İlk bas gitarımı alacağım ve MM tipinde olduğu için bunda karar kıldım ancak bazı sorularım var. Bu gitar yeni başlıyacaklar için iyi midir? Ayrıca weblebiden baktım fiyatına, siyah rengine 400 civarı kırmızısınada 350 civarı bi fiyat vardı. Dobezdede ikiside 350 civarı aralarında bir fark varmıdır? Ayrıca üreticisinin sitesinde tünel çevresinde aranan bir marka olmuştu yazıyordu(Üretici Türk). İstanbul'da yaşayan arkadaşlar bu doğru mu? Yani kısacası bu gitarı almalı mıyım? İyi bir gitar mıdır? Yorumlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Rockson RMB 4 Bas Gitar
Collapse
X
-
Ben açıkcası Rockstar diye bir markayı ilk kez duyuyorum.Yeni bir markaysa almadan önce çok çok daha titiz olman ve araştırman gerekir...Ayrıca bu iiş öyle weblebilerden olmaz burdan olur:
MyDukkan
Gitara baktım bence alma bu gitarı...Ben beğenmedim...Markayı ik kez duydum o yüzden bir yorum yapamayacağım ama Cort AB4 falan alasan daha hoş olurdu kanımca...Tabi sen bilirsin...
-
Mydukkan'ı bende biliyorum, bende ordan bakıyorum gitarlara ama Rockson yoktu orda o yüzden weblebi adresini verdim hiç kullanan varmı? Rocksonun elektroları için iyi şeyler söylemiyorlar bas gitarları içinde geçerli mi? İstanbul'da Dec Müzik'in kendi üretimiymiş ama coğu taklit iyi gitarların takliti zaten bu gitarda MusicMan Sting Ray 4 ün takliti birazda o yuzden istiyorum ama sesi ve tonlarıda çok önemli tabi.Son güncelleyen Falk3n; 23-05-2009, 20:01.
Yorum
-
Ya dostum bana sorarsan taklit olayına hiç girme derim...Musicmanın aynısı çıkacak değil ya...Bu parayı verip de taklit gitar alma derim...Açıkcası söyliyeyim benim içime sinmezdi tutup tatlit gitar alamak...Tabi orası senin biliceğin iş...Ama ben mesela bu squier Fender basların takliti olan bi bas var tam bilmiyorum adını, onu almıştım bir kez elimede allahım ne kadar iğrenç bir gitardı sana anlatamam...Uzaktan sanırsın Fender eline alınca aman Allah'ım bu ne rezillik oluyosun direk...Açıkcası ne sesi aynı ses ne sapı aynı sap...Hatta daha bile ağırdı...Düşün artık Squier Fender p bass dan ağırını....İnşallah gönlüne göre gerçek bir musicman alırsın bir gün...Ama taklit alma diyorum.
Yorum
-
Evet zaten rocksondan vazgeçtim ondan daha iyi gitarlarda karar kıldım. Bak şu ikisi arasında; birisi Cort Action-A diğeride OLP'nin MM2. Bu OLP markası Squier gibi ancak MusicMan'ın lisanslı kopyası. OLP'nin gitarlarında MM in biraz daha az kaliteli manyetikleri kullanılıyor. Ben videolarını izledim **** Cort'tan daha iyi bir tonu var yaklaşık 80 YTL daha pahalı ama sence buna değer mi? OLP?Son güncelleyen Falk3n; 23-05-2009, 20:05.
Yorum
-
Galiba etmiyecekZaten ROCKSON'dan vazgeçtim(rockstar değil :P). OLP MM2 alacağım ya da Cort Action-A amfide belirlendi ama OLP'nin istedigim rengini bulursam alacağımm naturel rengi hoşuma gitmiyor. Antalyada OLP var mı? Biliyor musun? Antalya yakın oldugundan bakmaya gelebilirim İstanbul uzak kalıyor bana
Son güncelleyen Falk3n; 23-05-2009, 20:04.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum