Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro-Akustik ile Akustik gitar arasında ne fark

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Elektro-Akustik ile Akustik gitar arasında ne fark

Elektro-Akustik gitar ile akustik gitar arasında ne fark var? Hangisinin sesi daha iyi?

Elektro akustikleri amfiye bağlayıp çalabilirsin,bir kaç ton ayarı vardır..distortion kullanamıyorsun..aynı model iki gitarın biri elektro akustik biri sadece akustik ise ikisinin de sesi aynıdır..

Yorum

Elektro akustiklerin jack girişi olur ve ufak ses ton ayarları yapabilirsin anfiye bağladıktan sonra.İçinde özel manyetik gibi mikrofonları olur.Efektleri (Chours,reverb) kullanabilirsin elektro akustiklerde..

Yorum

Yani ben sizce elektro akustik mi normal akustik mi alayım.Aralarındaki fiyat farkı hakkında bilgisi olan var mı?

Yorum

Elektro akustik alman daha doğru olur.İleriki zamanlarda sahne olayın olunca çok işine yarar.Fiyat en fazla 100-150 milyon farkeder o da kaliteli markalarda bu uçurum olur.

Yorum

Bana elektro akustik olarak hangi markayı önerebilirsiniz?( Fiyatı ile birlikte yazarsanız sevinirim)

Yorum

Washburn'un çok kaliteli elektro-akustik gitarları var... Washburn olduu için fiyatıda çok ucuk değildir ayrıca Cort'un elektro-akustikleri de uygun fiyat ve çok iyi ses... senkop müzik'in sitesinden fiyatlarıyla görebilirsin Cort gitarları...

Yorum

Fenderin de çok güzel jumbo kasa Akustik gitarları var.En son balktığım kadarıyla 350€ civarındaydı...

Yorum

benım bıldıgımde artık akustık gıtarların yerıne yavas yavas elektro akustıklerın alması ki,elektro akustıklerın akustık tınıları daha zayıf temel kullanım alanı anfıyle bırlıktedır..
                  elektro akustık kulanıyorum ben ses ve performansı mukemmel..saf bır akustıgımde oldu ama elektronun tadı bır baska...marka konusunda benım cok ıyı bır bılgım yok

Yorum

arkadaşım kesinlikle elektro-akustik al sahnede rahat edersin

marka olarak sana tavsiyem washburn ve takamine olacaktır

birde distortion bile rahatlıkla kullanabilirsin bu gitarlarla hiç korkun olmasın ben elektro gitarımın processorune bile bağlıyorum arada sırada ok?

Yorum

sanylanyn aksine elektrik-akustik gitarlarda manyetik vardyr.(örn: fender classic rocker) örne?in genelde jazz gitaristleri kullanyr bu gitarlary çünkü fazla parlak olmayan tonlara sahiptirler. sizin dedi?iniz içine bir e?ik-alty alycy yerle?tirilmi? akustik gitardyr.

Yorum

Do?ru diyosun ama piyasada da bu tip gitarlar elektro akustik diye geçmekte...

Yorum

washburn d10 ceq elektro akustik almanı tavsiye ederim.ben 15 gün sonra alıcam.bilmiyorum diger arkadaşlar ne der?475 ytl

Düzenleyen - kuzey on 27/06/2005 22:56:49

Yorum

elektro akustiklerde normalde manyetik yoktur sadece sesin daha fazla çıkmasını sağlayan küçük mikrofon tibi ekipmanlar vardır.sadece birkaç markanın(daha çok ünlü ve pahalı satan) elektro akustiklerinde manyetik sayabileceğimiz küçük cihazlar vardır yoksa normal elektro akustiklerde manyetik yoktur.

Yorum

yanlış hatırlamıyorsam nirvana unpluggedda da kurt ün akustik gitarında manyetik(ler) wardı.
                              şimdi hem bu gitar hem de mikrofonlu olan akustikler elektro akustik diye mi geçiyor?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X