Arkadaşlar, gitara yeni başlıyorum ve bugün sanchez marka klasik gitar aldım. etiket fiyatı 90 dolar.. pazarlıkla 110 ytl ye aldım. gitar hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SANCHEZ ???
Collapse
X
-
İki yıl önce açmıştım konuyu ve klasik gitarım hala duruyo, maddi değeri olmasa da manevi değeri yüksek ayrıca başlangıç için gitarın kalitesinin çok da önemli olmadığını düşünüyorum ama bi seviyeden sonra gitarın kalitesinin de artması önemli,
Artık akustik gitar almanın zamanı geldi, ilk gitar alırken akustik gitarın ne olduğunu bile bilmiyodum bakkaldan ekmek alır gibi gitar almıştım, ama bilgisizlik ve bilgisizliğin getirdiği öğrenme isteği, gitarı tanıma aşamaları, arpej, ritim, akor hepsi çok güzel, bi yerden başlamak ve sonunun hiç olmaması... gitarı ve müziği seven bilir ancak sevmeyene davul zurna az...
..
Bi de iki yıldan fazla oldu bu foruma üyeyim, hala yeni üye yazıyoÇok konuştuğum (!) için heralde
Düzenleyen - querman on 04/10/2008 02:26:39
Yorum
-
Degerli arkadaşlar ;
Bahsi gecen gitar Çinden gelen fason furyası bir üründür. 110-120 YTL ler bu gitar için fazla. Onun yerine Mydukkan dan Valencia CG-160 siparis ettirseydin daha faydalı olurdu ... Bahsettigin Sanchez gitar en fazla (taş çatlasa) 75 YTL ye alınır ( o bile fazla - Türkiye'ye girisi 20 dolar civarında olan gitar sonucta )... Bu konuda forumda yararlı bilgiler var...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum