Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ricardo Moyano

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ricardo Moyano

Arkadaşlar Ricardo Moyano'nun Kara toprak şarkısının notaları veya tabları olan varsabana ulaştırabilirse Çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

tarayıcıdan taratır taratmaz eklicem siteye merak etme..

Yorum

kanka inşallah uzun sürmez
      şimdiden çok çok teşekkürler

Yorum

şu aralar biraz yoğunum.zaman bulabilirsem eklicem siteye

Yorum

ya arkadaşlar kara toprak parçasını yeni dinledim ve hayran kaldım bgerçekten çok iyi bir düzenleme olmuş..üstadın ellerine sağlık...nota gönderme olayını yazışmışsınız ben de istiyecem bu parçayı ama nota değil tablature olarak gönderebilecek biri var mı? nota okumayı bimiyorumştab okuyabiliyorum..gönderebilirseniz acayip sevinirim şimdiden çok çok teşekkürler..( mail adresi:junkie_cem@hotmail.com)

Yorum

arkadaşlar bi de ricardo moyano nun mail adresine ulaşmaya calışıyorum bayadır.yardımcı olabilir misiniz.bu benim için gercekten önemli.şimdiden teşekkur ederim

Yorum

Kara toprak adlı parcanın bildigim kadarıyla 2 farklı notası var benim 2 sene önceki klasik gitar dersi aldığım hocam çalıyordu gayet güzel fakat ricardo moyen un cd sinden dinlediğim daha uzun olan versiyonuydu bahsettiğiniz hangisi, benim repertuarıma eklemek istediğim bi parçaydı banada ulaştırırsanız notalarını çok hora geçer komşular c_tatar@hotmail.com arkadaşlar şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar

Yorum

Vay be ricardo tahminimden çok daha ünlüymüş.Ev arkadaşımın hocasıydı kendileri ayrıca paco de lucia nın arkadaşıymış ricardo,ben bi ulaşım adresi bulmaya çalışıcam arkadaşlar için.

Yorum

arkadaşlar özelden sizlere atan oldumu bilmiyorum ama herkes faydalansın diye link veriyorum.ricardo moyanonun kara toprak ve yemen elleri düzenlemesi.herkese kolay gelsin

Düzenleyen - SEGOVİA on 02/05/2007 08:17:09

Yorum

arkadaşlar özelden sizlere atan oldumu bilmiyorum ama herkes faydalansın diye link veriyorum.ricardo moyanonun kara toprak ve yemen elleri düzenlemesi.herkese kolay gelsin

Düzenleyen - SEGOVİA on 02/05/2007 08:17:09
                    Ooo çok harika oldu bu. Teşekkürler

Yorum

önemli değil.uzun süredir giremiyodum işlerim dolayısıyla konuyu görünce paylaşayım istedim zira zamanında çok nota sıkıntısı çekmiştim o yüzden paylaşmasını severim.

ayrıca kara toprak düzenlemesini çalmıştım hem zevklidir hemde zordur
                      herkese kolay gelsin

Düzenleyen - SEGOVİA on 02/05/2007 21:26:39

Yorum

Segovia dostum teşekkürler sağolasın çok iyi oldu.

Yorum

ne demek arkadaşlar eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu.hepinize kolay gelsin

Yorum

ne demek arkadaşlar eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu.hepinize kolay gelsin
                            Kara toprağı yaklaşık 1.5 sene önce dinlemiştim fakat unuttum sayılır mp3 ü varsa paylaşırsan çok makbule geçer.Çünkü uzun zamandır notasını arıyordum bi baştan dinlersem parçayı hemen oturup çalışmaya başlıycam iyi çalışmalar.

Yorum

buyrun arkadaşlar doya doya dinleyin.iki farklı versiyon.umarım linklerde sorun yoktur.

hepinize iyi çalışmalar

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X