Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kabak Kemane

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Kabak Kemane

Merhaba arkadaşlar nereden geldi bilmiyorum ama Kabak Kemane calmak istiyorum.
    Bir hafta icinde fazla pahali olmayan bir kabak kemane alacagim.
    Bunun icin biraz arastirma yapiyorum belki aranizda calan veya arkadasi calmis olan birileri vardir diye dusundum bu alet hakkinda bilgisi olanlarin (akort sistemi,teknigi v.b.) yardimlarini eksik etmezlerse sevinirim....

açıkçası ilginç bir istek sanırsam herhangi bir parçada dinledin ve çok hoşuna gitti..ama yazdığından ancak bir heves olduğu anlaşılıyo..herneyse benima rkadaşım çalıyo..yaylı ve dört telli bir enstürmandır perdesizdir..bu yüzden eğer gitar çalıyosan ki çalıyosun büyük ihtimal bu enstürmanı çalmakta zorlanabilirsin...ayrıca koma sesleri bulmakta da zorlanabilirsin..

Yorum

Kabak kemaneyi aldim hakikaten tuhaf bir alet..
      ilk gunler ses cikaramadigim icin bayagi uzulmustum ama sonradan yayina recine surmem gerektigini soylediler

Denileni yaptiktan sonra nihayetinde sesler almaya basladim uzerinde calisirsam bi seyler cikar umarim...

Yorum

ben de merak saldım bu kabak kemaneye. Acılı bir şeyler çaldınmıydı bir de bu aletle adamı eritir walla. özellikle beni üst tellerle (daha pes seslerle) çalınan taksimler derinden etkiliyo. ama kafamda soru işaretleri var:
        1) Nası akort ediliyo ,hangi notaya göre?
        2)Öğrenmek zor mu ,orta derecede mi kolay mı?
        3) Ne kadar zaman çalışsam bu alet üzerinde adam gibi bir şeyler çıkarmaya başlarım?

Yorum

arkadaşlar fiyatları hakkında bir bilgim yok ama izmir'in ödemiş ilçesinde bu enstrumanı yapıyolar köylüler.uçuk fiyatlarda isteyeceklerini sanmıyorum.hatta bedavaya bile verirler

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X