Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tbx30r vs. mg30dfx vs. lx35d

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

tbx30r vs. mg30dfx vs. lx35d

herkese merhaba
    30 wattlık şu anfiler arasında kaldım.
    laney lx35r
    marshall mg30dfx
    ibanez tbx30r ( tbx alirsam efektler için belki ilerde prosesor alabilirim)
    forumu araştırmama rağmen tatmin olmadim ve bu konuyu açiyorum.
    istediklerim:

tonlar açisindan; overdrive a çok önem veriyorum. clean tonu da iyi olsun ama drive öncelikli. ( ac/dc led zeppelin, guns n roses vb. dinliyorum)

volume açisindan pek bi istedigim yok. sesi kısınca tonu bozmasın yeter.

efekt olarak reverb ün iyi olması önemli

tbxin digerlerinden ucuz olma nedeni nedir onuda merak ettim.

cevaplarinizi bekliyorum

tbx neden ucuz bilmiyorum ama laneyinde 30w altı diğerlerine göre ucuz. overdrive olarak genelde ibanezi beğeniyorlar. senin yerinde olsam marshall yerine ibanezi veya laneyi tercih eder kalan paranın üstünede ekler ve prosessor veya işlemci alırdım ama karar senin.

Yorum

senin yerinde olsam marshall yerine ibanezi veya laneyi tercih eder kalan paranın üstünede ekler ve prosessor veya işlemci alırdım ama karar senin.
      öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
      ancak işlemciden kastettiğin nedir onu anlayamadım[:0] pre-anfi gibi bişeymi? açıklarsan sevinirim

Yorum

işlemci derken yanlış yazmışım pardon prosesor yerine işlemci yazacaktım prosesor veya pedal demek istemiştim. önemli değil

Yorum

laney amfiler cleanleriyle meşhurdur ama düşük fiyatlı amfileri de aynı mı bilemiyorum. laney lg35r güzel bir amfi gibi.

Yorum

Bence Tbx Overdirive Olarak Marshall Ve Laney den Daha İyi Bende Almayı Düşünüyorum Daha Ucuz Olmasının Nedenini Açıkcası Bende Bilmiyorum Çok İyi Bir Amfi Aslında

Yorum

Evet ibanezin driveı sağlam ayarını güzel yapabilirsen tabi. Daha ucuz olmasının nedeni muhtemelen diğer markaların amfi dalında daha çok söz sahibi olması.

Yorum

ayarını yapmakta ne var ki. biraz kurcalarım olur biter.

Yorum

Yok ondan değil 2 tane mid i var karışık biraz

Yorum

ibanezin sitesinde çok emin değilim ama amfileri ayarları vardı müzik türlerine göre bir bakarsanız bulabilirsiniz bende ibanezi öneriyorum şu anda onun için para biriktirmekteyim
                    Son güncelleyen metinko; 15-04-2009, 11:29.

Yorum

tbx'in 30r'siyle 15r'si arasında çok fark var mı arkadaşlar? Ev ortamında çalcam böyle tonları güzel olsun ama çok da büyük gereksiz masraf mı olur ne dersiniz?

Yorum

15 lik muhtemelen yetecektir sana.

Yorum

benim bildiğim kadarıyla 30da fark olarak footswitch var. onun dışında devreler ve kontroller aynı. sadece footswitch ve hopörlör boyu farkı var.

Yorum

ama 60 ytl verip 15 yerine 30w almakta mantıklı ilerisi için iyi olur bence.

Yorum

katılıyorum.mantıklı bir karar olur tabiki.bu arada arkadaşlar laneyler hakkında da açıklama yaparmısnız?clean ,dist nasıldır?clean e metal muff bağlasak hangisi daha iyi performans verir?**** bu marka amfilerin daha yüksek çıkışlı modelleri arasında hangisi daha iyi sonuç verir dist pedalı ile?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X