Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anfiden radyo sesi geliyo!!!

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

valla bizim mixer manyak çekiyo radyoyu. bir de ilahi bi radyoki biz çalmadığımız zaman çok net hoca sesleri geliyo. vaazlar falan. hoştur ki bilinçaltı olayından dindar olmaya başladık sanırım.

Yorum

O değilde, bence bu olay tamamen gitar ile alakalı gerek mayetikler gerekse teller. Bende geçen ay telefonumun arka kapağını çıkarıp bridge in hemen dibine tellerin üstüne dayadığımda Telefondan resmen saat gibi, kalp gibi sesler geldiğini farkettim. Hani kimsede aramıyor... Belkide telefonla cep telefonu operatörünün arasındaki sinyal aralığı felandır diye düşündüm. İşin başından yapmalıydım bunu, GİTAR' ıma tapıyorum !

Yorum

haklısın bende duyuyorum

Yorum

Laney amfimden RADYO yayını var :|

olay şu;
          elektro gitar->wah pedalı->amfi şeklinde bi sıralama ile çalıyordum,wah'ı aktif hale getirince radyo çalmaya başlıyor :|
          devreler falan mı tamamlıyo artık birbirini anlayamadım da bunu nası kesebilirm Allah rızası için bi el uzatın :Ğ
          lazım olur diye yazayım
          amfi:laney lg20r
          pedal:gcb 95-jim dunlop
          napmam ne etmem lazım :|
          teşekkürler..
          Son güncelleyen yahsin; 26-04-2009, 16:24.

Yorum

çok ilginç ya ilk defa böyle bir şey duyuyorum.Odayı bir değiştir bakalım belki işe yarayabilir.

Yorum

bazı amfilerde ***** bi kere okulda istiklal marşında arkadan haluk levent çalıodu trt 1 den

Yorum

TRIBAL INFECTION isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Ylla ba?lanty olmasy gerekmiyor Arkada?ymyn evinde vcd izliyoruz üsk kattaki da aynen bizim izledi?imiz gibi izliyor ayny filmi gayet net bi ?ekilde Bu da buna benzer bi?i.
                bizde bu olayın tersi oluyodu biraz adamlarvcd kötü kötü filmler izliyodu bizdede gözüküyordu ilgin bi durum nasıl bir frekanssa artık

Yorum

Onu bırakın ben amplimi açınca milletin uydusu çekmiyormuş=) dediklerine göre. Bu olabilirmi. Odamın hemen üstünde damda 2 tane uydu var.

Ha bi de deprem oluyormuş O normal zaten. 65 w lık ampli sonuçta =)

Yorum

yahsin isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    olay şu;
                    elektro gitar->wah pedalı->amfi şeklinde bi sıralama ile çalıyordum,wah'ı aktif hale getirince radyo çalmaya başlıyor :|
                    devreler falan mı tamamlıyo artık birbirini anlayamadım da bunu nası kesebilirm Allah rızası için bi el uzatın :Ğ
                    lazım olur diye yazayım
                    amfi:laney lg20r
                    pedal:gcb 95-jim dunlop
                    napmam ne etmem lazım :|
                    teşekkürler..

Arkadaşlar wah pedalını açık unutup içeri gittim. Modeli 535q ve range'ı en geniş yelpazede. İçeri geldiğimde bir türkü çalıyordu dip gürültüsünün altından. Sanıyorum ki radyo çekiyor. Potansları açıp kapadım gitarın, ses azalmadı. Hala devam türküye. Pasif manyetik kullanıyorum ve amfim marshall bir kafa kabin. Sadece wah açıkken geliyor bu ses çok ilginç bir şekilde donakalmış bulunmaktayım hiç daha önce yaşayan oldu mu? Çok ciddiyim, şakam yok???

Yorum

"Amfi " bölümü altında "Anfi " diye bir konu açmanız çok hoş.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X