Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SANCHEZ ???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

SANCHEZ ???

Arkadaşlar, gitara yeni başlıyorum ve bugün sanchez marka klasik gitar aldım. etiket fiyatı 90 dolar.. pazarlıkla 110 ytl ye aldım. gitar hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

aynı gitardan bende var tonları idare eder.ama okadar iyi bir gitar olmadığı kesin.. antonio sanchez le karışıtrma ama

Yorum

Almışın artık gitarını fikirler önemsiz bu saatden sonra zaten başlangıç gitarın olduğundan pekde düşünme müzik yapmaya bak

kolay gelsin.

Yorum

evet katılıyorum.elbetteki o gitarlada cok şey başarabilirsin.zamanla cok daha iyi bir gitar alırsın.Yeterki Şu İşi kap.hergün düzenli olarak çal. Kolay gelsin.

Yorum

Çok doğrusunuz arkadaşlar,Sanki benimki bile sanchez.Yeter ki işimizi görsün paramız olursa iyi bi şey düşünürüz değil mi?

Yorum

ya aslında ne kadar iyi bir gitarla başlarsan o kadar iyi ilerliyor... ya biraz rahat bi klavye yeterl i En önemlisi de o ...

Yorum

sanchezin klavyesi nasıl

Düzenleyen - isimsiz on 23/05/2007 21:31:15

Yorum

sanchez klavyesimi hehe bende de var bence iyi bir gitar değil... ayrıca benimki 90 ytl'ye çıkmıştı.

Yorum

ben 80 e almıştım sanchez.Akord tutmuyor gibi 2-3 günde bir yeni akord ediyorum.. yeni başlayanlar için ideal.ben de 6-7 ay oldu

Yorum

benim arkadaşım 125 ytl ye elektro gitarını aldı bu markanın gitarı gördümde hiç kullnamadım
                    uzakta olduğu için bence o gitara çok fzl 110 ytl ve bu mağazalar gitar kullanmayoı bilmeyenlere 100 ytllik gitarı 200 ytlye veriolar gitar alcaksanız gitardan anlayan biriyle bakın

Yorum

o kadar iyi bir gitar olduğu söylenemez ama kötüde değil daha iyisini alabilirdin bence

Yorum

İki yıl önce açmıştım konuyu ve klasik gitarım hala duruyo, maddi değeri olmasa da manevi değeri yüksek ayrıca başlangıç için gitarın kalitesinin çok da önemli olmadığını düşünüyorum ama bi seviyeden sonra gitarın kalitesinin de artması önemli,

Artık akustik gitar almanın zamanı geldi, ilk gitar alırken akustik gitarın ne olduğunu bile bilmiyodum bakkaldan ekmek alır gibi gitar almıştım, ama bilgisizlik ve bilgisizliğin getirdiği öğrenme isteği, gitarı tanıma aşamaları, arpej, ritim, akor hepsi çok güzel, bi yerden başlamak ve sonunun hiç olmaması... gitarı ve müziği seven bilir ancak sevmeyene davul zurna az...

..

Bi de iki yıldan fazla oldu bu foruma üyeyim, hala yeni üye yazıyo Çok konuştuğum (!) için heralde

Düzenleyen - querman on 04/10/2008 02:26:39

Yorum

pek güzel bir gitar değil 1 sene falan gider işte.

Yorum

Degerli arkadaşlar ;

Bahsi gecen gitar Çinden gelen fason furyası bir üründür. 110-120 YTL ler bu gitar için fazla. Onun yerine Mydukkan dan Valencia CG-160 siparis ettirseydin daha faydalı olurdu ... Bahsettigin Sanchez gitar en fazla (taş çatlasa) 75 YTL ye alınır ( o bile fazla - Türkiye'ye girisi 20 dolar civarında olan gitar sonucta )... Bu konuda forumda yararlı bilgiler var...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X