Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yamaha F370 mi Yoksa Fender Dg 11 mi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Yamaha F370 mi Yoksa Fender Dg 11 mi?

Merhabalar arkadaşlar,

Gordugunuz uzere formda yeniyim.Daha once hiç gitar çalmadım ama; akustik gitar almayı düşünüyorum 1 aya kadar.Onun için iyice araştırıyorum.

Sizce Yamaha F370 mi yoksa Fender DG 11 mi daha iyi ¿ Veya bunlar kotu mu yeni başlıyorum ve nihayetinde guzel birşey almak istiyorum.Yardımcı olup bu iki marka ve model hakında bilgi veriseniz sevinirim.Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım ?

Özellikler şöyle :

FENDER DG 11 ( 425.65 YTL )

Kaplama:Ladin
    Arka ve Yanlar:Nato
    Sap:Nato
    Burgular:Krom Kaplama
    Klavye:Lekeli Gül Ağacı
    Fret:20

YAMAHA F370 ( 302.33 YTL )

Ön:Spruce (ladin)
    Arka ve Ayanlar:Nato
    Sap:Nato
    Klavye:Rosewood (gül ağacı)
    Köprü:Rosewood (gül ağacı)
    Scale:634mm
    Frets:21
    Tuners:Gotoh Chrome Die-Cast

fender daha kalitelidir ama yamahada çok cazip ağaçları arasında fark yok sanırsam ama akustik gitarın klawyesi rahat olmalı sapı sağlam olmalı deneyip karar vermek en iisi...

Yorum

fender in amerikanları dışında hiç bir modeli o parayı hak etmiyor fenderler ülkemizde çok pahalı ama yamahalar neredeyse aynı fiyat

Yorum

o fender sanırım çin malı, ama arada büyük bir fark yok iki gitar arasında. bu gitarlar öyle mi bilmiyorum ama gövdenin üst kapağı masif olan bir akustik daha uzun süre idare edecektir.

Yorum

Teşekkür Ederim hepinize bildiklerinizi paylaştıgınız iiçin. Ankara'da bir arkadasımın abisi gitarist cıktı grupları varmış. Fender'i onerdi bana. Emin misiniz kotu olduguna ¿

Yorum

fenderi önerdi de,çin malı fenderi mi önerdi?400 ytl ye ameriakn fenderi zor bulursun büyük ihtimal çin yapımıdır o fender.ikisi de hemen hemen aynı kalite.tipine bak bencegerçi ben de şimdi baktım ikisi de birbirllerine çok benziyorlar.bence git dene.hazır gitmişken ovation celebrity 024 ü de bi dene

Yorum

Bakacam artık ama once Ankara'ya gitmem lazım alırsam ordan alırım. eklemek isteyen varsa iyi olurdu :

psychologicalmaniac@msn.com

Yorum

bencede çin fenderin olcağına yamahan olsun derim ama istersen ikisinde al bir dene öyle karar ver ancak biraz daha bekleyip daha iyi bir gitar da alabilirsin

Yorum

ben yamahamı alalı 1 ay falan oldu ve ben cok memnunum gıtarımdan bence yenı basladığın için elektro gıtar alma bence cunku o fıyata elektrosuz bırcok kalıtelı gıtar var bence bıras daha ılerletıp ıyı bır elektro akustık alabılırsın.

Yorum

yamaha f370 kullanan bir arkadaşım var, gitarın sesini biliyorum bence fender yerine yamahayı al derim.fender arkadaşların dedikleri gibi çin malıdır o modeli, zaten akustik modelleri pek tutulmuyor diye biliyorum ben.

Yorum

Hepinize cok tesekkur ediyorum verdiginiz edinimleriniz için. Sanırım bende Yamaha E370 de kararlıyım ama bir de gidip tını ya bakacam. Sanırsam da Yamaha iyi gelir kulagıma adamlar kendini kanıtlamış dunyaya. Washburn veya Yamaha'da kaldım zaten.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X