Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vox VT30 - Ashton Bluetongue50

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Vox VT30 - Ashton Bluetongue50

Arkadaşlar şu an Vox VT30'a sahibim ve full lambalı bir amfiyle takas etmek istiyordum. Bir arkadaş "Ashton Bluetongue50" ile takas edebileceğini söyledi. Sizce bu amfi nasıldır? 4 preamp, 2 poweramp lambası var ve Randall RG50TC ile aynı fabrikadan çıktığını duydum.(Ön konsolu tamamen aynı devre üzerine kurulu gibi görünüyor resimlere bakarsınız.) Benim amfim hybrid bir amfi ve modelleme amfisi. Sizce takas etmeli miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Ashton Bluetongue50:
    Ashton BlueTongue50 Elektro Gitar Amfisi

Vox VT15(30'u Türkiye'de yok ama watt ve hoparlör genişliği dışında aynı özelliklere sahip.):
    Vox VT15 Valvetronix Elektro Gitar Amfisi

Randall RG50TC
    12
    Vox VT30
    33,33%
    4
    Ashton Bluetongue50
    66,67%
    8

ashton bluetongue hakkında ben de araştırma yapıyorum şu an,
    deneme fırsatım olmadı ama duyduğum yorumların hepsi başarılı olduğu yönünde, özellikle fiyat-performans açısından,
    deneyen ve kullanan arkadaşlarım yorumlarını özellikle bekliyorum ben de...

Yorum

Sayfayı açıp üşenmeden potlarını teker teker saydım randall'la ön ton potları ve girşişler aynı, yalnıs ashton deneme imkanım olmadı, ama randalı denedim çok sert tonlara rahatlıkla çıkıyor ve ısındıkça daha güzel bir ton çıkıyor.

Yorum

randall ile kozmetik hariç aynı olduğunu okudum bende, ama randall'daki o sert tonları bluetonge'un verdiği bir video ve ses kaydı henüz bulamadım
        Son güncelleyen mariacchi; 10-11-2010, 16:53.

Yorum

Evet amfiyi teslim aldım. Gerçekten fiyat-performans bakımından çok çok çok başarılı. Sert tonlara çıktığı çok söylenemez ama yinede iyi. Cleanler çok başarılı. Carvin V3 denemişliğim var tamam abartmayalım belki o kadar iyi değil ama biri 3500 lira diğeri 1000 lira. Fiyat performans açısından herkese tavsiye ediyorum. Yalnız şöyle bir handikap var; amfi 24kg . Evde kendi kendine takılan arada arkadaşlarına götürüp küçük çalışmalar yapan (kendimden bahsediyorum ) kişiler için çok hantal bir alet.

Ayrıca alet resimlerde görüldüğü kadar açık mavi değil. Bildiğin lacivert.
          Son güncelleyen cacg_glr; 10-11-2010, 19:40.

Yorum

hayırlı olsun güle güle kullan,
            demek ki içi rg50tc ile birebir aynı değilmiş
            Son güncelleyen mariacchi; 11-11-2010, 08:53.

Yorum

mariacchi isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              hayırlı olsun güle güle kullan,
              demek ki içi rg50tc ile birebir aynı değilmiş
              evet sanırım değil

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse