Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bilgisayarla Elektro Arasına Amfi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Program Bilgisayarla Elektro Arasına Amfi?

merhaba

şu an amfim yok guitar rigle çalıyorum ama elektro gitarı direk bilgisayara bağlayınca guitar rigde input ta gösterdiği sinyal çok zayıf kalıyor, ses hemen kesiliyor ve tapping de yapamıyorum.

elektro gitarı bi amfiye bağlasam, amfinin kulaklık çıkışından bi ara kablosuyla ( kendim lehimleyerek yaptığım çift taraflı 3.5 mm uçlu ara kablo ) sinyali direk mic girişinden bilgisayara versem (amfiden hiç efekt katmadan) sonra da guitar rig, gtr, fx box gibi programlarla sese efekt versem gitarı direk bilgisayarıma bağladığımdan daha kaliteli ses elde edebilir miyim?

bu arada çoğu kişinin bilgisayarı amfiye bağlayarak amfiden ses almasından bahsetmiyorum sadece gitardan bilgisayara gelen sinyali amfiyle arttırabilir miyim onu soruyorum. emg81 aktif manyetik var buna rağmen sinyal zayıf. guitar rigde forumdan bi kaç arkadaşın tavsiyesiyle inputu sona çektim gate i ve treshold u sıfırladım sorun hala devam ediyor. sorunu halletmenin daha kısa bi yolu da varsa söylerseniz sevinirim.

Yorum

kaliteli lehimleri daha iyi bir kablo sorunu çözebilir. bilgisayardan önce ampli sesi tabiki yükseltir ama dip gürültüsü paralel olarak artacaktır.

Yorum

amfinin çıkış gücünün sinyali arttırmayla bi alakası yok değil? ne de olsa amfinin hoparlörüyle işim olmayacak, bilgisayarın hoparlöründen ses alacağım. eğer çıkış gücü önemli değilse Ibanez DAG1 almayı düşünüyorum bayağı küçük birşey.. boşuna yer kaplamasını da istemiyorum amfinin taşınabilir olması da önemli benim için
        Son güncelleyen antijen; 06-09-2010, 05:10.

Yorum

Konu biraz eski ama spamlar sağolsun hortlamış

Böyle bir durumda sinyali arttırmak için en doğru ve kolay yol ses kartı kullanmaktır. Onboard ses kartları sinyal gücü alımında ve işlemesinde yetersiz kalıyor.

Yorum

Konu açılmışken bir de ben sorayım bir şey. Gitarla bilgisayar arasına değil de gitar>bilgisayar>amfi şeklinde yapsak ne olur?

Yorum

Eski konularıma bakarken gördüm mesajını Stewiegrffn. Amfiyi ses sistemi gibi kullanmış olursun bas daha kaliteli olur iyi olur yani.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X