arkadaşlar normalde gitar calıyorum fakat parmaklarım hızlansın diye uzun saplı baglamaya aşladım tam tamına bu mesajı yazmadan yarım saat önce gardolabın üstünden baglamamı indirirken elimden kaydı yere düştü ve tkenesi ezilerek parcalandı cokdiil yumruk büyüklkügü kadar bunu nasıl düzelte bilirim yoksa başka bir baglamamı almam gerek yanlız şunu sölüyim delindi yani akustigğ bozulmuş gibi gelmedi ama bana kimse teknesi kırıl bir baglamayla calmak istemek lütfen bana yardım edin bunu nerede nasıl ne sekilde ne kadar zamanda kaç parayla hallede bilirim ve yaptırdıgımda baglamanın akustigi bozulurmu ya da eskisi kadar cok ses veerirmi???baglama nın teknesi oyma degil dilim dir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
baglamamın teknesi kırıldı yardım
Collapse
X
-
aldığın yere gidip bir sor ama bazen tamir için yüksek fiyat çekiyorlar tamir fiyatı neredeyse bağlamanın fiyatına yaklaşıyor sendeki yaprak bağlama olduğu için hasar gören yaprakları değiştirebilirler ya da kırılan yere mağcun dolgu yapabilirler benim bağlamada ufak bir çatlak oluşmuştu arkadaşım sağ olsun çatlatmıştı teknesini ufak bir çatlağa dolgu, perdelerin değişimi ve burguların değişimi için 65 ytl ödemiştim ama sen bu kadar kolay kurtulamazsın sanırımçünkü yaprak değişimi için teknenin cilası kazınarak kaldırıyor önce sonra işlem yapılıp tekrar cilalanıyor bekletiliyor vs... yapılan işlemlerde sonra bağlamanın sesinde değişim olur ama iyi yönde mi kötü yönde mi bunu bilemem yapacak olan ustaya bağlı bu durum.
-
çok üzgünüm
ben İlköğretim 3. sınıf öğrencisiyim okulumuzda 1 ay önce bağlama kursu açıldı ailem bana bağlama aldı ve ve ben bağlamamı düşürdüm kırdım teknesi 2 3 yerden kırık içimde çok kötü üzüntü var ne yapacam yardım edin lütfen tamir olurmu annem ve babam bana çok kızdılar eee haklılar bende çok üzgünüm içimden imdattt diye barmak geliyo offfffff
Yorum
-
her kırık-çatlak tamir edilemez görmeden bir şey söylemek gerçekten zor olur
www.sazbaglama.com burda bağlama adına neredeyse her şey mevcut buraya bakabilirsinSon güncelleyen ozky; 30-04-2012, 23:10.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum