Arkadaşlar tırnakların sertleşmesi ve güçlenmesi için bu flamencocular ne yapıyor? Bilgilerinizi paylaşırmısınız.. Türkiyede buna yönelik hangi marka ürünler nerede satılır.. şimdiden teşekkürler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tırnak cilasi
Collapse
X
-
Genel olarak klasik gitarcılar içinde geçerlidir en iyi çözüm limon suyudur. Limon suyunun içinde C vitamini vardır. Bunun hepimiz biliriz. C vitaminin özelliği ise büzüştürücü etkisi olmasıdır. Tırnak üzerindeki etkisi ise zayıf tırnaklardaki ince kitin tabakasını kökten büzüştürerek sert hale gelmesini sağlamaktadır. Böylece tırnaklar kalıcı olarak sertleşmektedir. Bu işin en iyi yoludur.
Badem yağı ve Zeytin yağınında iyi geldiği söylenir. Ben denedim bunlardan bir sonuç alamadım. Limon suyunu denedim ve sonuç gayet iyiydi.
-
teşekkür ederimprocelinx isimli üyeden alıntı Mesajı gösterGünlük 15 dakika tutman yeterli. Yaklaşık bunu 6 ay yaparsan büyük bir değişim olacağını göreceksin.
Yorum
-
''Tırnak koruyucu ve sertleştirici''livera isimli üyeden alıntı Mesajı gösterpardon kalyon nedir ?
Bende bilmiyordum kalyonu ama zahmet edip google a yazdım ve cevabımı aldım, benzer başka basit sorularınız olduğunda sizde öyle yaparsınız umarım!
Yorum
-
Benim tırnaklarım da uzamaya fırsat bulamadan kırılıyordu . Bir süredir FlorMar'ın Nail Care Max Growth ve PASTEL'in Nail Hardener with Keratin ürünlerini kullanıyorum ve kısa sürede faydasını görmeye başladım. Ayrıca gitar hocamdan Sally Hanson'ın tırnak güçlendiricisinin de faydalı olduğunu duydum. Bu arada profesyonel gitaristlerin bazıları japon yapıştırıcısı ile tırnaklarını koruyorlarmış...Son güncelleyen mareverde; 27-03-2009, 21:59.
Yorum
-
selamlar.. uzun süredir giremiyordum.. ozlemisim bu forumu...
livera metinko nun senin gururunu renjide edecek bir sey demek istemedigini sende tahmin ediyorsundur.. sadece biraz arastirmaci olman senin yararina olacagina deginmis...
------------------------------
tirnak sertlestirmek icin zeytinyagi,bademyagi, limon gibi malzemeler etkili olur evet kullanilabilinir. Benim kullandigim yontem kalyon, hem ucuz hemde etkili. Gunde 1-2 kez kullandigimda ve bir kac gun ustune kat olarak surdugumda oldukca guclu bir koruma sagliyor sende kullanabilirsin. Bir baska yontem de su sekil_de, pecete ya da kagit mendil in katlarini ayiklayip yani bir katini kullanarak ornegin bas parmak tirnagi boyutunda peceteyi kesip uzerine koyduktan sonra japon yapistiricisi surmek. Boylece yapistirici pecetenin ince katmani sayesinde tirnaga tutunuyor ve guclu bir koruma sagliyor.
Butun bunlardan sonra aslinda en onemli seylerden biri de tirnagi duzenli torpulemek. Dogru Torpulemek cok onemli cunki gun icerisinde karsilasilabilecek problemler tirnagin seklinin bozulmasina sebep olabiliyor. Arabanin kapisini kapatirken tırnaga sert bir darbe, tirnak ile ince kucuk bir islem yaparken tirnak kirilabilir, cizilebilir. Malesef bu gibi durumda da en basa donulebilinir yani tirnak kokunden kesilip cok zaman kaybina ugranilabilir.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum