Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Solo Doğaçlama Yarışması Altyapı belirleme

Collapse
Bu konu kapandı.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Solo Doğaçlama Yarışması Altyapı belirleme

Yukarıdaki anket artık geçersizdir...

Sadece! yarışmaya katılacak olanların çalacakları altyapıyı seçebilmeleri için, bana aşağıdaki adresten seçtikleri parçayı belirten bir özel mesaj atmaları gerekiyor...

29.09.2005 Perşembe günü altyapı açıklanacak ve yarışma kayıtlarının linklerini almaya başlayacağız... Yani yarışmamız başlamış olacak...

Ödüllü "Solo Doğaçlama Yarışmamız" başlıyor...

Yarışmamıza tüm mygitar üyeleri katılabilir...

[/b]Katılmak isteyen arkadaşlar;[/b]

Aşağıdaki linklerden her iki dosyayı indirin...

rapidshare.de adresinden download yapmayı bilmeyenler için;
    Gelen sayfanın altında, "free" butonuna basın, geri sayım başlayacak, geri sayım bittiğinde, dosyayı indirebilmeniz için ilgili link belirecek...

[/b]1_blues[/b]

[/b]2_FunkRock[/b]

Not: Her iki kayıt da "Guitar Techniques" dergisinden alınmıştır...

Altyapı belirlendiğinde, tüm ayrıntılar açıklanacak ve yarışma koşulları ve Jüri açıklanacak...

1. ye verilecek gitarı görmek için tıklayın

hayırlı olsun diyelim...

hocam rapidshare den 1 defa upload yapılıyo ikinci upload kaç saat sonra yapılıyo başka bir yere upload yapsan daha iyi olmazmı..?

Yorum

1. dosyayı indirdikten hemen sonra, 2. dosyayı indirmeye başlayabiliyorsun zaten.

İkisini aynı anda indirebilsen, zaten hız olarak birşey farketmeyecek. Ama "rapidshare" buna izin vermiyor...

Zaman açısından da birşey değişmiyor...

Örnek;
      tek dosyayı indirirken 14 KB/sn de indirebiliyorsan...

ikisini aynı anda indirme şansın olsa, her dosya için 7 KB/sn gibi bir hızla indireceksin...

7+7=14

bişey farketmiyor yani...

Yorum

x = v.t

x = dosyalardan hergangi birinin boyutu
        v = hız
        t = zaman

2sini beraber indirsen

x = v.2t
        x = v.2t

toplam 2t zamanda inmis olur

ayri ayri indirirsen

x = 2v.t
        x = 2v.t

t+t = yine 2t zamanda inmis olur

---

olabilecek tek kayip, birinin bitmesiyle digerinin baslamasi arasinda gecen zaman -ki o da 30sn.yi gecmez sanirim.

Saygilar

Yorum

Akif ne yaptın:P

Ben funk rock a verdim oyumu.. onda doğaçlama takılmak daha zevkli

Yorum

gerçi açıklanacakmış ayrıntılar ama,kaç kanal kaydetme iznimiz var?
            ayrıca 1-4-5 akor dizilimine 4 küsür dakika solo biraz fazla sanki

neyse bekliyoruz hayirli ossun

Yorum

rapidshare e şirket internet politikası izin vermiyor daha güzel bi host daha hoş olmazmıydı
              yani bütün herkes bu oylayamaya katılamıcaksa anlamı kalırmı?
              daha güzel bi host fena olmazdı hani saygılar

Yorum

gerçi açıklanacakmış ayrıntılar ama,kaç kanal kaydetme iznimiz var?
                ayrıca 1-4-5 akor dizilimine 4 küsür dakika solo biraz fazla sanki

neyse bekliyoruz hayirli ossun
                Sahnedesin ve canlı performans solo atacaksın...

- aman da 4 dakka fazla
                - kaç kanal çalim?

gibi şansın yok sanırım

ama alt yapı belli bir döngüyü tekrar ettiği için, yarısına da solo atabilirsin.

yani 2 dakika da çalabilirsin, sorun olmaz bu

Tümüne çalıp, farklı cümleler kullanma şansın da var en azından...

2 dk olsaydı, çok kısa olur diyenler, bol bol çalsın...

Uzun diyenler de yarısına solo atabilir, sorun yok...

Yorum

rapidshare e şirket internet politikası izin vermiyor daha güzel bi host daha hoş olmazmıydı
                  ben dediklerini anlayamadım,biraz önce ikisini birden ardarada çektim.sorun mu oldu sen de?önce blues'u çektim 4,5 mb bitince bir saat beklemek zorunda kalmaman lazım çünkü 10 mb'tan büyük değil dosya.

not:funk-rock güzelmiş,süresi de iyi bence blues fazlaca bayabilir süre itibariyle

gitarımı yaptırayım ben de çalışıyım biraz

ayrıca soru soruyorum zırt pırt mazur görünüz.

kayıt kalitesi önemli bir kriter olacak mı?

ve bir adet daha soru,yarışmaya katılan dosyalar katılımcı ismiyle belli mi edilecek yoksa anonim mi olacak?yani 5 kişi katıldı,katılanlar belli fakat kimin hangisini çaldığını oylama yapanlar bilecek mi?ön yargılar filan olur belki diye diyorumanonim olması daha adil olur gibi...

neyse fazla konuştuk hadi kaçtım

selçuk abi,bir altyapının 2 bir altyapının 4 dakika olmasından dolayı da soruyorum ben o soruyu

sahne de bir saat de çalınır ama bayılmasın insanlar diye şeettim

Düzenleyen - EternaLcRy on 15/09/2005 13:16:07

Yorum

rapidshare.de olayına şimdiden alışmanız daha iyi olur. Çünkü yaptığınız kayıtları da oraya yükleyebilirsiniz...

Ayrıca sorununuza karşı 2 ayrı cevap hemen yazdığınız cevabın üstünde verilmiş...

Tekrar ve dikkatli bir şekilde okuyun isterseniz. Dosyaları yükleyen ben olmama rağmen, her 2 dosyayı da ardı sıra indirip test ettim...

Bu konu ile ilgili şikayetleri olanlar, önceki mesajlarda cevabı bulabilir...

Her ne kadar sonra açıklanacak desek de, soruları cevaplamaya çalışayım...

Juri üyelerinin ne çaldığınızı anlayabilecekleri ölçüde önemli elbette ki...

Hangi programlarla kayıt yapılabilir konusunu da bu başlık altında konuşabilir, alternatifleri birbirinize sunabilirsiniz...

ve bir adet daha soru,yarışmaya katılan dosyalar katılımcı ismiyle belli mi edilecek yoksa anonim mi olacak?
                    Katılımcı adıyla, rapidshare veya alternatif bir yere yükleyeceksiniz

Örnek;

EternaLcRy_2_FunkRock.mp3 şeklinde mesela...

yarışma başvurusu bittiğinde, tüm katılımcıların yaptıkları kayıt linkleriyle birlikte sitede bir konu başlığı altında açıklanacak ve üyelerin beğenisini de belirleyebilmek için anket yapılacak...

Ancak bu sonuç, çeşitli yollarla hileli anket çabasına gitmeye çalışanlar olabileceği için, yarışma birincisinin seçilmesinde direk bir etki yapmayacaktır...

Yarışma birincisi, daha sonra açıklayacağımız Jüri tarafından belirlenecektir...

Yorum

rapidshare.de olayına şimdiden alışmanız daha iyi olur. Çünkü yaptığınız kayıtları da oraya yükleyebilirsiniz...

Ayrıca sorununuza karşı 2 ayrı cevap hemen yazdığınız cevabın üstünde verilmiş...

Tekrar ve dikkatli bir şekilde okuyun isterseniz. Dosyaları yükleyen ben olmama rağmen, her 2 dosyayı da ardı sıra indirip test ettim...

Bu konu ile ilgili şikayetleri olanlar, önceki mesajlarda cevabı bulabilir...

Her ne kadar sonra açıklanacak desek de, soruları cevaplamaya çalışayım...

Juri üyelerinin ne çaldığınızı anlayabilecekleri ölçüde önemli elbette ki...

Hangi programlarla kayıt yapılabilir konusunu da bu başlık altında konuşabilir, alternatifleri birbirinize sunabilirsiniz...

ve bir adet daha soru,yarışmaya katılan dosyalar katılımcı ismiyle belli mi edilecek yoksa anonim mi olacak?
                      Katılımcı adıyla, rapidshare veya alternatif bir yere yükleyeceksiniz

Örnek;

EternaLcRy_2_FunkRock.mp3 şeklinde mesela...

yarışma başvurusu bittiğinde, tüm katılımcıların yaptıkları kayıt linkleriyle birlikte sitede bir konu başlığı altında açıklanacak ve üyelerin beğenisini de belirleyebilmek için anket yapılacak...

Ancak bu sonuç, çeşitli yollarla hileli anket çabasına gitmeye çalışanlar olabileceği için, yarışma birincisinin seçilmesinde direk bir etki yapmayacaktır...

Yarışma birincisi, daha sonra açıklayacağımız Jüri tarafından belirlenecektir...
                      Ben yanlış anladım tabi salak gibi pardon.

Yani ziyaretçilerin beğenisine sunulacak ama sonuçta ortada juri var o seççek kaptım göfteyi sanırım

Herkeslere başarılar,eğlenelim coşalım:P

Yorum

Bende vakit bulursam kaydedicem bişiler eğlenceli olabilir

Yorum

Evet eglenceli olacagi kesin...
                          Alt yapı belirlensinde bizde calalalim bakalim birseyler belki begenen olur...

Abi acaba bass ve klasik gitaristler alinirlar mi bu durumdan? site ici catismaya donmesin sonra
                          Ayaklaniverirler mazallah bizde yarisma ve odul isteriz diye.

Yorum

Abi acaba bass ve klasik gitaristler alinirlar mi bu durumdan? site ici catismaya donmesin sonra
                            Bas gitaristler için de ayrıca bir yarışma yapabiliriz. Daha önce klasik gitar yarışması yapmıştık zaten

Flamenko bile olabilir...

Katılımcı bulabildiğimiz sürece, her türden yarışmalar yapılabilir. Belli bir döngü içerisinde tekrardan baştan alarak sürekli devam edebiliriz...

Yorum

Bas gitaristler için de ayrıca bir yarışma yapabiliriz. Daha önce klasik gitar yarışması yapmıştık zaten

Flamenko bile olabilir...

Katılımcı bulabildiğimiz sürece, her türden yarışmalar yapılabilir. Belli bir döngü içerisinde tekrardan baştan alarak sürekli devam edebiliriz...
                              selçuk abim,
                              yarışmanın tarihi belli mi?alt yapı belirlemek ne kadar sürecek?soloların teslimi için ne kadar süre verilecek?ne zaman teslim edilecek gibi bilgiler belli mi?

yoksa katılıma göre mi sonradan belirlenecek?

teşkür ederüm

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X