın en kaliteli gitarı ile kullanın yinede kalitesizliğinin önüne geçemezsiniz.
-Fişi kısa ve dandiktir
-İçinden ne kullanama klavuzu nede artı bişey çıkar sadece kutudan amfi çıkar o **** yani hiç bişey bilmeyenler için bu eksi bir yöndür ancak deneme yanılma ile öğrenilebilir.
-Overdrive kanalı eğer gitarınızdaki tonu sonlarsanız kamyon egzozu gibi ses vermeye başlar yani overdrive kısaca berbattır.
-Benim modelde reverb de var gerçekten reverbi iyidir.Ona kötü demeyelim hakkını verelim yani 10 üzerinden 7.
-Watt konusuna gelince hiç sonlayamadım bu ilk amfim belkide 30 wattır ama anlatılanlara göre 15 watt da çok yüksekmiş ama bence bu amfi 20-25 watt gibi birşey.
Evet genel hatlarıyla yeni başlayanların alabilecekleri bir amfi ama kesinlikle önermiyorum.Bazılarınızda gitardan soğutma yapabilir.Kendim aldığıma çok az pişman oldum diyebilirim.Ama gitarı tam öğrenmedende diğiştirmeyi düşünmüyorum.
Hepiniz sağlıcakla kalın umarım boston hakkındaki sorularınıza iyi bir kaynak olur.İyi günler
Yorum
-
bende 15 w lık boston var
valla almadan önce bir dinleyin aman iğrenç aman berbat bir tonu yok bence . Zaten herkesin ton beklentisi farklıdır ara sıra mükemmel (!) işçiliğinden kaynaklanan bazı problemler yaşadım çok büyük bir problem yaşamadım ama canımı sıktı. (ara sıra durup ses çıkarmıyordu hiç) biraz inceleyince kabloların hopörlöre yapıştığını gördüm uzaklaştırdım problem çıkarmadı bir daha. Clean tonları çok hoşuma giiyor. Overdriveda öyle böyle berbat değil bana göre tatmin edici... Almak isteyen önce sesi dinlesin aklındaki diğer modelleri dinesin öyle alsın..Burda aman rezalet aman felaket diyenlerii, veya mükemmel harika diyenler, dinleyip almanın bir anlamı yok. Kendi sınıfında iyi birşey bence.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum