Arkadaşlar Ricardo Moyano'nun Kara toprak şarkısının notaları veya tabları olan varsabana ulaştırabilirse Çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ricardo Moyano
Collapse
X
-
ya arkadaşlar kara toprak parçasını yeni dinledim ve hayran kaldım bgerçekten çok iyi bir düzenleme olmuş..üstadın ellerine sağlık...nota gönderme olayını yazışmışsınız ben de istiyecem bu parçayı ama nota değil tablature olarak gönderebilecek biri var mı? nota okumayı bimiyorumştab okuyabiliyorum..gönderebilirseniz acayip sevinirim şimdiden çok çok teşekkürler..( mail adresi:junkie_cem@hotmail.com)
Yorum
-
Kara toprak adlı parcanın bildigim kadarıyla 2 farklı notası var benim 2 sene önceki klasik gitar dersi aldığım hocam çalıyordu gayet güzel fakat ricardo moyen un cd sinden dinlediğim daha uzun olan versiyonuydu bahsettiğiniz hangisi, benim repertuarıma eklemek istediğim bi parçaydı banada ulaştırırsanız notalarını çok hora geçer komşular c_tatar@hotmail.com arkadaşlar şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar
Yorum
-
önemli değil.uzun süredir giremiyodum işlerim dolayısıyla konuyu görünce paylaşayım istedim zira zamanında çok nota sıkıntısı çekmiştim o yüzden paylaşmasını severim.
ayrıca kara toprak düzenlemesini çalmıştım hem zevklidir hemde zordur
herkese kolay gelsin
Düzenleyen - SEGOVİA on 02/05/2007 21:26:39
Yorum
-
ne demek arkadaşlar eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu.hepinize kolay gelsin
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse