Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Practice Pad Seçimi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Eğitim Practice Pad Seçimi

Merhabalar arkadaşlar... Ben aslında gitar çalıyorum ama davula da merak saldım. Basit bir practice pad ve baget almayı planlıyorum. Bu işe de çok para harcamak istemiyorum açıkçası. Şimdi 20 liraya da pad var 50 liraya da mesela .

1.)(Ashton DPP1) Ashton DPP1 Drummers Rubber Practice Pad 8 inch Çalışma Pedi (23,22 TL)

2.)(HQ RF Series)Evans Practice Pads RF6GM (6 inch Tek Taraflı) Çalışma Pedi(50,96 TL)

Görüldüğü üzere arada bir uçurum var. Bunlar arasında ne gibi farklar vardır ? Gerçekçilik açısından çok farkeder mi ? Siz hangisini kullanıyorsunuz ya da kullandınız ve önerebieceğiniz bir çalışma padi var mı bunları öğrenmek istiyorum.

Ve baget konusunda da herhangi bir baget olur gibi geliyor bana ama dikkat edilmesi gerekilen noktalar nelerdir bir bilgi verirseniz sevinirim....
    Son güncelleyen hkcmd1996; 20-12-2010, 02:46.

Aralarındaki farkı açıkçası ben de çok iyi bilmiyorum ama senin yerinde olsam HQ alırdım.Gördüğüm kadarıyla Ashton'daki sekmenin çok fazla olacağını tahmin ediyorum.
    Baget konusuna gelirsek, Vic Firth'ü ve Regaltip'i tavsiye ederim.

Yorum

Ben sordum da burada bugün kadıköydeydim. Bagetle practise pad aldım. İlk sorduğum bagete 15 lira dedi nova diye bir markanındı(sanıyorum vic. ler daha fazla olur) Başka bir yere sordum 6 liraya aldım bir çift baget üzerinde sadece 5B yazıyor ama olsun Practise pad de 20 liraydı
      aldım takılıyorum şimdilik...

Yorum

Nova vic firth cakmasi pad olarakta deneyip davul derisindeki sekmelerlele en orantili olani almanda fayda var

Yorum

Bende aldım yeni Ashton baget 5A gayet memnunum... Yeni başlayanlara tavsiye ederim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X