Hayır Emre sadece tartışıyoruz ve ben bu tartışmalardan ve senin yazılarından çok şey öğreniyorum bunu belirtmek isterim yanlış anlamanı istemem sakın kötü birşeyler düşünme lütfen.3 senelik liseyi ben 6 senede bitirdim tam bitti derken atıldım dışardan bitirdim ben anlatmak istemiyorum ama kötü günler yaşadım bugünü görmek için yaşamışım diyorum kendimce
Hiç konuşamazdım hemen disipline verirlerdi beni din dersinde kaderden bahsederdik ben hemen sordum madem kader alnımıza çizilmiş neden uğrşıyrouz çabalıyoruz hemen attı beni sınıftan
)Ya okulum garipti ya ben..Köşeye sıkıştıklarında disiplin yolunu gösterdiler saolsunlar ben şimdi o yüzden böyle oldum belkide
Oldu bitti..içimde kırgınlık öfke kaldı ama insanlara değil.
Sana sonuna kadar katılıyorum Emre tek katılmadığım konu bu imkansız değişmez böyle gider nasılsa diyemem senden diyemezsin eminim.Çünkü benim için imkansız yoktur yapabileceklerim üzerinde yoğunlaşırım ama imkansız denilen şey üzerinde daha çok yoğunlaşırım onları sorun olarak görmeden ama.Ben bazı şeylerin üstesinden gelerek birşeylerin o imkansız dediğim şeylerin değişebileceğine inanıyorum en azından.Yani bu imkanlarla bunu yaptım böyle olursa daha iyi daha sağlıklı olur gibisinden.Amacım bir devrim değil bir kişi de olsa bunu yapmak.işime gelmeyen bir sistemden kaçış kendi sistemimi yatarmak değil sadece haksızlığı en aza indirmek.Ne yetenekli insanlar var yanlarında kedi gibi hissettiğim(itiraf ediyorum).Onlar nasıl giremedi madem herşey nota solfej adamlar bu iş için yaratılmış diyorum ama bir bakıyorum bu sene de olmadı be arda..
Hocalara da sorcam ama neden böyle ne düşnüyosunuz falan diye ilk buraya yazacam sınavlar hakkında hocaların yorumlarını
Bende çok merak ediyorum ne düşündüklerini..
Hiç konuşamazdım hemen disipline verirlerdi beni din dersinde kaderden bahsederdik ben hemen sordum madem kader alnımıza çizilmiş neden uğrşıyrouz çabalıyoruz hemen attı beni sınıftan
)Ya okulum garipti ya ben..Köşeye sıkıştıklarında disiplin yolunu gösterdiler saolsunlar ben şimdi o yüzden böyle oldum belkide
Oldu bitti..içimde kırgınlık öfke kaldı ama insanlara değil.Sana sonuna kadar katılıyorum Emre tek katılmadığım konu bu imkansız değişmez böyle gider nasılsa diyemem senden diyemezsin eminim.Çünkü benim için imkansız yoktur yapabileceklerim üzerinde yoğunlaşırım ama imkansız denilen şey üzerinde daha çok yoğunlaşırım onları sorun olarak görmeden ama.Ben bazı şeylerin üstesinden gelerek birşeylerin o imkansız dediğim şeylerin değişebileceğine inanıyorum en azından.Yani bu imkanlarla bunu yaptım böyle olursa daha iyi daha sağlıklı olur gibisinden.Amacım bir devrim değil bir kişi de olsa bunu yapmak.işime gelmeyen bir sistemden kaçış kendi sistemimi yatarmak değil sadece haksızlığı en aza indirmek.Ne yetenekli insanlar var yanlarında kedi gibi hissettiğim(itiraf ediyorum).Onlar nasıl giremedi madem herşey nota solfej adamlar bu iş için yaratılmış diyorum ama bir bakıyorum bu sene de olmadı be arda..
Hocalara da sorcam ama neden böyle ne düşnüyosunuz falan diye ilk buraya yazacam sınavlar hakkında hocaların yorumlarını
Bende çok merak ediyorum ne düşündüklerini..
Yorum