Arkadaşlar prosesörle pedalın arasındaki fark ne tam olarak açıklarmısınız. Birde bas için 200ytl ye kadar olmak koşuluyla güzel bir prosesör ve pedal söylermisiniz. herşey için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bas Prosesör ve Pedal Farkı?
Collapse
X
-
bildiğim kadarıyla açıklayayım
prosesörler ile bir çok farklı ton ve ses alabilirsin ama ses daha dijital bi ses olur pedallarda ise çeşitlilik için birden fazla pedalın olması gerekir fakat daha daha doğal bi ses alırsın
ayrıca 200ytl ye prosesör dersen 2. el bir digitech bp80 al derim
yok pedal alıcam dersen o paraya sadece tek bir pedal alabilirsin pedalın türü de senin ihtiyaç ve seçimine göre değişir
umarım yardım edebilmişimdir
-
processor=işlemci
gitarla amfi arasına bağladığın her şey prosesördür.analog pedal da prosesördür,dijital prosesörler de vardır.
dijital prosesörlerde,mesela,gerçek overdrive yoktur.overdrive taklidi bi ton vardır.prosesör sesi alır,daha önceden kaydedilmiş bir sese çevirerek amfiye yollar.gerçek overdrive da ses analog pedal tarafından bozularak amfiye yollanırken,dijital prosesörlerde bunun bi taklidi olarak amfiye gönderilir.dijital prosesör,gitarından gelen sesi,amfiye ,overdrive verilmiş gitar gibi yolladığı gibi,inek sesi gibi de yollayabilir.bu dijital prosesördeki programa daha önceden ne yüklendiğiyle alakalı.
Yorum
-
arkadaşlar selam, bas gitarla digitech rp350 elektro gitar prosesörü kullanılabilir mi?, denemiş olan varmı, empeddansları uyacakmı acaba kompresör, delay vb efektler sağlanabilir herhalde,
olay şöyle gelişti) tam da elektro gitar konusunda tesisat toplama çalışmalarına girmişken, gruptaki bulunamayan bascı sıkıntısını kapatmak için ben uygun bulundum, ve bir bas gitar alıcam (ibanez gsr 200) ayrıca şimdiden alışana kadar çıkartacağım kötü sesler için özür dilerim.!,
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum