Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Davul :

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Davul :

İyi günler

Ben 5 senedir gitar çalıyorum ve gitar dışında bazı enstrümanlara yetenekli olduğumu düşünüyorum. Kendi bodrum-stüdyo muzda arada bateri başına geçip gruba ayak uydurabilecek kadar çalıyorum. Başka arkadaşların grubunda da eksik baterist olduğu için beni çağırdılar ve ilk provamızda benim gruba ayak uydurabileceğim ve daha iyi çalışırsam grupta kalacağımı söylediler. Ben de baget ve yastıklarla çalışıyorum Yeni bateri almak istiyorum ama kısmen yer ve ses ve para problemim var. Bütçem 900 tl ama 1200 tl civarına çıkabilir. Kafam çok karışık bana yardımcı olursanız çok iyi olur. Şimdi size birkaç seçenek sunaçağım sizde bunlar hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

- Hxm Hd 010 elektronik bateri (900 tl) -hem fiyat olarak uygun hem de susturma özelliği gibi birkaç özelliği var. Sorun uzak doğu dan gelmesi.

- Yamaha Dtxplorer (1200 tl) -biraz pahalı ama yamaha güvencesi var. Denediğimde hxm hd 010 u daha çok beğendim

- Uygun bir akustik bateri ve susturucular. Burda size danışıyorum.

900 tl bütçeye çok guzel bir 2.el roland TD9kx,TD4k alabilirsin.HMX ler okadar iyi değil bana göre.YAMAHA lara bakabilirsin

Yorum

Td9kx fazla pahalı değilmi ??

Yorum

emrebjk isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Td9kx fazla pahalı değilmi ??
        Pardon 2el demeyı unuttum .Elektro Olarak benımde yakında td4k veya td9k gelıcek.Denedım Çok rahat moduller sesler ev ortamı ıcın ideal.Ayrıca yeni başlamışsan çok etkılı.He ıstersen o bahsettiğin davuldan alırsın.Ama kesınlık ROLAND ses modüllerinden öneririm.**** YAMAHA ve ALESIS marka elektro davullara bakabilirsin

Yorum

Üzgünüm ama ne 900 tl'ye ne de 1200 tl'ye TD-9KX'i bulamazsın(o fiyata satması için deli olması gerekiyor).Yamaha Dtxplorer ya da ikinci el bir akustik davul alabilirsin.İkinci el TD-4/TD-4KX bulursan kaçırmamanı tavsiye ederim.Roland alamayacaksan kesinlikle Yamaha almalısın.

Yorum

medivh35 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Üzgünüm ama ne 900 tl'ye ne de 1200 tl'ye TD-9KX'i bulamazsın(o fiyata satması için deli olması gerekiyor).Yamaha Dtxplorer ya da ikinci el bir akustik davul alabilirsin.İkinci el TD-4/TD-4KX bulursan kaçırmamanı tavsiye ederim.Roland alamayacaksan kesinlikle Yamaha almalısın.
            Peki Yamaha Dtxplorer ikinci el alsam nasıl olur? benim istediğim fiyatın biraz altına iniyo o zaman.

Yorum

Bu arada yeni aklıma geldi bateriyi midi ile bilgisayar a bağlayıp ez drummer gibi programlarla kullanabileceğim. Yorumları ona göre yaparsanız sevinirim.

Yorum

Peki Yamaha Dtxplorer ikinci el alsam nasıl olur? benim istediğim fiyatın biraz altına iniyo o zaman.
                Bu arada yeni aklıma geldi bateriyi midi ile bilgisayar a bağlayıp ez drummer gibi programlarla kullanabileceğim. Yorumları ona göre yaparsanız sevinirim.
                İkinci el bulabilirsen neden olmasın?
                Ezdrummer konusunda ise, yorumum yine aynı kalacaktır, ilk tercihin Roland olmalı, ikinci sırada Yamaha

Dipnot:Sen şöyle özele gel bakayım

Yorum

senin o dijital davulları yazdığın fiyata bulman çok zor. zaten dijital davuldan yana yorum yapmıcam sana. akustik davuldan vazgeçme. susturucu alırsın. mapex'in voyager modeli var. **** yamaha'nın gigmaker. bunlar başlangıç için uygun davullar. eskiden tama çok severdim artık çin üretimine geçti malesef o markayı önermiyorum sana. gene de çok temiz 2.el bulursan imperialstar falan alabilirsin tabi.. en güzeli pearl bana göre ama biraz tuzlu oluyor kısıtlı imkanlarda pek tercih edilemiyor. davul işi kolay da akustiğe karar verirsen zil alırken çok düşüneceksin. zilleri set olarak almak zorundasın. tek tek almaya kalkarsan çok çok pahalıya gelir. dediğim gibi gerçekten geliştirmek istiyorsan akustik almalısın.

Yorum

Alesis DM6 hakkında ne düşünüyosunuz ? sanırım direk usb den midi olarak kullanabiliyoruz. Modülün arkasında tek giriş mi var yoksa ben yanlış mı gördüm. Tek giriş varsa ilerde snare i değiştiremiyormuyuz?

Yorum

slm,
                      yaklaşık iki iki buçuk aydır elektro bateri için arastırma yapıyorum sonunda hxm hd 010 da kesin kararlıyım bi kaç gune alacağım alesis medeli ve diğer markaları kimse önermiyor tabi roland ve yamaha ya diyecek lafım yok bu urunlerin en ucuzu( sıfır ) 1500 1700 arası kalite ve fiyat olarak hxm basarılı gibi hd 010 için olumsuz bi yorum okumadım. eğer hd 010 için faydalı bilgilere sahip ark. varsa almadan önce msjlarınızı takip edeceğim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X