Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitar TeLLeri..

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Gitar TeLLeri..

ArkadaşLar Gitara yeni başLayanLarın **** Gitar Hakkında Pek Araştırma Yapmayan ArkadaŞlarımız İllaki Var.. kimse Gitarı Uğraşmadan Öğrenmedi.. Herkez Çok uğraşTı KurcaLadı Araştırdı..ÖyLe öğrendi..

Bir Konu Var gitar TeLLeri.. Elektro Gitarda Daha Az Sorun oLan Tel inc Leri Hakkında Bilgisi OLanLarın PayLaşmasını İsterim..

10 11 12 inc Akustik Gitar TeLleri ÇeşitLeri Var Ve MarkaLarı tabiKi.. KuLLandığınız **** ArkadaŞLarınızın KuLlanıp Beğenmediği Beğendiği.. TeLler Vardır ElbeT.. herKez Bildiği KadarıyLa buraya Bir DerLerse Bence Çok fayDaLı Bir BilGi Olacağına İnanıyorum..

Forumu Pek gezMedim. Konu VerilMişse GörevLi ArkadaşLardan ÖzürLerimi DiLiyorum.. HeRKeze İyi GünLer. SağlıcakLa KaLın GitarisTLer..

ben ernie ball earthwood tel kullanıyorum 10luk tel ayrıca kendine has kokusu çok hoşuma gidiyor

Yorum

dadario'nun elektro tellerini kullanıyordum.. istinye park açıldıktan sonra istinye parktaki d&r'da takım telin 4 ytl olduğunu görünce ondan kullanmaya başladım farkta göremedim.. her ikiside kolay paslanıyor her ikiside çok sıradan..

Yorum

sergendinho isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        ben ernie ball earthwood tel kullanıyorum 10luk tel ayrıca kendine has kokusu çok hoşuma gidiyor
        Aynen ben de eski akustik gitarımda bu markayı kullandım. Şu an kullandığım gitarın tellerini daha değiştirmedim ama, gayet memnun kalmıştım Ernie Ball markasından. Elixir biraz pahalı olduğundan kullanmak istesem de 40-50 TL yi vermek içimden gelmedi. Nerden baksan ,aşağı yukarı, 3 tel takımı parası eder Elixir'in bronz-fosfor tellerine iyi diyorlar ama kullanan var mı?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X