tarz açısından değil kondüsyon teknik gibi her tarzda davulcuda bulunması gereken genel özellikler açısından değerlendirmeler yapılıoyor bu yarışmalarda ve festivallerde.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dünya'nın En İyi 100 Bateristi
Collapse
X
-
Bu tarz listelerde herkesi memnun etmek zaten mümkün değil.O yüzden bu tarz listeleri çok gereksiz buluyorum.Kendini geliştirebilmiş her dinleyici farklı bir müzik dünyasıdır.Bu tarz listeler, dergilerin kendilerini sattırabilmek için kullandığı ticari bir plan.Ayrıca liste üzerine tartışmaların bol olması da onların işine gelecek gayet tabii.
Yorum
-
bence chris adler o kadar aşağıda olmamalı.. joey jordison 35 adler 69 bence pek adil değil.. tamam joey çok çok hızlı bi velet olabilir ama chris yaratıcılık yönünden oldukça önde gidiyor bence =) tabi kişisel olarak hazırlamışsın sana göre olabilir ama ben chris adler i ve lombardonun yerlerinde değişiklik yapardım
Yorum
-
kesinlikle katılıyorumKullanıcıAdı isimli üyeden alıntı Mesajı göster96. Chad Smith (Red Hot Chilli Peppers)
63. Scott Travis (Judas Priest)
Bu insanlara haklarını vermemişsin.
Yorum
-
Gene Hoglan, Richard Christy.. daha iyi sıralanmayı hak ediyorlar.Mad Drummer isimli üyeden alıntı Mesajı gösterve en yaratıcıdan itibaren yazdım
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum