Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amfi programlarını kullanmak için ideal ses kartı?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Amfi programlarını kullanmak için ideal ses kartı?

Arkadaşlar basit ses kartlarında guitar rig gibi programları kullanmaya çalıştığımızda gecikme oluyormuş. Bu gecikmeyi önlemek için ne kadarlık bir ses kartı lazım? Çok profesyonel ses kartları mı lazım? 25 $ lık creative ses kartı acaba iş görürmü (görmez diye düşünüorum ama yinede sorayım dedim)

teşekkürler

Bu konuda en çok övülen ses kartları M-Audio modelleri ama, bende Realtek'in var bi tane(onboard bi ses kartı), bundan 1 yıl önce Guitar Rig ve Asio'yu kurduğumda programdan bi verim alamadım, ama geçen aydı heralde Guitar Rig 3 ve Asio'nun son sürümünü kurduğumda gerçekten çok olumlu sonuçlar aldım. O zamandan beri amfiyi 2-3 kere anca kullanmışımdır. Ses kartı almadan önce bunu bi dene..

Yorum

Bende Creative Audigy Value 7.1 ses kartı var ama bi türlü becemeremedim ):

Yorum

Keşke şu başlığa baksaydın, adam başında anlatmış güzel şeyler..

Yorum

Ordakini okudum ama yapamadım

Yorum

Ben kendime m audio fast track usb almayı düşünüyorum. gitar için giriş de mevcut. ses kartı alacaksan öneririm

Yorum

arkadaşlar bendede creative Notebook X-Fi 7.1 ses kartı var o linkdeki herşeyi yaptım beceremedim. Isletim sistemi vista bu yuzden olabilir mi?

Yorum

işletim sistemim vista. bilgisayarım yavaş çalışıyor. ses kartım ise on-board ama asio4all sürücüsü sayesinde çok güzel bir şekilde bahsi geçen programları kullanıyorum. asio4all ı kurmadan önce cızırtı ve gecikme hat safhadaydı. yeni bir ses kartı almayı planlıyordum. fiyatı ise 150 dolardı. ama asio4all sürücüsünü kurunca çok güzel bir şekilde ses elde ettim. ne cızırtı ne de gecikme var. bütçemde 150 dolarCIK ödemek zorunda kalmadı

Yorum

Ben guitar rigi kurup yandan amfiyi seçtiğim zaman cayır cuyur sesler geliyo. sON seste çıkıyor yani. :S Nasıl halledebiliriz? Bu durumla karşılaşan oldumu hiç?

Yorum

google dan asio4all driveri arattır. 400 kb boyutunda bişey. indir ve kur. o kadar.

Yorum

Görür dostum(yani denemekte fayda var)
                      Uyduruk diye bir kenara atmamak lazım.Bende acer laptop var onboard realtek marka ses kartı mevcut ve amfim yok program kullanıyorum(guitar rig3)
                      Gayet güzel efektler falan...Hiçte gecikme olmuyor bastığında anda ses geliyor
                      Bi dene olmazsa değiştirirsin ses kartını ama büyük bir ihtimal olacaktır yeterki ayarları düzgün yap

Yorum

arkadasalar benim bilg bi vista yuklu,gitar rig yukledm,asıo yu yukledm ve gitarı mic ya da line in e baglamama ragmen gitar rig inpt gormuo bunu nasıl ayarlıyacgz?

Yorum

Bnce Creative... Bu arada Asio yu yükledikten sonra pc ye restart atman lazım. Vista'da sorun çıktığını da duydum ama..

Yorum

asi driver isime yaradı

Yorum

ekimya isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              google dan asio4all driveri arattır. 400 kb boyutunda bişey. indir ve kur. o kadar.
                              bilgi için çok teşekkür ederim...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X