Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Limit Audio marka Türk malı Amfi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Limit Audio marka Türk malı Amfi

Arkadaşlar Ankara'da Konya sokakta Limit Audio marka Türk malı Amfilere rastladım. Daha önce kullanmış, denemiş ya da hakkında bilgisi olan var mı? İş görür mü? Bir de akülü olarak da çalışabiliyomuş birkaç küçük modeli.

ukalalık yapmış gibi olmayayım ama türk malı anfi yok daha neler,mesela marshall ferrari ise türk anfi serçe gibi oluyor.

Yorum

anfi yapmak işi bilen için çok zor bir iş değil. hatta tanıdığım bir usta ( yurt dışında ses teknolojisi üzerine eğitim almış ve diploması var) istek üzerine istediğin gibi anfiler üretip teslim ediyordu.deneyip almak gerekir...ferrari serçe benzetmesi bu konuda yanlış olmuş çünkü bu teknolojiye sahip insanlar her ülkede mevcut.

Yorum

anfi yapmak işi bilen için çok zor bir iş değil. hatta tanıdığım bir usta ( yurt dışında ses teknolojisi üzerine eğitim almış ve diploması var) istek üzerine istediğin gibi anfiler üretip teslim ediyordu.deneyip almak gerekir...ferrari serçe benzetmesi bu konuda yanlış olmuş çünkü bu teknolojiye sahip insanlar her ülkede mevcut.
        bence de. bir arkadaşım 1.5 milyarlık lambalı bir amfinin malzemelerinin 300 milyon civarına geldiğini söylemişti. düzeneğini falan bulmuştu, yapıyor olması lazım şu an
        jack amfide kalmıştı, biraz önce açtım çıkarmak için yapılması imkansız bir şey yoktu bence ki pek anlamam. anlayan birinin çok rahat yapabileceğini düşünüyorum.

Yorum

Benimde bi tanınıdığım var kendisi ****** amfiler,elektronikçi.Yapılıyo yapılmasına da ne kadar kaliteli olur ne kadar iyi ses verir orası meçhul tabiki.

Yorum

amfi yapımı zor değil fakat amfiyide yapmakla bitmiyor iş , amfinin ii ses wermesi için bu işi cok iyi bilen birinin yapması gerekiyor.mesela amfinin boyutu filan cok hassas olcumler gerektiriyor.kafana göre kasa tasarlayamazsın mesela amfiye.Ben olsam güvenmezdim cok süper bilen biri olmadıkca..

Yorum

amfi yapımı zor değil fakat amfiyide yapmakla bitmiyor iş , amfinin ii ses wermesi için bu işi cok iyi bilen birinin yapması gerekiyor.mesela amfinin boyutu filan cok hassas olcumler gerektiriyor.kafana göre kasa tasarlayamazsın mesela amfiye.Ben olsam güvenmezdim cok süper bilen biri olmadıkca..
              Evet amfinin devresini yapmakta hiç birşey yok aslında herkes yapabilir ama kasa konusunda metre küp hesabı yapmak gerekir yoksa amfiden iyi ses alamassınız
              mesela

100 Watt lık bi amfi şeması bu ham haliyle tuttuğu fiyat 6 ytl hoparlörde eklerseniz tahmini 120 ytl falan oluyor kasalama işinide özel olarak tasarlanmış kasalar var onlardan alınabilir

Yorum

amfi 100w da bu şemadaki amfinin ses kalitesi bozuk olur bence...
                bir sürü ek donanım koyuluyor satın aldığımız amfilerin içine.preamfi katı ekleniyor,ekolayzır,üstüne b de voltaj regülatörü sağlam olması gerekir sesle uğraşılıyor sonuçta...yani sadece bukadara çıkmaz bu amfi.

Düzenleyen - ArgyrE on 01/06/2007 22:42:14

Yorum

amfi 100w da bu şemadaki amfinin ses kalitesi bozuk olur bence...
                  bir sürü ek donanım koyuluyor satın aldığımız amfilerin içine.preamfi katı ekleniyor,ekolayzır,üstüne b de voltaj regülatörü sağlam olması gerekir sesle uğraşılıyor sonuçta...yani sadece bukadara çıkmaz bu amfi.

Düzenleyen - ArgyrE on 01/06/2007 22:42:14
                  tabiki bu sadece basit ilk bulduğum kısmı buna geçiktirici ton kontrol ve bunu dışında 3-4 tane daha ekstra devre entegre ediliyor!!

Yorum

Garip olacak ama kullanıdığım amfiyi zamanında pederle beraber yapmıştık Gayette güzel oluyor...

Yorum

benim yolladığım yerleşim planının son halini göstermek isterdim fakat üretime geçme düşüncem olduğu için yapamıyorum fakat tam olarka kutuladığım an resimlerini burda yayınlarım!!

Yorum

Keşke adam gibi yapan ve makul bir fiyata satan olsada yerli malı alsak, neden yaklaşık kalitede "marshall" ve "mahmut amfileri" varken yerli malı almayalım? Keşke felaket paralar harcanan bu sektörlere devlette teşvikler vererek el atsada biraz daha cazip hale getirse bu işleri..

Düzenleyen - shnicx on 05/06/2007 21:57:34

Yorum

gitarlarda öyle abi amarikan fenderle çin fender arasında fazla bi fiyat farkı var ama sadece tek fark made in usa sadece plastikti carttı curttu daha ii okdar onu sende değiştirrsin ağaçlar aynı manyetikler aynı amfidede öyle pahalı ama çok ucuz bir şey aslında

Yorum

o fender olayının o kadar basit olduğunu düşünmüyorum, dağlar kadar işçilik farkı var o işte malzemenin ne olduğu değil nasıl kullanıldığı önemlidir.çinliler sadece görünüşünü benzetiyorlar bence

Düzenleyen - AlyonE on 07/06/2007 19:34:00

Yorum

eğer biri hughes-kettner e rakip bir amfi üretebiliyosa bugüne kadar niye duymadım acaba. çok aradım ama kimse tam anlamıyla bu işi yapamaz gibi geliyor bana çünkü marshall fabrikasında sadece işçiler değil ses mühendisleri ve yalıtım uzmanları da çalışıyor. amfinin işi sadece hoparlörü ve devreleri olayı değil ki öyle olsaydı masrafını verip 500liraya amfi alırdım, ne almanyada adam arardım ne de amfiye 1400eur para bayılırdım

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X