Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boston Amfi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

valla ben aldım çok aşırı kötü **** çok iyide **** ama iyiye yakın yani kullanan biri olarak söylüyorum yeni başlayanlar için bence iyi seçim

Yorum

mrb .ben alternatif rock icin almayı dusunuyrm fiatı ve tonu da ii gibi ama yukarda arkds clean tonlar icin kotu distortion icin ii demişş ?????

Yorum

ev için boston 10 watt bile çook ii

Yorum

arkadaşlar ne diyorsunuz. boston ga10 bende var 10 watt. 1.5 yıl olmadı amfiyi atmayı düşünüyorum.

bence başta afiye para kıyarsanız çok daha mantıklı olur. çalmanız gelişince zevk almazsınız düşük kalite bir amfiyle.

Yorum

hiçbirşeyi iyi değil ki

sen markalar yerine güçlerine takılmalısın.

bende boston var kullanmıyorum ev sinema sistemi afisi kat bat daha iyi. ama 10 watt lık bir marshalın da çok iyi olduğunu sanmıyorum

şimdiki aklım olsa yüksek wattlı birşey alırdım. ev için okul için sokak için amfi olmazz 100w watt lık amfide kısık sesle çalınmıyarmı.

iyisini büyüğünü alın kısık seste çalın.

Yorum

ben 2 hafta önce aldım bostan ga-15 watt bence gayet güzel... Hem ucuz hem kaliteli bir amfi. Marshall ve ibanez gibi markaların pahalı olduklarına bakma, onlar kaliteli olduğundan değil, adı olduğundan pahalı...

Yorum

Öncelikle boston kullanan biri olarak size gerçekten gerçekçi yorumlar yapmaya çalışacağım.

Kullandığım boston GF-30 Yani 30 wattlık bir amfi ha bana sorarsanız gerçekten 30 wattmı orasını bilemem.

Bostonun artıları
                -Öncelikle başlagıç için en ideal amfi markasıdır.
                -Sizi 1 yıl rahat götürür zaten 1 yıl içinde gitarı temel hatlaruyla hatta çok çalışan arkadaşlar iyi öğreneceklerdir.İsterse elinizde en iyi amfi olsun değiştirme isteği uyanacaktır sizde.
                -Bostona burada not vermem gerekirse clean tonları 10 üzerinden 6 overdrive kanalı ise 10 üzerinden 4.5
                -Boston ucuz olmasıylada cep yakmaz
                Genel hatlarıyla artı yönleri bunlar şimdide eksi yönlerine bakalım.

Bostonun Eksileri
                -Öncelikle kutudan çıkardığınızda içinizde şöyle bir his oluşu lan acaba bu bozuk olmasın?.Çünkü amfinin işçiliği 3. sınıf olduğu pek göze çarpmasada ii ce incelediğinizde anlarsınız.
                -Kullanılan hoparlörler kaliteli olmadığı için kaliteli bir ses alamazsınız.
                -Gitarınız ne kadar iyi olursa olsun misal benim schecter damien 6 ama boston amfinizin belli bir sınırı vardır yani isterse dünyanın en kaliteli gitarı ile kullanın yinede kalitesizliğinin önüne geçemezsiniz.
                -Fişi kısa ve dandiktir
                -İçinden ne kullanama klavuzu nede artı bişey çıkar sadece kutudan amfi çıkar o **** yani hiç bişey bilmeyenler için bu eksi bir yöndür ancak deneme yanılma ile öğrenilebilir.
                -Overdrive kanalı eğer gitarınızdaki tonu sonlarsanız kamyon egzozu gibi ses vermeye başlar yani overdrive kısaca berbattır.
                -Benim modelde reverb de var gerçekten reverbi iyidir.Ona kötü demeyelim hakkını verelim yani 10 üzerinden 7.
                -Watt konusuna gelince hiç sonlayamadım bu ilk amfim belkide 30 wattır ama anlatılanlara göre 15 watt da çok yüksekmiş ama bence bu amfi 20-25 watt gibi birşey.

Evet genel hatlarıyla yeni başlayanların alabilecekleri bir amfi ama kesinlikle önermiyorum.Bazılarınızda gitardan soğutma yapabilir.Kendim aldığıma çok az pişman oldum diyebilirim.Ama gitarı tam öğrenmedende diğiştirmeyi düşünmüyorum.

Hepiniz sağlıcakla kalın umarım boston hakkındaki sorularınıza iyi bir kaynak olur.İyi günler

Yorum

Arkadaşlar herkesin istediği ton farklıdır..Ben de Belcat RG25 Kullanıyorum Slash Tonunun aynısını veriyor isterseniz deneyin

Yorum

bende de war ama memnun değilim hiç ben 100tl ye aldım memnun değilim.distorsion sesini iyi alamıyom

Yorum

bende 15 w lık boston var
                      valla almadan önce bir dinleyin aman iğrenç aman berbat bir tonu yok bence . Zaten herkesin ton beklentisi farklıdır ara sıra mükemmel (!) işçiliğinden kaynaklanan bazı problemler yaşadım çok büyük bir problem yaşamadım ama canımı sıktı. (ara sıra durup ses çıkarmıyordu hiç ) biraz inceleyince kabloların hopörlöre yapıştığını gördüm uzaklaştırdım problem çıkarmadı bir daha. Clean tonları çok hoşuma giiyor. Overdriveda öyle böyle berbat değil bana göre tatmin edici... Almak isteyen önce sesi dinlesin aklındaki diğer modelleri dinesin öyle alsın..Burda aman rezalet aman felaket diyenlerii, veya mükemmel harika diyenler, dinleyip almanın bir anlamı yok. Kendi sınıfında iyi birşey bence.

Yorum

Hiç bulaşma diyen arkadaşlara Allah aşkına hiç kullandınızmı bu amfiyide konuşuyorsunuz !!

Yorum

Ya arkadaşım amfiye ne kadar para verdiysen o kadarda yararını görürsün az para veripte çok şey istemek haksızlık değilmi.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X