Ben klasik gitar almak istiyorum dediğim zaman bana iki gitar önerildi. Bunlar Ortega (RCE 140) Flamenko elektro klasik ve Yamaha C 40 modeli. Sizce bunlardan hangisini almalıyım veya alternatif ne önerebilirsiniz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yamaha-Ortega Hangisi ???
Collapse
X
-
yamaha klasik gitarlarini almamanizi öneririm çünkü 2-3 y1l gibi bir sürede tonlari kayboluyor ve tonaj 1 bozuluyor. Baz1lar1n1n sapi da gereksiz sert. Ortega 140 diil de R 190 i öneririm ya da koncert hall modellerini dene. Birde ortega n1n yan firmasi olan antonio sanchez lere bak. Ben sancehez 1035 kullan1yorum ve diğer gitarlarla k1yaslad1m zaman inan1lmaz muhtesem bir sesi ve tonu var...
Yorum
-
cg 101 in sesi c40 pahalı muadili olan c70 daha iyidir fakat aldığınız andaki sesi muhafaza etsin diyor iseniz amerikan sediri kullanılan modelleride var reçinesi ladine göre az olan sedir ağacına bir çok ünlünün konserinde rastlıyorum,sadece görsel anlamda tercih etmiyor olsalar gerek.Ayrıca araştırırken izlediğim videolarda o kadar yamaha kullanan varki şaşırmamak elde değil.
Yorum
-
Şiddetle Yamaha öneririm. Klasik gitarda öncü bir markadır Yamaha. Ayrıca kendimde 4 senedir Yamaha C-70 kullanmaktayım vede çok memnunum. Neden Yamaha? Dersen öncelikle ses alışındaki farkı hissedebiliyorsun, çok kaliteli bir sesi var. Bunun yanı sıra birçok arkadaşımla yan yana gitar çalmışlığım var ve gitarlarının benimkinden hafif olduğunu fark ettim. Bu da malzemesinin iyi olduğunu gösterir. Fakat sonuçta her şey sana bağlı, olan arkadaşların varsa gidip denemeni öneririm.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum