Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Limit Audio marka Türk malı Amfi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Yahu neden bu kadar küçümsüyorsunuz türk mallarını anlayabilmiş değilim. Bakın en basit örnek Erkan Sızarlar, sevgili abimizin yaptığı gitarlar şuanda piyasdaki milyarlar döktüğünüz gitarlardan çok çok çok daha iyi. Bunuda geçtim illaki bi işi iyi yapan olmak için yabancımı olmak gerekiyor.Hayır ne alakası var birkaç kişi demiş marshall dururken türk malı amfiyi niye alayım diye, şunu söylemek istiyorum benim yaptığım ve halen kullanmakta olduğum amfi 15 watt gücünde keşke bir şansım olsada marshalla karşılaştırtabilsem size...

Anlatmak istediğim şu, Türkiye'de ne kadar göz önünde olmasada yapılan işler çok büyük.

Eğer Osman okursa bu mesajı zamanında bana bir devre yollamıştı. Preamp ti sanırım, bir Türk yapmış onun linkini buraya koyarsa, ve sizlerin görmesini sağlarsa çok sevinirim. Kaliteyi görmenizi isterim...

Yorum

hocam durum küçümseme filan değil sadece nerden bulup yaptıracaksın ve nasıl güveneceksin. madem böyle ustalar var açsınlar bi dükkan bizde gidip bakalım ne yapmış ne etmiş. sorun olan bu. ben kötü demedim işi bilen birileri elbet vardır

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
      X