Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Guitar Pro Tab Hatası

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Program Guitar Pro Tab Hatası

Arkadaşlar blind guardian mirror mirror şarkısının guitar pro tabını indirdim. Ancak tabdaki perdeler yanlış. Örneğin 11. perdeye basılı gözüküyor ama 10. perdenin sesi çıkıyor. Yeni bir guitar pro dosyası açıp karşılaştırdım. Yani gitarımın akordunda birşey yok. Tamamen o şarkının tabı ile alakalı. Nasıl çözebilirim?? Kafam karışıyor çalarken. Böyle çalmayı denedim.

Tab: http://rapidshare.com/files/29921750...irror.gp3.html

Düzenleyip bana atan kişiye çok minnettar kalırım.

İyi Forumlar!!

Gitarların ''iz'' ine tıklayıp akortları değiştirebilirsin, bunu denedinmi? Bu arada rapid linkinde hata verdi

Yorum

Rapid sağlam neden hata verdiğini bilmiyorum. Şimdi indirdim tekrar. Sorun olmadı. İz'e baktım standard yaptım ama tab çok değişti. Ben sadece 1 perde gerisine almak istiyorum. Nasıl yapacağımı bulamadım.

Yorum

kendi gitarını yarım ses pes akord et öyle çal, ya da bütün izleri; tüm telleri bir pese alcak şekilde ayarla fakat tranzpoze etme sorusuna hayır yanıtını ver her şey yoluna girsin.

Yorum

Solitary Cryogenic isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          kendi gitarını yarım ses pes akord et öyle çal, ya da bütün izleri; tüm telleri bir pese alcak şekilde ayarla fakat tranzpoze etme sorusuna hayır yanıtını ver her şey yoluna girsin.
          tüm telleri bir pese alcak şekilde ayarla fakat tranzpoze etme sorusuna hayır yanıtını ver her şey yoluna girsin

Burayı tam anlamadım. Ne yapmam gerek gp üzerinde??

Yorum

pisikos94 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            . İz'e baktım standard yaptım ama tab çok değişti.

Standart yaptıktan sonra sana bir soru gelecek, bu soruya hayır yanıtını verirsen olur

Yorum

metinko isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Standart yaptıktan sonra sana bir soru gelecek, bu soruya hayır yanıtını verirsen olur
              Ya sen yanlış anladın ya ben anlatamadım. Sorun tabın yanlışlığı değil. Akordu farklı bir gitara göre doğru. Transpoze etmezsem sadece gitarın akordu değişiyor tab aynı kalıyor. Yani bu sefer gitarım doğru bilgisayarım yanlış oluyor.

Yorum

Aynı sorun bende de var bazıparçalarda böyle oluyor. Düzeltme yöntemini bilen çıkar umarım.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X