Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Guitarpro4 '' Farklı Enstrumanlar ''

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Guitarpro4 '' Farklı Enstrumanlar ''

Arkadaşlar çok uzun zamandır kurcalıyorum arıyorum tarıyorum ama bir türlü kendim altından kalkamadım GP4 kullananlar icin çok basit bir sorunum var . . .

Farklı enstrumanlar nasıl ekleniyor '' Misal dıst. gitar , piyano , '' v.b. enstrumanlar nasıl acılıyor demo sürümünü kullanıyorum yoksa demoda enst. yükleyemezmiyim ????

Nasıl farkı enst. calabirim gp4 de nasıl acılır ???

tabiki demodada var hepsi. sol alttaki (sende farkli yerdede olabilir) tool bardan acoustic guitar (nylon) yazan yere tiklarsan acilir menu. Eger menu aciliyor ama baska enstruman gorunmuyorsa eksik yukleme olmustur 1 kez geldi basima. guitar pro yu silip yeniden yuklemeni tavsiye ederim.
    guitar-pro.com dan son surumunu indirip yuklersen daha iyi olur

Yorum

bu programin demo olmayan ve beles bi versiyonunu nereden bulabilirim?

Yorum

hertürlü p2p programında mevcut. kazaa, imesh, dc++, emule, torrentler, vb vb

Yasal olmayan bişeyin linkini vermiyoruz bu arada Gerçi yukardakilerin de yasal olduğunu kastetmedim

kolay gelsin

Yorum

*** bende birden çok enstrumanla yapmak istiyorum ama ekleyemiyorum 1 enstruman çıkıyo başka ekleyemiyom tek ses oluyor bi el atarsanız

Yorum

arkadaşlar bendede gp4 var ama gp4 programlarını değilde gp3 programlarını çalıştırıo versiyonu fln duşuk sanırım nasıl yükseltebilirim acaba?

Yorum

bu arada guitarprodan midi olarak çıktı alıp üstüne vsti instrument basınca feci harikalar çıkıyo tavsiye ederim

yazın midi olarak notaları,üstüne vsti olarak bi piyano atın çalsın

Yorum

Yukardaki link ten devam edin[/color]

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X