Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANTONİO SANCHEZ almak

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

ANTONİO SANCHEZ almak

Arkadaşlar bir Antonio Sanchez almayı kafaya koymuş durumdayım 2.500 ytl bütçem var şimdi benim hoşuma giden 3 model var arada kaldım siz bunlardan hangisini öneririsiniz ya da başka bir öneriniz var mı
    benim düşündüklerim
    3028
    3350
    3450
    http://www.antoniosanchezguitars.com/principal.htm
    modellere buradan baktım

Düzenleyen - Turqoise on 10/08/2007 15:35:18

Komşu imkanın varsa Amerikada da tanıdığın varsa o paraya daha iyi gitarlar alabilirsin, varmı böyle bir durumun?

Yorum

maalesef komşu dışardan getirebilecek biri yok abimin arkadaşı gitti ispanyada yaptırdı gitarını ama o da cerrah allah bilir bir daha ne zaman çıkar yurtdışına

Yorum

Peki komşu, olsaydı çok güzel gitarlar alıp getirtebilirdin, nelerdi mesela dersen;

Antonio Loriente Carmen 1600$ civarı

Ladin ses tahtası
        Servi gövde

Antonio Aparicio AA142F 2400$ civarı, ikinci eli bulunabilir

Ladin ses tahtası
        Servi gövde

Conde Hermanos EF3 2000$ civarı- bu kaçmazdı

Ladin ses tahtası
        Servi gövde

Ben yine de bunları ülkemizde soruştur derim çok zor da olsa belki bulabilirsin. Pek türkiyeden ne bulurum dersen çok fazla şansın yok. Malum öğrenci gitarının 150 liralık çin limon kasaları olduğunu sanan zihniyetler yüzünden ülkemizde belirli bir limit üzerinde kaliteli gitar bulmak çok zor.

Şunlara bakabilirsin;

Camps M9 1700lira daha ucuza bulunabilir.

Sedir ses tahtası
        Servi gövde

Almansa 449 2000lira civarına bulunabilir.

Sedir ses tahtası
        Servi ya da PaloRosa(bir gül türü) gövde

Alhabra 10fc 2000lira civarı

Ladin ses tahtası
        Servi gövde

Tüm gitarla tam masif üst orta sınıf gitarlar. Senin görevin bu gitarları bulmak denemek olacaktır. Asla aklını markayla, fiyatla karıştırma. 1000 liralık bir camps m9 %50 ihtimalle 2500 liralık bir Sanchez den, ya da Loriente den daha iyi ses verir. Çünkü sonuçta tüm gitarlar masif, hiçbirinde de sesi bozmayacak kadar kötü işçilik olmadığına göre iş kullanılan malzemenin eskiliğine, kalitesine ve şansa kalıyor. O yüzden fiyata markaya takılma. Fakat Conde Hermanos bunlardan ayrı ondan isime takılabilirsin, ama Türkiyede bulman çok zor, olan da satmaz Condesini pek.

Senin ilk verdiğin opsiyonlara bakarsak

3028 masif sedir servi gövde, cutaway manyetikli
        3350 görünene göre masif sedir, maun gövde, cutaway manyetikli
        3450 yine görünene göre masif sedir, gül gövde cutaway manyetikli.

Eğer manyetikli kullanmayacaksan, sahneye çıkmıyorsan hiç önermem böyle gitar almanı. Ha yok ben sahneye çıkıyorum dersen tamam. Bu üçünden 3350'yi tavsiye etmem maun gövde flamenkoda pek istenmez.
        Klasik flamenko sesi için 3028, daha sıçak klasiğe yakın tonlar için negra varyasyon olan 3450 derim. Fakat ben olsam kesik kasa olmayan 1027 seçerdim.

Peki bunlardan hangisini alırdın dersen dediğim gibi denemek lazım, buradan bu böyledir diye hiçkimse yorum yapamaz. Ama kendini sanchezlerle kısıtlama üstte yazdığım modelleri denemeye çalış mutlaka.

Yine imkanın olursa en üstte yazdığım modellere de bak. Onlardan Loriente ve Hermanos biraz daha üst klasmanlar diyeyim sana. Aparicioyu bulursunda diğer ikisini pek zannetmiyorum Türkiyede bulabileceğini.

Bunların dışındaki ayrı tercihin tabiki el yapımı yaptırmak. 2500 liraya güzel flamenko gitarlar yapacak lütiyelerimiz mevcut.

Yorum

Komşu beni aydınlattığın için sağol bilirsin gitar güzel olunca insana daha bi heves geliyor parmaklarım yeşillendi neredeyse fotosentez yapacam hala günde 5-6 saat uğraşıyorum gitarla ankara ve istanbuldan dediğin modelleri araştıracağım umarım iyi birşeyler çıkar üşenmeyip de bu kadar yazdığın için ve ilginden dolayı çok teşekkür ederim

Yorum

Verdiğin adresten aldım Antonio Sanchez Satıcısı.

TURKEY

Motif Elektronik
            Galipdede Cad. Birlik Apt. N.48/2
            80030 Beyoglu-Tunel-Istanbul Turkey
            Tel. 00 902 122 51 3645
            Fax. 00 902 122 51 1980

hakana@motifelektronik.com

Yorum

arkadaşlar foruma yeni üye oldum çok güzel bi site...antonio sanchez 3450 gitar buldum ön kapakta ufaka bi ezik var onun dışında çok temiz bir gitar 2. el fiyatı 1450tl bana fiyatı uygun geldi sıfır fiyatı 2500tl civarı...gitarı denedim ve tonlar kulağıma mükemmel geldi ve çok rahat bir gitar insan bırakmak istemiyor pek sahneye çıkan biri değilim ama üzerinde fishman olması bi artı olarak görüyorum doğrumu düşünüyorum bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama gitar cidden çok güzeldi...birde alhambra 7p çok iyi diye duydum onuda araştırdım 2. el 1500tl ye buldum sıfırı 2000tl civarı ama denemdim daha... acaba hangisini tercih etmeliyim yardımcı olabilirmisiniz...foruma yeni üye olduğum için konu açamıyorum yanlış birşey yaptıysam özür dilerim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Yorum

sahibinden sitesine gir bir bak derim. zira orada ikinci el güzel gitarlar oluyor. conde hermanos da vardı bir tane mesela ama 5000 euro o başka. burguet 2f 1400 tl'ye satıldı mesela. sıfırı 1200 euro imiş. bir tane camps vardı. 500 euro satılan. satıldı mı bilmiyorum. ben de ilerde hakettiğime inanırsam kendime güzel bir gitar alacağım ama muhtemelen ikinci el alacağım. zira sahipleri bu gitarlara zaten gözü gibi bakıyor. pek ikinci el gibi de değil. ayrıca satacak olursan da çok zarar etmezsin. ben de bir tane antonia sanchez var. hem de 1008. yani en basit modeli. adamların en basit modeli böyleyse üst modelleri nasıldır kim bilir der dururum hep.

Yorum

ben getirebilirim 1 ay sonra gidiyorum ben 2 tane alırım birini sana verrm sen parasını verrsn ama bu kesn degil sadece ankaradaysan olabilir bu olay

Yorum

aykurt komşu beğendiysen al gitarı, ufak ezik ve çatlaklar akustik çalgılarda asla sorun değildir.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X