Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bursada flamenko

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

bursada flamenko

herhalde bursa bu konuda en berbat yerdir türkiyede bir tane adam yok burda flamenkoyla u?ra?an. Nabçam bilemiom ?u internette olmasa (

procelinx sana katılıom bursada çok bu işle uğraşan yok daha çok heykel arkasındaki salaklar metaldir rocktır bişiler yapıolar kendi çaplarında.. merak ettim umarım sormamda sakınca yoktur sen flamenkoyu kimden öğrendin kendi çabalarınsa tebrikler..ben mudanyada bu yaz birini tanıdım.aslında istanbuldan ama mudanyadada takılıyo yazları neyse 27 yaşında ve safa yemremin iii bi arkadaşı süper çalıyo..herkes safa yeprem bir numara falan diyo ama aslında adı duyulmamış olduğu halde çok ii çalanlarda var işte bunlardan biri benim tanıdığım arkadaş adı Tufandır... şuaralar pek görüşemioz geçende telefonda konuştum mudanyadaymış... ben bana gösterilen bişeyi çalmasına çalarım ama flamenko notalarını çok zor okuyom sen iyi okuyup çalabiliomusun.. bursada hangi civarda oturuyon tam olarak.

Yorum

ben nilüferde oturuyorum beşevler tarafında tufanı bende duydum ama hiç görmedim bursada bu işle uğraşan hiç kimse yok birlik olmak lazım mesela istanulbda istanbul flamenko topluluğu car bizde böyle bişiyi burda başlatabiliriz. cevaplarını bekliyorum. detayları daha sonra konuşuruz ben bursalıyım bursada uludağ üniversitesinde okuyom. eğer böyle buluşma tarzı birşey ayarlarsak iyi olur diyorum ne dersin.

Yorum

bana mail at buluşma işini ayarlıcaz kafana takma bizim neyimiz eksik kurarız bi grup geliştiririz kendimizi bende şuan sana mail attım zaten adım melike..ama nerde çalışabiliriz neyse bunu buluşunca konuşruz hadi byee....

şu işe çok sevindim.. buaralar tufanla bende görüşmüyom uzun saçlı bağımsız bi tiptir aramızda küçük bi soğukluk oldu onunla şimdiik.. ama düzelirse yardım isteriz ondanda ayrıca senin tanıdıkların onun öğrenciside olabilir neyse yine çok konuştum byee...

Yorum

iyi iyi.. bursa kanadında hareketlenme var.. daha düne kadar hayal bile edemezdim bursada birden fazla flamenkocuyla bir arada olabileceğimi.. peşini bırakmayın da birşeyler olsun artık.

Yorum

walla sevindim ya sizin adınıza bizim buradada bir adam bulabilsek ne kadar iyi olucak ama nerde bursa gibi bi yerde bile bu kadar kişi varken neyse sizlere kolay gele..

bol flamenko dolu günler dileğiyle..

Yorum

ben flamenkoyu sadece dinliyorum yani çalmiyorum ama böyle bir çalisma ya da gruba bir bursali olarak kesinlikle tam destek veririm.

Yorum

valla arkadaşlar bursada böyle bişeyi başlatmak gerekir bence flamenko ile ilgilenen herkezle tanışmak isterim ben sadece iki kişide kalmamak lazım diye düşünüyorum. illede flamenko çalması gerekmiyo yani bilmiyorum dinleyicisiyle gitaristi ile vokali ile dansçısı ile hiç farketmez. Eğer bir birlik olmazsa herkez gizli kalır. yeni üretimler oluşmaz diye düşünüyorum.

Düzenleyen - procelinx on 15/03/2005 18:11:17

Yorum

sana katiliyorum. bir müzik birlikteligi, toplulugu ya da adi herneyse en iyisine de en kötüsüne de bir seyler katar ben blues çaliyorum ama flamenko dinlerim. belki bu sekilde repertuarimi arttirir ve tarzima yenilikler de getirebilirim. ayni sey hepimiz için geçerli

Yorum

Arkadaşlar destek vermeniz çok hoşuma gidiyor ama lütfen lafta kalmayalım ***. bakın şimdi bursada bikaç kişi çıktı bile arkadaş çevresi olanlar vardır ..başka tarzda yardımcı olmak isteyenler olabilir.. ulaşabildiğimiz arkadaşlara ulaşırız. ortak bi tarzda herkes yeteneklerini birleştirir.. procelinx e katılıyorum.. bursalılar duysun eğer bişiler yapmak istiyosanız.. yekten takılmayın..

"hani bir elin nesi var iki elin sesi var hatta daha fazla elin daha fazla sesi var gibilerden."

Melikeden sevgiler

Yorum

slm millet siz bursada kimse yok diyosunuz yakınıyosunuz...ben kütahyada bir başıma ne yapayımm hımm size soruyorumm...burdada millet piyasa müziği yapıyoo..çatlamak üzereyim yaniii...

Yorum

slm millet siz bursada kimse yok diyosunuz yakınıyosunuz...ben kütahyada bir başıma ne yapayımm hımm size soruyorumm...burdada millet piyasa müziği yapıyoo..çatlamak üzereyim yaniii...

Yorum

valla ben sana söyledim bu toplama olayı çok zor burada bi avuç flamencocu ancak bunları hayal ederiz.... bu konu da herkez dertli... fikir alışverişini sadece nette yapıyoruz ben buradaki herkesle yüz yüze konuşmak gitar çalmak flamenco yapmak isterdim....ama......... dediğim gibi hayal belki ileride mucize olursa böyle bir şey olur... slamlar herkese

Yorum

slm arkadaşlar ben de bursadanım ama su aralar ankaradayım okul sebebiyle, sadece yazları bursaya gelebilcem bundan sonra ben de flamenkoya merak sardım ama daha cok başlardayım iice öğrenmek istiorm.eger gerçekten bi topluluk kurma düşüncesindeyseniz ben de size katılmak isterim.aslında ankarada flamenkoyla ugrasanlar var ama ben okulun youn olması sebebiyle pek ilgilenemedim. haziran ortasında bursada olucam,umarım ortaya attığınız bu düşünceyi gerçeğe dökebilirz..

Yorum

ben bursada okuyorum aynı zamanda bursalıyım. böyle bir düşüncem var ama burda sadece bir kişiyim. bir kaç flamenko çalan var ama bursada genelde piyasa adamı para kazanıyolar bizim yapçağımız işe gelmezler.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X