Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nota tablosu

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Nota tablosu

Merhabalar. Amerikadan katilmaktayim ve bu benim ilk postum. Bir zamandir forumlara bakiniyorum ve bunun harika bir arac oldugunu duunuyorum.

6-7 sene once ben klasik gitar ders leri alirdim. 2 yil suresince bazi sarkilar ogrendim.En son hatirladigim sarki "Mauro Guillani: Capriccio" dur. (Bu arada cok sevdigim bir parcadir. Tavsiye ederim.) Amerikaya okumaya Geldigimden beri gitara dokunmadim. Ama dayanamayip bir gitar aldim ve tekrardan calabilmek istiyorum. Burada gitar dersi alabilme olanagim yok ve kendi basima ilerlemek istiyourm.

Sorum:
    Hatirladigim sarkilar var. Tek hatirlamadigim Notalar. Muzik okuyamiyourm yani. Ben Turkiyede ders alirken benim gitar hocam bana bir tablo vermisti. Klavyedeki butun notalarin hangilerini oldugunu gosteriyodu. Muzik okurken eger bir notanin yerini bulamzsam o tabloyu kullaniyordum. Tabi su anda ayni tabloya cok ihtiyacim var. Interneti cok aradim ama bulamadim.

Bir bilen varsa cevap yazabilirse cok makbule gecer.
    Simdiden tesekkur ediyorum.

Engin Cansiz

mario rodiguez arenas denen adamın metotları var 7 tane. bunlardan 1.sinde bu tablo mevcut. bu hafta içinde atabilirim sanırım. foruma koyarım isteyen yararlanır.

Yorum

Aynı dertten müzdariptir belki o da
      Veya bu alıntı nemişki dur bi deniyim şunu ne meletmiş görek dedi artık ne düşündüğü meçhul

benim arşive bir göz atıyım belki bulurum....

Lakin bulduğum vakit işine yarıyacakmı bilmiyorum... 1 Seneyi geçmiş çünkü dertlendiğin tarih yinede bakiyim ama ben ...

Yorum

Arkadaşım sanırım aradığın bu linkte var
        http://mygitar.com/topic.asp?TOPIC_I...%FElayanlar%29.

Umarım yardım edebilmişimdir.Kolay gelsin..

Düzenleyen - PoPKoRN on 02/10/2007 15:57:18

Yorum

Lütfen yöneticiye şikayet et butonunu kullanın arkadaşlar. Yöneticilere daha çabuk iletiliyor polemik yaşamaya gerek yok

Yorum

Merhabalar. Amerikadan katilmaktayim ve bu benim ilk postum. Bir zamandir forumlara bakiniyorum ve bunun harika bir arac oldugunu duunuyorum.

6-7 sene once ben klasik gitar ders leri alirdim. 2 yil suresince bazi sarkilar ogrendim.En son hatirladigim sarki "Mauro Guillani: Capriccio" dur. (Bu arada cok sevdigim bir parcadir. Tavsiye ederim.) Amerikaya okumaya Geldigimden beri gitara dokunmadim. Ama dayanamayip bir gitar aldim ve tekrardan calabilmek istiyorum. Burada gitar dersi alabilme olanagim yok ve kendi basima ilerlemek istiyourm.

Sorum:
            Hatirladigim sarkilar var. Tek hatirlamadigim Notalar. Muzik okuyamiyourm yani. Ben Turkiyede ders alirken benim gitar hocam bana bir tablo vermisti. Klavyedeki butun notalarin hangilerini oldugunu gosteriyodu. Muzik okurken eger bir notanin yerini bulamzsam o tabloyu kullaniyordum. Tabi su anda ayni tabloya cok ihtiyacim var. Interneti cok aradim ama bulamadim.

Bir bilen varsa cevap yazabilirse cok makbule gecer.
            Simdiden tesekkur ediyorum.

Engin Cansiz

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X